–  Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες εσωτερικού άνω των 40€  –

Blog

 1. Στο μικροσκόπιο της Ε.Ε. το επίμαχο άρθρου 96 του νόμου 4600 για τα μηδενικά υγρά αναπλήρωσης - Ενδεχόμενο αναθεώρησης

  Στο μικροσκόπιο της Ε.Ε. το επίμαχο άρθρου 96 του νόμου 4600 για τα μηδενικά υγρά αναπλήρωσης - Ενδεχόμενο αναθεώρησης

  Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναμένεται να αποφανθεί γραπτώς τις επόμενες εβδομάδες επί της αντικανονικότητας που ακολούθησε η προηγούμενη ηγεσία του Υπουργείου Υγείας αναφορικά με το άρθρο 96 του νόμου 4600/2019.

  Το συγκεκριμένο άρθρο, επιβάλει τη θέσπιση τεχνικών κανόνων στα ατμιστικά προϊόντα και βάσει Ευρωπαϊκού Κανονισμού θα έπρεπε να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση για 3 μήνες. Η πρόσφατη (4/6/2019) παρέμβαση της Ρουμανίας με εμπεριστατωμένη γνώμη για την αντικανονικότητα του εν λόγω άρθρου στον ιστότοπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, επιβεβαιώνει την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίστηκε το όλο θέμα.

  Διαβάστε περισσότερα »
 2. Ο παγκοσμίου φήμης ογκολόγος Νταβίντ Καγιά (David Khayat) απενοχοποιεί το ηλεκτρονικό τσιγάρο

  Ο παγκοσμίου φήμης ογκολόγος Νταβίντ Καγιά (David Khayat) απενοχοποιεί το ηλεκτρονικό τσιγάρο

  Ο παγκοσμίου φήμης επιστήμονας Νταβίντ Καγιά (David Khayat) βρέθηκε πρόσφατα στην Ελλάδα προκειμένου να πάρει μέρος στον εορτασμό για τα 30 χρόνια του Συλλόγου «Ελπίδα» και βραβεύθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο για τη συνολική του προσφορά στην επιστήμη.

  Διαβάστε περισσότερα »
 3. «Δε θα γίνει καπνός» και άλλοι 6 λόγοι να ανακυκλώσεις τις συσκευές που δε χρησιμοποιείς πια.

  «Δε θα γίνει καπνός» και άλλοι 6 λόγοι να ανακυκλώσεις τις συσκευές που δε χρησιμοποιείς πια.

  Με μεγάλη χαρά ξεκινήσαμε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη British American Tobacco, για την ανακύκλωση συσκευών που χρησιμοποιούνται για τα εναλλακτικά στο κάπνισμα προϊόντα, όπως οι συσκευές θερμαινόμενου καπνού και οι συσκευές ηλεκτρονικών τσιγάρων.

  Διαβάστε περισσότερα »
 4. Η Nobacco στα «Διαμάντια» του ελληνικού επιχειρείν

  Η Nobacco στα «Διαμάντια» του ελληνικού επιχειρείν

  Με μεγάλη χαρά παραλάβαμε το βραβείο «Diamonds of the Greek Economy 2019» ως μια από τις δυναμικότερες επιχειρήσεις της ελληνικής οικονομίας. Αυτό το βραβείο επιβραβεύει τις προσπάθειες πολλών ετών που μας οδήγησαν σήμερα στο να αποτελούμε τον πρώτο και μοναδικό στην Ευρώπη πάροχο όλων των εναλλακτικών του καπνίσματος.

  Ήταν μεγάλη τιμή να βρεθούμε ανάμεσα σε κορυφαίες εταιρείες των κλάδων της βιομηχανίας, του εμπορίου, της ναυτιλίας και του τουρισμού στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιουλίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

  Διαβάστε περισσότερα »
 5. 5+1 tips για νέους ατμιστές!

  5+1 tips για νέους ατμιστές!

  Έχεις ακούσει πολλά για υγρά, μπαταρίες, αντιστάσεις και σου φαίνεται το άτμισμα βουνό; Η αλήθεια είναι ότι για ένα νέο ατμιστή οι πληροφορίες είναι πολλές και είναι εύκολο να νιώσεις «χαμένος».

