–  Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες εσωτερικού άνω των 40€  –

Blog

 1. 11 φορές (!) περισσότερες πιθανότητες να κόψουν το κάπνισμα έχουν οι καθημερινοί χρήστες ηλεκτρονικού τσιγάρου.

  11 φορές (!) περισσότερες πιθανότητες να κόψουν το κάπνισμα έχουν οι καθημερινοί χρήστες ηλεκτρονικού τσιγάρου.

  Σημαντική συσχέτιση μεταξύ ηλεκτρονικού τσιγάρου και διακοπής καπνίσματος στην Ελλάδα έδειξε η πρώτη μεγάλη πληθυσμιακή μελέτη που δημοσιεύτηκε σήμερα σε διεθνές επιστημονικό περιοδικό.

  Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από επιστημονικές ομάδες του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας και των Πανεπιστημίων Πατρών και Μακεδονίας και ανέλυσε τη χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 2568 ενηλίκων καπνιστών και πρώην καπνιστών στο Νομό Αττικής. Σύμφωνα με τα ευρήματα της μελέτης, η καθημερινή χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου μπορεί να 11πλασιάσει την πιθανότητα διακοπής του καπνίσματος τα τελευταία χρόνια. Περίπου το 40% των ενηλίκων που διέκοψαν το κάπνισμα από το 2014 και μετά χρησιμοποιούν ή χρησιμοποιούσαν ηλεκτρονικό τσιγάρο, στοιχείο που αποδεικνύει ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο έχει καθοριστική συμβολή στην ελάττωση του αριθμού των καπνιστών που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

  Διαβάστε περισσότερα »
 2. 6 ατμιστικά tips για τις κρύες μέρες

  6 ατμιστικά tips για τις κρύες μέρες

  «Σοφία», «Τηλέμαχος» και «Υπατία» έφεραν τσουχτερό κρύο σε όλη τη χώρα, ακόμα και χιόνια ως και το κέντρο της Αθήνας. Είσαι πολύ τυχερός που αντικατέστησες το συμβατικό τσιγάρο με ηλεκτρονικό και δε χρειάζεται να βγαίνεις πια στο μπαλκόνι για να απολαύσεις τη συνήθειά σου.

  Ωστόσο, επειδή υπάρχει πιθανότητα να θελήσεις να απολαύσεις λίγα ml υγρού σε εξωτερικό χώρο, καλό είναι να λάβεις υπόψιν σου τις παρακάτω συμβουλές για να αποφύγεις δυσάρεστες εκπλήξεις!

  Διαβάστε περισσότερα »
 3. Οι ατμιστές δύσκολα ξαναγίνονται καπνιστές, σύμφωνα με Έλληνα ερευνητή Βρετανικού Πανεπιστημίου

  Οι ατμιστές δύσκολα ξαναγίνονται καπνιστές, σύμφωνα με Έλληνα ερευνητή Βρετανικού Πανεπιστημίου

  Υπάρχουν πολλοί τρόποι να διακόψει κανείς το τσιγάρο, με τους συνηθέστερους να είναι η μέθοδος «το κόβω μαχαίρι», οι φαρμακευτικές θεραπείες που συνήθως προσφέρονται από γιατρούς και κέντρα διακοπής καπνίσματος και η αντικατάσταση του καπνίσματος με ηλεκτρονικό τσιγάρο.

  Δεν υπάρχουν πλέον αμφιβολίες ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι λιγότερο βλαβερό από το συμβατικό, ωστόσο ακόμα ερευνάται το πόσο ακριβώς βλαβερό είναι για τους ατμιστές και τους γύρω τους. Σε σχέση με το κάπνισμα, υπάρχουν πολύ λιγότερα δεδομένα για τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην υγεία που σχετίζονται με τη χρήση των ηλεκτρονικών τσιγάρων. Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι είναι ένα σχετικά νέο προϊόν και οι ερευνητές αγωνίζονται να μελετήσουν ανθρώπους που χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά τσιγάρα χωρίς να έχουν καπνίσει ποτέ συμβατικά τσιγάρα.

  Διαβάστε περισσότερα »
 4. Ηλεκτρονικό τσιγάρο ή συμβατικό; Ποιο είναι ασφαλέστερο; Πείραμα απαντάει στις ερωτήσεις σας! (vid)

  Ηλεκτρονικό τσιγάρο ή συμβατικό; Ποιο είναι ασφαλέστερο; Πείραμα απαντάει στις ερωτήσεις σας! (vid)

  Ένα νέο βίντεο καταγράφει τις αντιπαραβαλλόμενες επιδράσεις του καπνίσματος συμβατικών τσιγάρων σε σύγκριση με το άτμισμα - και τα αποτελέσματα είναι συγκλονιστικά!

