–  Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες εσωτερικού άνω των 40€  –

Blog

 1. NOBACCO Privilege Club – Αποτελέσματα 2ης Κλήρωσης, 14/9/2018

  NOBACCO Privilege Club – Αποτελέσματα 2ης Κλήρωσης, 14/9/2018

  Το Privilege Club ανανεώθηκε και κάθε μήνα χαρίζει δώρα!

  Η δεύτερη κλήρωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου και ανέδειξε τους 30 τυχερούς νικητές! Δες παρακάτω αν είσαι κι εσύ ένας από αυτούς!

  Διαβάστε περισσότερα »
 2. Vaping Safety Tips για ξένοιαστο άτμισμα το καλοκαίρι!

  Vaping Safety Tips για ξένοιαστο άτμισμα το καλοκαίρι!

  Ελεύθερο κάμπινγκ ή ξενοδοχείο πολυτελείας; Σπορ δραστηριότητες ή ποτάκι μέχρι πρωίας; Όποιο κι αν είναι το στυλ των διακοπών που προτιμάς, το ζητούμενο είναι πάντα να περνάς καλά και να ξεκουραστείς. Για να μη χαλάσει τίποτα, λοιπόν, αυτή την καλοκαιρινή ξενοιασιά, πρέπει να θυμάσαι μερικά πράγματα για να απολαύσεις στο έπακρο το ηλεκτρονικό σου τσιγάρο και το άτμισμα!

  Διαβάστε περισσότερα »
 3. NOBACCO Privilege Club – Αποτελέσματα 1ης Κλήρωσης, 6/8/2018

  NOBACCO Privilege Club – Αποτελέσματα 1ης Κλήρωσης, 6/8/2018

  Το Privilege Club ανανεώθηκε και κάθε μήνα χαρίζει δώρα! Η πρώτη κλήρωση πραγματοποιήθηκε στις 6 Αυγούστου και ανέδειξε τους 30 τυχερούς νικητές! Δες παρακάτω αν είσαι κι εσύ ένας από τους τυχερούς!

  Διαβάστε περισσότερα »
 4. Summer Packing!

  Summer Packing!

  Ετοιμάζεις βαλίτσα; Για να μη σου λείψει τίποτα αυτό το καλοκαίρι, δες τι δεν πρέπει να ξεχάσεις!

  Διαβάστε περισσότερα »
 5. Ο φόρος στα ηλεκτρονικά τσιγάρα έστρεψε τους ατμιστές σε λαθραία προϊόντα

  Ο φόρος στα ηλεκτρονικά τσιγάρα έστρεψε τους ατμιστές σε λαθραία προϊόντα

  Παρά το γεγονός ότι αυξάνονται διαρκώς οι απαιτούμενες ευρωπαϊκές και διεθνείς πιστοποιήσεις στα προϊόντα ατμίσματος, επειδή η διασφάλιση ποιότητας είναι ύψιστης σημασίας, η φορολογία κατάφερε να στρέψει ένα μεγάλο ποσοστό των ατμιστών σε λαθραία προϊόντα.

  Διαβάστε περισσότερα »
 6. Καταρρίπτουμε 5 μύθους για το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

  Καταρρίπτουμε 5 μύθους για το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

  Οι παλιοί ατμιστές έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές τέτοιου είδους ειδήσεις, που έχουν πλέον καταστεί «ιεροί μύθοι» για το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

  Συγκεντρώσαμε τις 5 πιο διαδεδομένους μύθους για το άτμισμα και σας δίνουμε τα δεδομένα.

  Διαβάστε περισσότερα »
 7. Η Nobacco υποδέχεται τα ηλεκτρονικά τσιγάρα Vype της British American Tobacco.

  Η Nobacco υποδέχεται τα ηλεκτρονικά τσιγάρα Vype της British American Tobacco.

  Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουνίου στην αίθουσα Gold Class των Village Cinemas στο Athens Mall παρουσιάστηκαν τα κορυφαία προϊόντα ατμίσματος Vype της British American Tobacco και τα οποία θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά από το δίκτυο καταστημάτων της NOBACCO στην Ελλάδα.

  Διαβάστε περισσότερα »
 8. Συνεργασία British American Tobacco Hellas – Nobacco στα ηλεκτρονικά τσιγάρα

  Συνεργασία British American Tobacco Hellas – Nobacco στα ηλεκτρονικά τσιγάρα

  Η British American Tobacco Hellas, μέλος του Ομίλου που ηγείται της παγκόσμιας αγοράς προϊόντων ατμίσματος, προχωρά σε στρατηγική συνεργασία με τη NOBACCO, την μεγαλύτερη εταιρεία προϊόντων του κλάδου στην Ελλάδα, φέρνοντας στην ελληνική αγορά τα υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικά τσιγάρα του Ομίλου, Vype. Σύντομα, οι Έλληνες καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν τα ηλεκτρονικά τσιγάρα της British American Tobacco από όλα τα καταστήματα και το δίκτυο πωλήσεων της NOBACCO. Η συνεργασία αυτή αποδεικνύει έμπρακτα για μια ακόμη φορά τις διαρκείς επενδύσεις και τη δέσμευση της British American Tobacco στην ελληνική οικονομία.

  Διαβάστε περισσότερα »
 9. Αποτίμηση από το 1ο Επιστημονικό Συνέδριο για τη Μείωση της Βλάβης του Καπνού

  Αποτίμηση από το 1ο Επιστημονικό Συνέδριο για τη Μείωση της Βλάβης του Καπνού

  To πρώτο Επιστημονικό Συνέδριο για τη Μείωση της Βλάβης του Καπνού: Καινοτόμα προϊόντα, Έρευνα και Πολιτική (1st Scientific Summit on Tobacco Harm Reduction: Novel products, Research & Policy) πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το περασμένο Σαββατοκύριακο (8-9 Ιουνίου).

  Εκεί παρουσιάστηκε η μελέτη που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και διεξάγεται από το St. George’s University of London, Public Health England και το Α.Π.Θ. Η κλινική μελέτη «SmokeFreeBrain» έχει σκοπό να διερευνήσει τα αποτελέσματα της μετάβασης από το συμβατικό τσιγάρο στο ηλεκτρονικό και παρέχει πολύ σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια του ηλεκτρονικού τσιγάρου και την αποτελεσματικότητά του στη μάχη των καπνιστών για τη διακοπή του καπνίσματος.

  Διαβάστε περισσότερα »
 10. «Πολύ μικρές οι επιπτώσεις από το παθητικό άτμισμα»

  «Πολύ μικρές οι επιπτώσεις από το παθητικό άτμισμα»

  Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος, ο καθηγητής Παναγιώτης Μπεχράκης έδωσε συνέντευξη στην «Καθημερινή» και ανακοίνωσε τα αποτελέσματα μιας μεγάλης μελέτης γύρω από το παθητικό άτμισμα.  Ο καθηγητής, στην πρώτη έρευνα που διεξήχθη για τις επιδράσεις του παθητικού καπνίσματος -ή πιο σωστά του παθητικού «ατμίσματος» - από το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας και υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμπεραίνει πως «οι επιπτώσεις από το παθητικό κάπνισμα του ηλεκτρονικού τσιγάρου φαίνεται ότι είναι πολύ μικρές, όπως και οι άμεσες επιδράσεις στη μηχανική του αναπνευστικού συστήματος».

  Διαβάστε περισσότερα »
Φόρτωση...
Please wait...