  Μην αγχώνεσαι είσαι στο σωστό μέρος! Διάβασε τις συμβουλές μας και θα δεις ότι το άτμισμα δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαντάζεσαι!

  Διαβάστε περισσότερα »
 6. Vaping Tips για ξέγνοιαστο άτμισμα στον καύσωνα!

  Vaping Tips για ξέγνοιαστο άτμισμα στον καύσωνα!

  Η ζέστη έκανε δυναμικό και απότομο ξεκίνημα για εφέτος.

  Είτε είσαι στην πόλη, στο χωριό ή σε κάποιο νησάκι, αν θες οι στιγμές ξεκούρασης να είναι απόλυτα ξέγνοιαστες, σου προτείνουμε να προσέξεις τα παρακάτω.

  Διαβάστε περισσότερα »
 7. Nobacco Privilege Club - Οι νικητές της κλήρωσης της 6ης Ιουνίου 2019!

  Nobacco Privilege Club - Οι νικητές της κλήρωσης της 6ης Ιουνίου 2019!

  Ένα μαγευτικό τριήμερο στα Μετέωρα και φανταστικά προϊοντικά δώρα περίμεναν τους τυχερούς της τελευταίας κλήρωσης του club των προνομίων.

  Διαβάστε περισσότερα »
 8. Summer is here! 5 + 2 γεύσεις που πρέπει να πάρεις μαζί σου στην παραλία!

  Summer is here! 5 + 2 γεύσεις που πρέπει να πάρεις μαζί σου στην παραλία!

  Το καλοκαίρι είναι επίσημα εδώ και οι εξορμήσεις στην παραλία ξεκινάνε!

  Καπέλο, γυαλιά, πετσέτα, αντηλιακό και η αγαπημένη σου γεύση είναι όλα όσα χρειάζεσαι για ένα απολαυστικό σαββατοκύριακο!

  Διαβάστε περισσότερα »
 9. Το προϊόν θέρμανσης καπνού gloΤΜ εκλύει 90-95% λιγότερες τοξικές ουσίες σε σχέση με τον καπνό του τσιγάρου!

  Το προϊόν θέρμανσης καπνού gloΤΜ εκλύει 90-95% λιγότερες τοξικές ουσίες σε σχέση με τον καπνό του τσιγάρου!

  Τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα για το δυνητικά μειωμένο κίνδυνο του προϊόντος θερμαινόμενου καπνού gloΤΜ έναντι του παραδοσιακού τσιγάρου παρουσίασε η British American Tobacco στο 2ο Scientific Summit on Tobacco Harm Reduction που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

  Διαβάστε περισσότερα »
 10. Ελάχιστες οι επιπτώσεις των προϊόντων δυνητικά μειωμένου κινδύνου σε σύγκριση με το κάπνισμα, σύμφωνα με τη Διακήρυξη κατά του καπνίσματος της οργανωτικής επιτροπής του «2nd Scientific Summit on Tobacco Harm Reduction: Novel products, Research & Policy»

  Ελάχιστες οι επιπτώσεις των προϊόντων δυνητικά μειωμένου κινδύνου σε σύγκριση με το κάπνισμα, σύμφωνα με τη Διακήρυξη κατά του καπνίσματος της οργανωτικής επιτροπής του «2nd Scientific Summit on Tobacco Harm Reduction: Novel products, Research & Policy»

  Στη διαμόρφωση Διακήρυξης για την διακοπή του καπνίσματος προχώρησε η οργανωτική επιτροπή του «2nd Scientific Summit on Tobacco Harm Reduction: Novel products, Research & Policy».

  Το 2ο Συνέδριο για τα εναλλακτικά προϊόντα καπνού, που ολοκληρώθηκε στην Αθήνα εστίασε στον έλεγχο και τη διακοπή του καπνίσματος για την προστασία της δημόσιας υγείας και τις πολιτικές υγείας. Η οργανωτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από τους Δημήτριο Κουρέτα, Κωνσταντίνο Πουλά, Αναστασία Μπαρμπούνη και Ιγνάτιο Οικονομίδη υπέγραψε διακήρυξη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος, 31 Μαΐου.

  Διαβάστε περισσότερα »
Φόρτωση...
Please wait...