Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

Η κατάλληλη συσκευή για κάθε τύπο ατμιστή

20/10/2023
από

Ο κόσμος του ατμίσματος είναι γεμάτος επιλογές. Με μία πληθώρα γεύσεων και συσκευών διαφορετικών δυνατοτήτων στη διάθεσή τους, οι ατμιστές μπορούν να απολαύσουν τη λύση που ταιριάζει απόλυτα στις δικές τους επιθυμίες. Η διαδικασία αναζήτησής της, ωστόσο, εκτός από διασκεδαστική, μπορεί να αποδειχθεί και αρκετά περίπλοκη. Μιας χρήσης ή επαναγεμιζόμενο; Με φίλτρο ή χωρίς; Η απάντηση εξαρτάται από το τι τύπος είσαι! Σε αυτόν τον σύντομο οδηγό συγκεντρώσαμε τις top επιλογές συσκευών που θα σε συντροφεύσουν ιδανικά, με όποια κατηγορία ατμιστή και αν ταυτίζεσαι.

 

Για τους αρχάριους: mono2

Η πιο «φιλική» μορφή ατμίσματος για όσους είναι έτοιμοι να κάνουν «βουτιά» στον κόσμο του vaping ή μόλις έχουν αρχίσει να απολαμβάνουν τις πρώτες τους ατμιστικές εμπειρίες, είναι αναμφισβήτητα οι συσκευές μίας χρήσης. Τα disposables είναι απλά στη χρήση, έχουν χαμηλό κόστος, μηδενικές ανάγκες συντήρησης και μεγάλη ποικιλία γεύσεων – όπως αυτές της σειράς mono2 και mono0% χωρίς νικοτίνη, που θα σε κάνουν να αγαπήσεις το άτμισμα.

 

Για τους έμπειρους: Εleaf iSolo Air 2

Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, μάλλον ξέρεις ήδη τι ψάχνεις: μία συσκευή που θα σου δώσει πολλές επιλογές και θα σου επιτρέψει να πάρεις τον έλεγχο του ατμίσματος στα χέρια σου. Εμείς σου προτείνουμε το μικρό αλλά πανίσχυρο Eleaf iSolo Air 2, ένα από τα πιο αποδοτικά pod-mods της αγοράς. Με ρυθμιζόμενη ισχύ έως 40W, δυνατότητα εφαρμογής και αποθήκευσης προσωπικών ρυθμίσεων και εξαιρετική αυτονομία, είναι η συσκευή που χρειάζεσαι να περάσεις στο επόμενο level ατμιστικής εμπειρίας.

 

Για πρώην καπνιστές: Rever ME

Ως πρώην καπνιστής πιθανότατα θα ξέρεις ότι είναι δύσκολο να νικήσεις τη δύναμη της συνήθειας. Ήξερες όμως ότι ακόμη και στο άτμισμα μπορείς να παραμείνεις όσο πιο κοντά γίνεται στην αίσθηση του παραδοσιακού τσιγάρου; Το Rever ME της DA ONE σου δίνει την επιλογή να ατμίσεις με ή χωρίς soft tip φίλτρο για να απολαμβάνεις κάθε φορά την εμπειρία που επιθυμείς.

 

Για τους fashionistas: NOBACCO Irus

Ξέρουμε ότι για εσένα, που το προσωπικό σου στυλ είναι η ‘ταυτότητά’ σου και αποτυπώνεται σε κάθε πλευρά της ζωής σου, το design είναι σημαντικό. Ευτυχώς δεν χρειάζεται να θυσιάσεις την αισθητική σου για την αγαπημένη σου συνήθεια. Το κομψό NOBACCO Irus είναι η κορυφαία πρόταση για τους λάτρεις του sleek σχεδιασμού. Με 4 παστέλ αποχρώσεις για να διαλέξεις, minimal design, μοναδική υφή και εξαιρετική αίσθηση στο χέρι, είναι η διακριτική, αλλά στιλάτη επιλογή που αναζητούσες.

 

Εσύ τι τύπος ατμιστή είσαι; Όποια εμπειρία και αν θες να ζήσεις παρέα με τη συσκευή σου, θα βρεις αυτή που σου ταιριάζει σε όλα τα καταστήματα NOBACCO στο nobacco.gr
 

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;