Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

Οι διακρίσεις για τη NOBACCO συνεχίζονται!

09/02/2024
από

Στη NOBACCO, η δέσμευσή μας στη βελτίωση της εμπειρίας του καταναλωτή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του εταιρικού μας DNA. Δεν επιδιώκουμε απλώς να παρέχουμε εξαιρετικά προϊόντα ατμίσματος, αλλά και στο να επιβραβεύουμε τους καταναλωτές μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν καθημερινά.

Έτσι, στη συνεχή αναζήτηση καινοτόμων ιδεών, διαμορφώνουμε το μέλλον του ατμίσματος, προσφέροντας όχι μόνο προϊόντα, αλλά μία συνολική εμπειρία που αντικατοπτρίζει την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας. Γι’ αυτό αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για εμάς κάθε διάκριση που αναγνωρίζει αυτή μας την προσπάθεια.

Η αφοσίωσή μας στην ποιότητα και την εξέλιξη μάς απέφερε πρόσφατα νέες τιμητικές διακρίσεις σε δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις, που έλαβαν χώρα το τελευταίο διάστημα.

Συγκεκριμένα, στα e-volution Awards 2024, τη μεγάλη γιορτή του ελληνικού e-commerce, που διοργανώθηκαν για 13η χρονιά από την BOUSSIAS, η NOBACCO απέσπασε συνολικά 4 βραβεία.

Οι διακρίσεις μας αναλυτικά σε κάθε κατηγορία είναι:

  • Best Customer Experience: Bronze Award
  • Best in Operations & Back Office: Bronze Award
  • Most Innovative New Services in eCommerce: Bronze Award
  • Best Use of AI and Machine Learning: Bronze Award

 

 

Επιπλέον, την Τετάρτη 24/01, η εταιρεία μας έλαβε μία ακόμη σημαντική διάκριση. Στα Franchise Awards 2024, τον θεσμό που αναδεικνύει τις καλύτερες αλυσίδες franchise κάθε χρόνο από το 2009, η NOBACCO έλαβε το βραβείο Best Product Quality.

Οι διακρίσεις αυτές είναι το αποτέλεσμα της συνεχούς προσπάθειάς μας να είμαστε πρωτοπόροι στον τομέα μας και μας δίνουν περισσότερη ώθηση να συνεχίσουμε το όραμά μας να εξελίσσουμε συνεχώς τα προϊόντα μας και να αποτελούμε σημείο αναφοράς και καινοτομίας στον κλάδο των προϊόντων ατμίσματος.

 

 

Ευχαριστούμε ξεχωριστά όλα τα μέλη της ομάδας μας, που συνέβαλαν με την αφοσίωσή τους στη συλλογική προσπάθεια που απέφερε τις παραπάνω βραβεύσεις.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε εκπληκτικές εμπειρίες και προϊόντα που υπερβαίνουν τις προσδοκίες σας.

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;