–  Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 40€  –

Blog

 1. Το δικό μας ευχαριστώ σε όλες τις γυναίκες

  Το δικό μας ευχαριστώ σε όλες τις γυναίκες

  Το δικό μας «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» σε κάθε γυναίκα!

   

  Έχεις χιλιάδες λόγους να αισθάνεσαι όμορφα γιατί είσαι γυναίκα και η NOBACCO σου χαρίζει ακόμη έναν.

  Ένα μοναδικό δώρο περιμένει όλες τις γυναίκες που θα πραγματοποιήσουν αγορές στα καταστήματα NOBACCO και στο eshop της εταιρείας, την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018.

   

   Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες!

  Διαβάστε περισσότερα »
 2. "Ηλεκτρονικό τσιγάρο. Μέθοδος διακοπής καπνίσματος;" Έρευνα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου “Αττικόν" απαντά.

  "Ηλεκτρονικό τσιγάρο. Μέθοδος διακοπής καπνίσματος;" Έρευνα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου “Αττικόν" απαντά.

  Μελέτη του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου “Αττικόν" για το ηλεκτρονικό τσιγάρο με συσκευές και υγρά αναπλήρωσης NOBACCO.
  «Το ηλεκτρονικό τσιγάρο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε ένα ιατρικά επιτηρούμενο πρόγραμμα διακοπής του καπνίσματος.»


  Ρεπορτάζ στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 παρουσίασε την πρόσφατη έρευνα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο που πραγματοποιήθηκε από την Β’ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου «Αττικόν» και δημοσιεύθηκε στο Circulation Magazine, ένα από τα πιο έγκυρα και κορυφαία, διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

  Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας των Ελλήνων επιστημόνων, το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν αυξάνει την αρτηριακή δυσκαμψία και το οξειδωτικό στρες, όπως το κάπνισμα.

  Διαβάστε περισσότερα »
 3. 10 Tips για τη σωστή και ασφαλή φόρτιση του ηλεκτρονικού σας τσιγάρου

  10 Tips για τη σωστή και ασφαλή φόρτιση του ηλεκτρονικού σας τσιγάρου

  Οι περισσότεροι από εμάς αφήνουμε τις ηλεκτρονικές συσκευές στη φόρτιση όλο το βράδυ, έτσι ώστε όταν ξυπνήσουμε το πρωί να βρούμε τις συσκευές πλήρως φορτισμένες.

  Ωστόσο, είναι άραγε ασφαλές να αφήνουμε τις συσκευές  συνδεδεμένες στο φορτιστή από τη στιγμή που είναι πλήρως φορτισμένες; Μήπως έτσι προκαλείται ζημιά στη μπαταρία ή μειώνεται η διάρκεια ζωής της;

  Υπάρχουν πολλοί μύθοι και αντικρουόμενες πληροφορίες σχετικά με το θέμα της φόρτισης. Ποια είναι τελικά η αλήθεια;

  Διαβάστε περισσότερα »
 4. Οι καπνιστές που είναι πρόθυμοι να χρησιμοποιήσουν το ηλεκτρονικό τσιγάρο διακόπτουν πιο εύκολα το κάπνισμα

  Οι καπνιστές που είναι πρόθυμοι να χρησιμοποιήσουν το ηλεκτρονικό τσιγάρο διακόπτουν πιο εύκολα το κάπνισμα

  Με βάση την πρόσφατη μελέτη, που χρηματοδοτήθηκε από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας των ΗΠΑ, ο επικεφαλής-ερευνητής του Hollings Cancer Center και εμπειρογνώμονας για τον έλεγχο του καπνού και τον εθισμό στο κέντρο καρκίνου του Ιατρικού Πανεπιστημίου της Νότιας Καρολίνας, Matthew Carpenter, ανέφερε πως «οι καπνιστές που είναι πρόθυμοι να χρησιμοποιήσουν τα ηλεκτρονικά τσιγάρα τείνουν να καπνίζουν λιγότερο και έχουν αυξήσει τις προσπάθειές τους για τη διακοπή του καπνίσματος».

  Διαβάστε περισσότερα »
 5. Οι επιστήμονες εξηγούν γιατί οι καπνιστές πρέπει να αρχίσουν το άτμισμα.

  Οι επιστήμονες εξηγούν γιατί οι καπνιστές πρέπει να αρχίσουν το άτμισμα.

  Ένα εξαιρετικό, απλό, κατανοητό και με πλούσιο πληροφοριακό υλικό βίντεο, παραγωγής της Νew Nicotine Alliance, χρηματοδότησε ο επίσημος δημόσιος φορέας της Αγγλίας για την υγεία (Public Health England), σε συνεργασία με το National Centre for Smoking Cessation and Training (ΝCSCT).

  Διαβάστε περισσότερα »
 6. 2 ακόμη βραβεία για τη NOBACCO στα FRANCHISE AWARDS 2018

  2 ακόμη βραβεία για τη NOBACCO στα FRANCHISE AWARDS 2018

  Η NOBACCO, η μεγαλύτερη εταιρεία προϊόντων ατμίσματος στην Ελλάδα, απέσπασε δύο βραβεία κατά την τελετή απονομής των FRANCHISE AWARDS 2018, τα οποία διοργανώθηκαν για 10η χρονιά από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESSΤα βραβεία τελούν υπό την αιγίδα της ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου), του ΕΣF (Ελληνικός Σύνδεσμος Franchise), του ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) καθώς και του ΕΕΑ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών).

  Διαβάστε περισσότερα »
 7. To Υπ. Υγείας της Αγγλίας, μετά από 2 χρόνια ερευνών, επιμένει: "το άτμισμα 95% ασφαλέστερο απ' τo κάπνισμα".

