Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

Δοκίμασε τις γεύσεις της άνοιξης

04/04/2024
από
Δοκίμασε τις γεύσεις της άνοιξης

Καλώς ήρθες στην εποχή της ανανέωσης και των αλλαγών! Η άνοιξη είναι για τα καλά εδώ και μαζί της φέρνει νέες εμπειρίες, που ανυπομονούμε να ζήσουμε. Είναι η εποχή που η φύση ανθίζει και τα φρούτα γίνονται πιο γλυκά και νόστιμα από ποτέ. Σκέφτεσαι κάποιον καλύτερο τρόπο για να απολαύσεις την άνοιξη στο έπακρο από το να προσθέσεις νέες γεύσεις φρούτων (και όχι μόνο) ΚΑΙ στο ηλεκτρονικό σου τσιγάρο;

Είναι η στιγμή να αφεθείς σε νέες εμπειρίες ατμίσματος και να επιλέξεις γεύσεις που θα σε ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο χρώματα και αρώματα. Από την δροσιστική γλυκύτητα της φράουλας μέχρι την εκλεπτυσμένη γεύση του τραγανού κερασιού, η ποικιλία των γεύσεων που μπορείς να δοκιμάσεις είναι ατελείωτη – και θα τις βρεις όλες στη Nobacco.

Ετοιμάσου να ανακαλύψεις την απόλυτη εαρινή εμπειρία ατμίσματος και να δοκιμάσεις τις γεύσεις που θα κάνουν τον ουρανίσκο σου να… εκραγεί!

 

Chroma - April Bloom

april bloom

Ο Απρίλιος είναι ο μήνας που εμφανίζεται ένα από τα αγαπημένα μας φρούτα. Η φράουλα έχει την τιμητική της και δεν γίνεται να μην την δοκιμάσεις και ατμίζοντας.

Το April Bloom της σειράς Chroma είναι ένα απόλυτα δροσιστικό υγρό αναπλήρωσης με χαρακτηριστική φρουτένια γεύση ώριμης φράουλας, που φέρει την άνοιξη ακόμα πιο κοντά!

 

Just - Cherry

just cherry

Μπορεί οι καρποί στις κερασιές να αρχίζουν τώρα να ωριμάζουν δειλά δειλά, μπορείς όμως να απολαύσεις άρωμα από ώριμα και λαχταριστά κόκκινα κεράσια με το Cherry της σειράς flavor shots Just!

Κράτα μεγάλο καλάθι λοιπόν και βάλε στο ηλεκτρονικό σου τσιγάρο την απόλυτη γεύση κερασιού!

 

YouSei - Pom Blu

pom blu

Η έντονη και γλυκιά γεύση του ροδιού σε συνδυασμό με την ευωδιαστή γεύση των μούρων θα σε μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο φρέσκα φρούτα και γευστική ευχαρίστηση, κατακτώντας τις αισθήσεις σου.

Το Pom Blu της σειράς flavor shots YouSei είναι από τα πιο αγαπημένα υγρά της Nobacco, ακόμα να το δοκιμάσεις;

 

Fruit Invasion - Proper Lemon

proper lemon

Συνεχίζοντας τις μίξεις, παρουσιάζουμε το Proper Lemon της σειράς flavor shots Fruit Invasion.

Φρεσκοστυμμένος χυμός φραγκοστάφυλου αναμειγνύεται με δροσερή σπιτική λεμονάδα κι ένα twist δροσιάς για να σου προσφέρουν εκρηκτική αίσθηση σε κάθε γευστικό κάλυκα!

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;