–  Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες εσωτερικού άνω των 40€  –

Blog

 1. Πλατφόρμα Μείωσης της Βλάβης από το Κάπνισμα παρουσιάστηκε από Ισπανούς επιστήμονες!

  Πλατφόρμα Μείωσης της Βλάβης από το Κάπνισμα παρουσιάστηκε από Ισπανούς επιστήμονες!

  Με έμπνευση το βρετανικό μοντέλο, που έχει αγκαλιάσει τις πολιτικές μείωσης της βλάβης από το κάπνισμα με αξιοσημείωτη επιτυχία, γιατροί στην Ισπανία ζητούν καινοτόμα μέτρα για την καταπολέμηση του καπνίσματος. Δημιουργήθηκε, έτσι, η Πλατφόρμα για τη Μείωση της Βλάβης που οφείλεται στο κάπνισμα η οποία αποτελείται από επαγγελματίες του χώρου της υγείας από διάφορες ειδικότητες, που πιστεύουν ότι η αποτελεσματικότητα των τωρινών μέτρων έχει εξαντληθεί και ότι το μοντέλο κατά του καπνίσματος πρέπει να είναι πιο φιλόδοξο και καινοτόμο.

  Διαβάστε περισσότερα »
 2. Invitation to dinner - Οι νικητές της κλήρωσης του NOBACCO Privilege Club! (07/03)

  Invitation to dinner - Οι νικητές της κλήρωσης του NOBACCO Privilege Club! (07/03)

  Η κλήρωση για 3 προσκλήσεις σε δείπνο για δύο πραγματοποιήθηκε! 3 τυχερά μέλη θα απολαύσουν μοναδικές γευστικές εμπειρίες!

  Διαβάστε περισσότερα »
 3. Ψηφίστηκαν τα επίμαχα άρθρα για τα μηδενικά υγρά αναπλήρωσης

  Ψηφίστηκαν τα επίμαχα άρθρα για τα μηδενικά υγρά αναπλήρωσης

  Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απέρριψε ΠΡΙΝ την ψήφιση στην Ολομέλεια το αίτημα της επείγουσας διαδικασίας που είχε ζητήσει το Υπουργείο Υγείας για τους τεχνικούς κανόνες στο άτμισμα (άρθρο 96), αλλά το Υπουργείο Υγείας, διαβεβαιώνοντας ότι έχει δώσει 6 μήνες για την ισχύ του νόμου, ψήφισε το νόμο δίδοντας μεταβατική περίοδο 6 μηνών σε μέρος των ρυθμίσεων και ισχύ από την ημέρα δημοσίευσης (9/3/2019).

  Διαβάστε περισσότερα »
 4. Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας – Ιστορίες επιλογής που μας εμπνέουν!

  Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας – Ιστορίες επιλογής που μας εμπνέουν!

  Στη NOBACCO πιστεύουμε στη Δύναμη της Επιλογής! 

  Γιορτάζουμε την Παγκόσμα Ημέρα της Γυναίκας με ιστορίες γυναικών που πήγαν κόντρα στα στερότυπα της εποχής τους και άλλαξαν τη ροή της ιστορίας!

  Διαβάστε περισσότερα »
 5. To NOBACCO Privilege Club σου κλείνει ένα ραντεβού που θα σου μείνει αξέχαστο!

  To NOBACCO Privilege Club σου κλείνει ένα ραντεβού που θα σου μείνει αξέχαστο!

  Την Πέμπτη 07 Μαρτίου θα γίνει κλήρωση ανάμεσα στα μέλη του Club μας για πρόσκληση σε δείπνο! 

  Είσαι Red, Silver ή Gold Member; Η κλήρωση της Πέμπτης θα αναδείξει έναν τυχερό από κάθε κατηγορία που κερδίζει 1 πρόσκληση σε δείπνο για 2 άτομα!

  Διαβάστε περισσότερα »
 6. Κομισιόν: Μπλόκο για τις διατάξεις για τα καπνικά προϊόντα.

  Κομισιόν: Μπλόκο για τις διατάξεις για τα καπνικά προϊόντα.

  Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε ότι το υπουργείο Υγείας δεν ακολούθησε την διαδικασία που πρέπει να εφαρμόζουν οι χώρες-μέλη της ΕΕ για τα άρθρα 96 και 97 του νομοσχεδίου που αφορούν τα καπνικά προϊόντα. Εκτός της παραβίασης της κοινοτικής νομοθεσίας, οι συγκεκριμένες διατάξεις έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από τον επιστημονικό κόσμο που θεωρούν ότι οι διατάξεις έχουν σημαντικά λάθη και δεν έχουν λάβει υπόψη τους καμία απολύτως διεθνή επιστημονική εξέλιξη.