  To Υπ. Υγείας της Αγγλίας, μετά από 2 χρόνια ερευνών, επιμένει: "το άτμισμα 95% ασφαλέστερο απ' τo κάπνισμα".

  Δημοσιεύθηκε σήμερα, η τελευταία έρευνα του κρατικού φορέα δημόσιας υγείας της Αγγλίας (Public Health England) σχετικά με το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Η νέα αυτή μελέτη πραγματοποιήθηκε από κορυφαίους ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες στον τομέα του καπνού και έρχεται να συμπληρώσει την προηγούμενη που είχε δημοσιευθεί το 2015 και είχε αποφανθεί ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι έως και 95% λιγότερο βλαβερό από το συμβατικό.

  Η έκθεση καλύπτει τη χρήση ηλεκτρονικών τσιγάρων μεταξύ νέων και ενηλίκων, τη συμπεριφορά του κοινού, τον αντίκτυπο στην διακοπή του καπνίσματος, και επιπλέον ενημέρωση σχετικά με τους κινδύνους για την υγεία καθώς και το ρόλο της νικοτίνης. Επίσης, γίνεται ανασκόπηση και στα νέα προϊόντα καπνού (θερμαινόμενο καπνό).

  Διαβάστε περισσότερα »
 8. Η NOBACCO στηρίζει το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

  Η NOBACCO στηρίζει το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

  Η NOBACCO, ανακοινώνει με χαρά την απόφασή της να στηρίξει τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» συμβάλλοντας στην επίτευξη του στόχου για την ενίσχυση της  λειτουργίας της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. 

  Η NOBACCO θέλοντας να υποστηρίξει ενεργά το σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» διοργάνωσε στα κεντρικά της γραφεία την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018 ομιλία για τους εργαζόμενους της σε συνεργασία με τον ίδιο το σύλλογο, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε ενημέρωση για το σκοπό και τη δράση του. Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για την απλή και γρήγορη διαδικασία ελέγχου συμβατότητας που πραγματοποιείται με τη λήψη δείγματος κατά την εγγραφή καθώς και για την ίδια τη διαδικασία δωρεάς μυελού των οστών  που είναι πλήρως ασφαλής και 100% ανώδυνη για τον δότη. Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, τονίσθηκε ότι οι ασθενείς που έχουν την ανάγκη μας, πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες, από τις οποίες κινδυνεύει η ζωή τους. Καθώς η συμβατότητα μεταξύ δότη και ασθενή είναι εξαιρετικά σπάνια, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η μόνη λύση για εκείνους είναι το μόσχευμα, καθιστά την ανάγκη εύρεσης δότη επιτακτική.

  Διαβάστε περισσότερα »
 9. Ακόμη ένας ψευτό-συναγερμός για το ηλεκτρονικό τσιγάρο

  Ακόμη ένας ψευτό-συναγερμός για το ηλεκτρονικό τσιγάρο

  Μια ακόμη έρευνα για τους κινδύνους του ηλεκτρονικού τσιγάρου κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες , με σκοπό να σπείρει τον πανικό και να αποπροσανατολίσει το κοινό για ακόμα μια φορά.

  Η εν λόγω έρευνα μελέτησε τις επιπτώσεις του ατμού του ηλεκτρονικού τσιγάρου σε ποντίκια και καλλιέργειες ανθρωπίνων κυττάρων και αναφέρει πως η νικοτίνη μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο DNA, αυξάνοντας τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου και καρδιακών παθήσεων. Ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή περιβαλλοντικής ιατρικής Μουν-σονγκ Τανγκ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, ανέφεραν πως διαπίστωσαν βλάβες, τόσο στο ίδιο το DNA των ποντικιών, όσο και στην ικανότητα του DNA να αυτο-επιδιορθώνει αυτές τις γενετικές βλάβες, προτού εξελιχθούν σε καρκινικές.

  Ενώ ορισμένοι ερευνητές δήλωσαν ότι πρόκειται για μια σημαντική μελέτη, πολλοί άλλοι την απέρριψαν ως άσχετη και άνευ σημασίας για τον άνθρωπο.Τα ποντίκια εκτέθηκαν σε υπερβολικά υψηλά επίπεδα ατμού ηλεκτρονικού τσιγάρου και τα αποτελέσματα μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά στους ανθρώπους.

  Διαβάστε περισσότερα »
 10. Η Κομισιόν αντίθετη στον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στα ηλεκτρονικά τσιγάρα

  Η Κομισιόν αντίθετη στον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στα ηλεκτρονικά τσιγάρα

  Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προχώρησε σε πρόσφατη απόφαση να μην προτείνει, προς το παρόν, την εναρμονισμένη προσέγγιση για τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στα ηλεκτρονικά τσιγάρα και στα νέα προϊόντα καπνού. Ό λόγος είναι πως οι πληροφορίες γι‘ αυτά είναι περιορισμένες και η πρόβλεψη για τη μελλοντική εξέλιξη της αγοράς αβέβαιη.

  Η Κομισιόν αναφέρει πως υπάρχουν διάφορες απόψεις για τις επιπτώσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων στην υγεία και για τη φορολογική μεταχείριση τους και στην έκθεση της Επιτροπής τονίζεται πως «Από την άποψη της υγείας, πρέπει να υιοθετηθεί μια προσεκτική προσέγγιση για μια πιθανή εναρμονισμένη φορολόγηση των ηλεκτρονικών τσιγάρων».

  Διαβάστε περισσότερα »
Φόρτωση...
Please wait...