Σύνδεση

Please enter your email below and we will send you a new password.

Sign in with

 –  Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 40€  –

Blog

 1. Ποιο είναι το πρόβλημα με τα ηλεκτρονικά τσιγάρα;

  Ποιο είναι το πρόβλημα με τα ηλεκτρονικά τσιγάρα;

  Φαντάζεστε μια ανακάλυψη που θα βοηθήσει να σωθούν εκατομμύρια ζωές; Ένα πρωτοποριακό προϊόν που θα προσφέρει απόλαυση χωρίς τις επιβλαβείς συνέπειες του καπνίσματος;

  Είναι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα ασφαλή εναλλακτική λύση; Θα μπορούσαν να βοηθήσουν εκατομμύρια καπνιστές να σταματήσουν το κάπνισμα; Εάν ναι, γιατί οι ακτιβιστές κατά του καπνίσματος αντιτίθενται στα ηλεκτρονικά τσιγάρα;

  Oι απόψεις διίστανται, τα ερωτήματα πληθαίνουν!

  Δείτε την αλήθεια σε αυτό το σύντομο επεξηγηματικό βίντεο!

  Διαβάστε περισσότερα »
 2. Η NOBACCO συμμετέχει για πρώτη φορά στο BLACK FRIDAY!

  Η NOBACCO συμμετέχει για πρώτη φορά στο BLACK FRIDAY!

  BLACK FRIDAY, έως και -60% εκπτώσεις!

  Από  την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, επισκεφθείτε ένα από τα 70 καταστήματα NOBACCO σε όλη την Ελλάδα και επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις έως και -60%, σε συσκευές ατμίσματος!

  Η προσφορά ισχύει και για τις Online αγορές σας, στο www.nobacco.gr

  Nobacco
  Life Tastes Better

  Διαβάστε περισσότερα »
 3. Η NOBACCO γιορτάζει με πελάτες και εργαζομένους την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

  Η NOBACCO γιορτάζει με πελάτες και εργαζομένους την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

   Η NOBACCO, η μεγαλύτερη εταιρεία προϊόντων ατμίσματος στην Ελλάδα, συμμετέχει στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (Ε.Ι.Ε.Π.) από τη Δευτέρα 2 έως και το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017. Η ποιοτική εξυπηρέτηση  και η αλληλεπίδραση με τους πελάτες  της αποτελούν τα πλέον ουσιαστικά στοιχεία της φιλοσοφίας της NOBACCO. Στα πλαίσια της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών η NOBACCO  διοργανώνει μια σειρά δράσεων, που στόχο έχουν την περαιτέρω ενίσχυση της σχέσης της με το κοινό αλλά και την επιβράβευση των ανθρώπων που εργάζονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης πελατών. Μια σειρά από μοναδικές εκπλήξεις και προωθητικές ενέργειες  περιμένουν όποιον επισκεφθεί τα καταστήματα της NOBACCO μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη. Οι λάτρεις του ατμίσματος θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να λάβουν μέρος σε

  Διαβάστε περισσότερα »
 4. Σημαντική Διάκριση για τη NOBACCO: Δύο συνολικά βραβεία στα πλαίσια των Mobile Excellence Awards 2017

  Σημαντική Διάκριση για τη NOBACCO: Δύο συνολικά βραβεία στα πλαίσια των Mobile Excellence Awards 2017

   Η NOBACCO, η μεγαλύτερη εταιρεία προϊόντων ατμίσματος στην Ελλάδα, απέσπασε δύο βραβεία κατά την τελετή απονομής των Mobile Excellence Awards 2017, τα οποία συνδιοργανώθηκαν για 3η συνεχή χρονιά από το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN)  του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και την εταιρεία Boussias Communications. Χρυσό Βραβείο στο NOBACCO Privilege Club στην κατηγορία Use of Mobile for Customer Loyalty Η καινοτόμα mobile εφαρμογή της Nobacco Privilege Club διακρίθηκε πρώτη στην ενότητα: Mobile εφαρμογές για καταναλωτές, στην  κατηγορία Use of Mobile for Customer Loyalty κερδίζοντας το χρυσό βραβείο. Πρόκειται για μια καινοτόμα mobile εφαρμογή με επίκεντρο τον καταναλωτή, η οποία αποτελεί ένα σύγχρονο και αναβαθμισμένο τρόπο επικοινωνίας με όλα τα μέλη του Privilege Club της εταιρείας και παρέχει μια υψηλή και πρωτοποριακή mobi

  Διαβάστε περισσότερα »
 5. Έρευνα: Το άτμισμα κατά 95% λιγότερο βλαβερό από το κάπνισμα! Νέα στοιχεία από το Παγκόσμιο Φόρουμ για τη Νικοτίνη στην Πολωνία.

