Σύνδεση

Please enter your email below and we will send you a new password.

Sign in with

 –  Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 40€  –

Εταιρεία

Ταυτότητα

H NOBACCO ιδρύθηκε το 2008 και είναι η κορυφαία ελληνική εταιρεία προϊόντων ατμίσματος στην Ελλάδα. Μια από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρείες, κατέχει ηγετική θέση στον τομέα του ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Με ένα δίκτυο 70 καταστημάτων και με περισσότερα από 320 σημεία πώλησης και εξυπηρέτησης σε όλη την χώρα, η εταιρεία πρωταγωνιστεί με τα καινοτόμα και πιστοποιημένα προϊόντα της στη διάδοση της νέας συνήθειας του ατμίσματος που σταδιακά κερδίζει την εμπιστοσύνη χιλιάδων καπνιστών σε όλη την χώρα.

Εξωστρέφεια

Τον Ιούλιο του 2016, η NOBACCO προχώρησε σε ένα δυναμικό άλμα εξωστρέφειας επεκτείνοντας το δίκτυο της στην Ρουμανία. Ξεκινώντας με ένα kiosk στο εμπορικό κέντρο AFI PALACE COTROCENI στο Βουκουρέστι και συνεχίζοντας με το πρώτο NOBACCO Shop στο εμπορικό κέντρο PARKLAKE, αυτή τη στιγμή διαθέτει συνολικά 4 καταστήματα στο Βουκουρέστι και σχεδιάζει τη δημιουργία δικτύου καταστημάτων σε όλη την Ρουμανία.

Σκοπός της NOBACCO είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες χώρες.


Το όραμά μας

Το όραμα της ΝΟΒΑCCO είναι να συμβάλλει με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στην μείωση των βλαβερών συνεπειών του καπνίσματος και στη διάδοση του ατμίσματος, ως υπεύθυνου και καλύτερου τρόπου ζωής για όσους συνανθρώπους μας αντιμετωπίζουν την εξάρτηση από την νικοτίνη. 

Αποστολή μας είναι… να είμαστε πάντα κοντά στους καπνιστές που σκέφτονται να κάνουν την επιλογή ζωής και να αφήσουν στο παρελθόν το παραδοσιακό κάπνισμα.

Στόχος μας είναι…  να προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης στους καταναλωτές μας και μαζί με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας να βελτιώνουμε σημαντικά την καθημερινή ζωή τους, μέσω ενός αποτελεσματικού μοντέλου λειτουργίας, σε όλα τα σημεία επαφής μαζί τους. 


Οι αξίες μας

Πάθος

Για το άτμισμα. Για τους πελάτες μας.  Και για αυτό τους τοποθετούμε στο κέντρο των αποφάσεών μας. Παρακολουθούμε, κατανοούμε και ανταποκρινόμαστε στις συνεχώς μεταλλασσόμενες ανάγκες των καταναλωτών. Χτίζουμε μακροχρόνιες εποικοδομητικές σχέσεις με τους συνεργάτες μας στηριζόμενες στην αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Υπευθυνότητα

Όλες μας οι ενέργειες  χαρακτηρίζονται από υπευθυνότητα και υψηλό επιχειρηματικό μας ήθος ώστε να διατηρούμε την εμπιστοσύνη των πελατών και των συνεργατών μας. Πιστεύουμε ότι τα πολυτιμότερα θεμέλια μιας επιχείρησης είναι η φήμη της, η αξιοπιστία της, η ηθική της και η ακεραιότητά της και για αυτό υλοποιούμε τις αποφάσεις μας και κρατάμε τις δεσμεύσεις μας.

Ομαδικότητα

Έχουμε δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα γιατί έχουμε καλλιεργήσει και ενισχύουμε διαρκώς τη συναδελφικότητα, την ομαδικότητα και τη φιλική ατμόσφαιρα. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με κοινό στόχο την ανάπτυξη της εταιρείας μας. Στηρίζουμε ο ένας τον άλλο και συνδυάζουμε ιδανικά τις ατομικές δεξιότητες και αυτό κάνει τη διαφορά.

Καινοτομία

Αξιοποιούμε τις εξελίξεις της επιστήμης και της τεχνολογίας αναπτύσσοντας συνεχώς νέα καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Ευελιξία

Οι προκλήσεις των καιρών απαιτούν ταχύτητα, ευελιξία και αποτελεσματικότητα. Δημιουργούμε τις τάσεις και οδηγούμε τις εξελίξεις. Είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά. 


Διασφάλιση Ποιότητας

Η NOBACCO κατέχει ηγετική θέση στο χώρο των συσκευών ατμίσματος στην Ελλάδα καθώς κεντρικός άξονας στην φιλοσοφία της, είναι η ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει στο κοινό της τόσο στις συσκευές ηλεκτρονικών τσιγάρων όσο και στα υγρά αναπλήρωσης που χρησιμοποιεί. Για την NOBACCO το θέμα ποιότητας και ασφάλειας των προϊόντων είναι ένας αδιαπραγμάτευτος τομέας. Για το λόγο αυτό, η εταιρεία επενδύει συνεχώς στη διασφάλιση της παραγωγής και της διάθεσης προϊόντων υψηλών προδιαγραφών με επιστημονική πιστοποίηση στο πλαίσιο συνεργασιών με ερευνητικά κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Φόρτωση...
Please wait...