  Διαβάστε περισσότερα »
 7. Έκκληση από 35 ειδικούς επιστήμονες προς το Υπουργείο Υγείας

  Έκκληση από 35 ειδικούς επιστήμονες προς το Υπουργείο Υγείας

  Κορυφώνονται οι αντιδράσεις ειδικών σχετικά με προτεινόμενα νέα μέτρα του υπουργείου Υγείας που αφορούν το ηλεκτρονικό τσιγάρο, με επιστήμονες να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου τονίζοντας πως «η Ελλάδα πρέπει επειγόντως να υιοθετήσει μια πολιτική ελάττωση της βλάβης από το κάπνισμα».

  Ο ειδικός επί του ζητήματος, με δεκάδες δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά σχετικά με τις επιπτώσεις του ατμίσματος στη δημόσια υγεία, Δρ. Κωνσταντίνος Φαρσαλινός, Επιστημονικός συνεργάτης στο Ωνάσειο, συγκέντρωσε δεκάδες υπογραφές από συναδέλφους του ιατρούς και επιστήμονες-ειδικούς στο κάπνισμα, από πανεπιστήμια και ερευνητικά ινστιτούτα από όλο τον κόσμο.

  Διαβάστε περισσότερα »
 8. Παρέμβαση Δρ Φαρσαλινού στην αρμόδια Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής: «Δημιουργείτε προβλήματα για τη Δημόσια Υγεία χωρίς να προστατεύετε κανέναν»

  Παρέμβαση Δρ Φαρσαλινού στην αρμόδια Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής: «Δημιουργείτε προβλήματα για τη Δημόσια Υγεία χωρίς να προστατεύετε κανέναν»

  Την προηγούμενη εβδομάδα έλαβε χώρα η διαδικασία ακροάσεων του Νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας στην αρμόδια Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής. Ο ΣΕΕΠΑ έδωσε βροντερό παρόν προκειμένου να εξηγήσει τη καταστροφική στρεβλότητα των επιμέρους διατάξεων του πολυνομοσχεδίου. Καθώς ο Σύνδεσμος θεωρεί απαραίτητη τη λήψη ενημέρωσης εκ μέρους της Επιτροπής, από διακεκριμένους επιστήμονες με απόλυτη εξειδίκευση στις έρευνες για το άτμισμα, ο λόγος δόθηκε μόνο στον Δρ. Φαρσαλινό, ώστε να ακουστεί ένας ξεκάθαρος, επιστημονικός, αληθινός λόγος για το τί συμβαίνει στον κόσμο και ποια είναι η αλήθεια από τις έρευνες.

  Διαβάστε περισσότερα »
 9. Δώρο μια νέα αρχή με τη best seller συσκευή ατμίσματος!

  Δώρο μια νέα αρχή με τη best seller συσκευή ατμίσματος!

  Στη Nobacco πιστεύουμε στη Δύναμη της Επιλογής.

  Γι’ αυτό και φροντίζουμε συνεχώς για περισσότερες επιλογές, περισσότερες ευκαιρίες, περισσότερες δυνατότητες σε σένα που σκέφτεσαι να κάνεις μια νέα αρχή, για μια ζωή μακριά από το τσιγάρο.

  Αλλά και σε σένα που αναζητάς τον ιδανικό συνδυασμό απλότητας, τεχνολογίας και γεύσης.

  Σε όλους εσάς δίνουμε έναν ακόμη λόγο ώστε να αποφασίσετε το επόμενο, μεγαλύτερο ή μικρότερο, βήμα.

  Διαβάστε περισσότερα »
 10. NOBACCO Privilege Club – Αποτελέσματα 3ης Κλήρωσης, 08/02/2019

  NOBACCO Privilege Club – Αποτελέσματα 3ης Κλήρωσης, 08/02/2019

  Το Privilege Club ανανεώθηκε και χαρίζει δώρα!

  Η τρίτη κλήρωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου και ανέδειξε τους 30 τυχερούς νικητές! Δες παρακάτω αν είσαι κι εσύ ένας από αυτούς!

  Διαβάστε περισσότερα »
Φόρτωση...
Please wait...