  Έρευνα: Το άτμισμα κατά 95% λιγότερο βλαβερό από το κάπνισμα! Νέα στοιχεία από το Παγκόσμιο Φόρουμ για τη Νικοτίνη στην Πολωνία.

  Η επιστημονική γνώση, η αξιοποίηση της νέας τεχνολογίας και η εφαρμογή της κατάλληλης νομοθεσίας, μπορούν να δημιουργήσουν ένα σύγχρονο πλαίσιο κάτα το οποίο θα επέλθει μεγάλη μείωση της βλάβης που προκαλείται στον πληθυσμό από το κάπνισμα, μέσω της χρήσης εναλλακτικών, πιο ασφαλών, προϊόντων, για όσους δεν μπορούν να το κόψουν τελείως.

  Ακριβώς αυτή η δυνατότητα εξετάστηκε στο Παγκόσμιο Φόρουμ για τη Νικοτίνη, έναν θεσμό που πραγματοποιήθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στη Βαρσοβία της Πολωνίας, όπου διάφοροι φορείς από τις πέντε ηπείρους (επιστήμονες, ακαδημαϊκοί, στελέχη της δημόσιας υγείας, στελέχη επιχειρήσεων και διαμορφωτές της κοινής γνώμης)  συμμετέχουν κάθε χρόνο συζητώντας και αναδεικνύοντας τις πιο αποτελεσματικές και λιγότερο βλαβερές λύσεις που μπορούν να οδηγήσουν στη μείωση των ποσοστών του καπνίσματος. Και, όπως ήδη αναφέρεται, ακόμα και στην ολική εξάλειψή του. Το zougla.gr πραγματοποίησε αποστολή στη Βαρσοβία, κάλ

  Διαβάστε περισσότερα »
 6. Άτμισμα vs Κάπνισμα: Διαβάστε τα αποτελέσματα του Παγκόσμιου Φόρουμ, στην Πολωνία!

  Άτμισμα vs Κάπνισμα: Διαβάστε τα αποτελέσματα του Παγκόσμιου Φόρουμ, στην Πολωνία!

  Το Παγκόσμιο Φόρουμ για τη Νικοτίνη, ένας θεσμός που πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στη Βαρσοβία της Πολωνίας, αποτελεί τη «γέφυρα» μεταξύ της επιστημονικής γνώσης και των νέων τεχνολογικών προϊόντων, προκειμένου να αναδειχτούν τα πιο «ασφαλή» εναλλακτικά μέσα παροχής νικοτίνης, με στόχο να μειωθούν οι επιπτώσεις στη δημόσια υγεία από τη μάστιγα του καπνίσματος. Επιστήμονες, ακαδημαϊκοί, στελέχη της δημόσιας υγείας, στελέχη επιχειρήσεων και διαμορφωτές της κοινής γνώμης από τις πέντε ηπείρους συμμετέχουν κάθε χρόνο συζητώντας και αναδεικνύοντας τις πιο αποτελεσματικές και λιγότερο βλαβερές λύσεις που μπορούν να οδηγήσουν στη μείωση των ποσοστών του καπνίσματος, που αφορά –ακόμα– σε 1,1 δισεκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη. Η χώρα μας, δε, διατηρεί ακόμα τη θλιβερή ευρωπαϊκή πρωτιά με το 33% των ενηλίκων πολιτών να καπνίζουν. τίτλος του φετινού συνεδρίου ήταν «Μειώνουμε τη βλάβη, σώζουμε ζωές» και στα πάνελ παρουσιάστηκε η προοπτική και τα πρόσφατα επιστημονικ

  Διαβάστε περισσότερα »
 7. «Η Ελλάδα αποτελεί την πιο επιτυχημένη μέχρι τώρα χώρα παγκοσμίως στο ποσοστό των ατμιστών που έχουν διακόψει το κάπνισμα»

  «Η Ελλάδα αποτελεί την πιο επιτυχημένη μέχρι τώρα χώρα παγκοσμίως στο ποσοστό των ατμιστών που έχουν διακόψει το κάπνισμα»

  Σημαντικά οφέλη για τη Δημόσια Υγεία παρουσιάζει η χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ελλάδα σύμφωνα με την πρώτη μεγάλη πληθυσμιακή μελέτη που πραγματοποιήθηκε στο Νομό Αττικής. Η μελέτη επιστημόνων από το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας και τα Πανεπιστήμια Πατρών και Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 4050 ενηλίκων του Νομού Αττικής. Σύμφωνα με τα ευρήματα, το 5% του πληθυσμού χρησιμοποιεί σήμερα ηλεκτρονικό τσιγάρο, που αντιστοιχεί σε περίπου 154.000 ατμιστές (για το Νομό Αττικής). Το 98,3% αυτών είναι πρώην και νυν καπνιστές, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως το 62,2% δηλώνουν ότι έχουν διακόψει το κάπνισμα. 