  Διαβάστε περισσότερα »
 5. New Year’s Resolution: Το 2019 θα πετύχω τους στόχους μου!

  New Year’s Resolution: Το 2019 θα πετύχω τους στόχους μου!

  Πρόκειται για μια παράδοση κατά την οποία οι άνθρωποι δεσμεύονται να αλλάξουν μια ανεπιθύμητη συμπεριφορά, μια κακή συνήθεια ώστε να πετύχουν έναν προσωπικό στόχο ή να «αλλάξουν τη ζωή τους».

  Οι πιο δημοφιλείς στόχοι παγκοσμίως φαίνεται να είναι:

  Διαβάστε περισσότερα »
 6. 14ο Ετήσιο Συνέδριο: Τι νεότερο στην καρδιολογία

  14ο Ετήσιο Συνέδριο: Τι νεότερο στην καρδιολογία

  Το 14ο Ετήσιο Συνέδριο με θέμα τις εξελίξεις του 2018 και τις προοπτικές του 2019 στην Καρδιολογία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στην Αίγλη Ζαππείου 14-16 Δεκεμβρίου.

  Τα στελέχη της Β΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής και έγκριτοι προσκεκλημένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό παρουσίασαν τις σημαντικότερες εξελίξεις στο χώρο της καρδιαγγειακής ιατρικής, τις πρακτικές τους εφαρμογές και το μέλλον στην Καρδιολογία.

  Διαβάστε περισσότερα »
 7. Christmas Gift Guide

  Christmas Gift Guide

  Φέτος στις γιορτές κάνε την καλύτερη επιλογή γι’ αυτούς που αγαπάς.

  Στη Nobacco ανακάλυψε τα πιο όμορφα δώρα που θα τους αλλάξουν τη ζωή!

  Διαβάστε περισσότερα »
 8. Σημαντικά χαμηλότερη έκθεση των ατμιστών σε τοξικές ουσίες, σύμφωνα με νέα Αμερικανική έρευνα

  Σημαντικά χαμηλότερη έκθεση των ατμιστών σε τοξικές ουσίες, σύμφωνα με νέα Αμερικανική έρευνα

  Οι ατμιστές εισπνέουν χαμηλότερα επίπεδα τοξικών χημικών ουσιών σε σχέση με τους καπνιστές παραδοσιακών τσιγάρων, σύμφωνα με νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα. Η μελέτη δείχνει ότι οι ατμιστές έχουν περισσότερα ίχνη τοξικών ουσιών στα ούρα απ’ ό,τι οι μη καπνιστές, αλλά λιγότερα σε σχέση με τους παραδοσιακούς καπνιστές.

  Διαβάστε περισσότερα »
 9. H NOBACCO χαρίζει χαμόγελα στην Κιβωτό του Κόσμου

  H NOBACCO χαρίζει χαμόγελα στην Κιβωτό του Κόσμου

  Με το μήνυμα «Φέτος δε Στολίζουμε – Χαρίζουμε Χαμόγελα» η NOBACCO ανακοινώνει  την πρωτοβουλία να δωρίσει στην Κιβωτό του Κόσμου τα χρήματα που θα διέθετε για το στολισμό των καταστημάτων της τις φετινές γιορτές.

  Τα καταστήματα της κορυφαίας εταιρείας προϊόντων εναλλακτικών του καπνίσματος θα υποδεχτούν τους πελάτες χωρίς λαμπερά στολίδια αλλά με ζεστά χαμόγελα, σαν αυτά που θέλει να χαρίσει η Nobacco σε 400 απροστάτευτα παιδιά τα οποία σήμερα βιώνουν τη φροντίδα της Κιβωτού του Κόσμου. Ο εθελοντικός μη κερδοσκοπικός αυτός οργανισμός φιλοξενεί παιδιά τα οποία έχουν υποστεί κακοποίηση, παραμέληση και πολύ άσχημες συνθήκες διαβίωσης, αναλαμβάνει το μεγάλωμά τους από τη βρεφική ηλικία μέχρι και την ενηλικίωση και στηρίζει μονογονεϊκές οικογένειες με σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.

  «Τα χριστουγεννιάτικα

  Διαβάστε περισσότερα »
 10. Προσφυγή στο ΣτΕ από το Σύνδεσμο Ελληνικών Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Τσιγάρου

  Προσφυγή στο ΣτΕ από το Σύνδεσμο Ελληνικών Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Τσιγάρου

  Στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Τσιγάρου (ΣΕΕΗΤ). Ο Πρόεδρος του ΣΕΕΗΤ, κ. Παναγιωτόπουλος, ενημέρωσε τους εκπροσώπους τύπου για τις πρόσφατες εξελίξεις στα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο, καθώς και για τις νομικές ενέργειες στις οποίες έχει προβεί.

  Διαβάστε περισσότερα »
Φόρτωση...
Please wait...