  Διαβάστε περισσότερα »
 8. Η Nobacco Γιορτάζει την Παγκόσμια ημέρα κατά του Καπνίσματος από 30 Μαΐου έως 3 Ιουνίου!

  Η Nobacco Γιορτάζει την Παγκόσμια ημέρα κατά του Καπνίσματος από 30 Μαΐου έως 3 Ιουνίου!

  ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ!      

  Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος στις 31 Μαΐου, αλλά εμείς στη Nobacco το Γιορτάζουμε νωρίτερα! H Nobacco θέλοντας να Υποστηρίξει και να Ενισχύσει την προσπάθεια σας σε μια Απόφαση Ζωής, κατά του καπνίσματος και τις βλαβερές συνέπειες στον οργανισμό μας, προσφέρει 30% έκπτωση σε επιλεγμένες συσκευές, νέας γενιάς! Η διάρκεια της ενεργείας ξεκινάει από την Τρίτη 30 Μαΐου έως και το Σάββατο 3 Ιουνίου και ισχύει σε όλα  τα 67 Nobacco shops και τα σημεία πώλησης. Κάνουμε μια νέα αρχή στη Ζωή μας, ανακτούμε τις χαμένες αισθήσεις μας όπως η όσφρηση και η γεύση μας και αλλάζουμε συνήθειες. Η απόλαυση μπορεί  να έχει γεύση!   Nobacco Life Tastes Better.

  Διαβάστε περισσότερα »
 9. Νέα Έρευνα: Oι ατμιστές στην Αγγλία είναι περισσότεροι από τους ατμιστές που καπνίζουν!

  Νέα Έρευνα: Oι ατμιστές στην Αγγλία είναι περισσότεροι από τους ατμιστές που καπνίζουν!

  Άκρως σημαντικά είναι τα ευρήματα της ετήσιας έρευνας της οργάνωσης «Δράση για το Κάπνισμα και την Υγεία (ASH)» υπό τον τίτλο «Smokefree» γύρω από την χρήση των ηλεκτρονικών τσιγάρων και τους ατμιστές στη Μεγάλη Βρετανία. Βάσει της μελέτης, που διενεργήθηκε από τη YouGov για λογαριασμό της ASH, περίπου 2.9 εκατομμύρια ενήλικες στη χώρα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Ωστόσο, εκείνο το οποίο είναι αξιοσημείωτο είναι ότι για πρώτη φορά τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι οι πρώην καπνιστές που ατμίζουν (1,5 εκατομμύρια) είναι περισσότεροιαπό ό,τι οι τωρινοί καπνιστές στην Αγγλία που παράλληλα χρησιμοποιούν και ηλεκτρονικό τσιγάρο με κύριο λόγο την επιθυμία τους να κόψουν το κάπνισμα. Παρά τα πολύ θετικά νέα, όμως, εκείνοι οι οποίοι είναι διπλοί χρήστες –δηλαδή ατμίζουν και καπνίζουν- εξακολουθούν να εκτίθενται στις τοξικές ουσίες που περιέχονται στα συμβατικά τσιγάρα και που αποδεδειγμένα προκαλούν καρκίνο.

  Διαβάστε περισσότερα »
 10. Δειγματοληψία αέρα επιβεβαιώνει πως το παθητικό άτμισμα είναι αβλαβές.

  Δειγματοληψία αέρα επιβεβαιώνει πως το παθητικό άτμισμα είναι αβλαβές.

  Το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Καλιφόρνια διεξήγαγε δειγματοληψία αέρα σε καταστήματα ατμιστικών προϊόντων σε ολόκληρη την πολιτεία, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του για τον προσδιορισμό των επιπτώσεων στην υγεία από την έκθεση ατμού από «δεύτερο χέρι» (παθητικό άτμισμα). O εμπειρογνώμονας για τη δημόσια υγεία, Δρ. Michael Siegel, επισήμανε ότι τα αποτελέσματα αυτής της έκθεσης προέρχονται από ένα σχετικά μικρό και μη αεριζόμενο κατάστημα ατμιστικών προϊόντων, όπου πολλοί από τους εργαζόμενους και 13 πελάτες άτμιζαν ενώ γινόταν η δειγματοληψία, επομένως θα το θεωρούσαμε μια κατάσταση που παρουσιάζει υψηλό επίπεδο έκθεσης σε ατμό από δεύτερο χέρι (παθητικό άτμισμα). Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη όλες αυτές τις δυσμενείς συνθήκες, τα αποτελέσματα δεν ανέφεραν επικίνδυνα επίπεδα έκθεσης σε επιβλαβή χημικά.

  Διαβάστε περισσότερα »
Φόρτωση...
Please wait...