Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

Christmas Gift Guide: Οι καλύτερες ιδέες δώρων για ατμιστές

19/12/2023
από
Christmas Gift Guide: Οι καλύτερες ιδέες δώρων για ατμιστές

Οι γιορτές πλησιάζουν και, όπως κάθε χρόνο, αυτές τις μέρες όλοι ασχολούμαστε με την αναζήτηση του τέλειου δώρου για τους αγαπημένους μας.

Ένα δώρο δείχνει το πόσο νοιαζόμαστε και πόσο καλά γνωρίζουμε τον παραλήπτη του. Τι καλύτερο λοιπόν από το να κάνεις δώρο σε κάποιον που προσπαθεί να κόψει το κάπνισμα ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο ή να εντυπωσιάσεις έναν ατμιστή με μία νέα συσκευή ατμίσματος ή ένα χρήσιμο αξεσουάρ;

Για να μην τρέχεις τελευταία στιγμή, εμείς συγκεντρώσαμε και σου παρουσιάζουμε μερικές ιδέες για δώρα για όλους τους τύπους ατμιστών και για κάθε budget!

 

Για όσους τώρα ξεκινάνε

nobacco mono

Αν ο παραλήπτης/η παραλήπτρια του δώρου δεν έχει ιδιαίτερη εμπειρία στο vaping, τότε πρέπει να κινηθείς διερευνητικά. Γι’ αυτό, το καλύτερο δώρο σε αυτή την περίπτωση είναι αναμφισβήτητα τα disposables! Oι συσκευές μίας χρήσης είναι εύχρηστες, δεν κοστίζουν πολύ και προσφέρουν μία μεγάλη ποικιλία γεύσεων για να δωρίσεις πολλές - και να τις δοκιμάσουν όλες!

Εμείς σου προτείνουμε τις συσκευές μιας χρήσης mono X, που είναι αυτόματες, δεν χρειάζονται φόρτιση, ούτε αναπλήρωση με υγρό.

Κυκλοφορούν σε 6 μοναδικές γεύσεις για να διαλέξεις τη σωστή με βάση τις προτιμήσεις όποιας/ου λάβει το δώρο! Δες τες όλες εδώ!

Αν θέλεις να κάνεις δώρο ένα disposable που προσφέρει την ίδια απόλαυση χωρίς τη νικοτίνη, τότε ψάχνεις σίγουρα το mono 0%, το οποίο κυκλοφορεί επίσης σε 6 μοναδικές γεύσεις. Ανακάλυψέ τες εδώ!

 

 

Για όσους θέλουν να κόψουν το κάπνισμα

da one re1

Αν έχεις κάποιον φίλο ή συγγενή που θέτει τον ίδιο στόχο κάθε νέα χρονιά ή κάθε Δευτέρα, «να κόψει το κάπνισμα», τότε το καλύτερο δώρο που μπορείς να του κάνεις είναι να του δώσεις μια παραπάνω ώθηση να το κάνει. Άρα εδώ χρειάζεται μια πιο δυναμική πρόταση δώρου, γιατί το task είναι δύσκολο: να νικηθεί η δύναμη της συνήθειας.

Για εμπειρία που είναι όσο πιο κοντά γίνεται στην αίσθηση του παραδοσιακού τσιγάρου, το τέλειο δώρο είναι ένα: το ηλεκτρονικό τσιγάρο DA ONE RE1! Χάρη στη λεπτή του σιλουέτα, την κατασκευή από αλουμίνιο, το χαμηλό βάρος και τη δυνατότητα χρήσης επιστομίου soft tip, είναι μια ιδανική συσκευή για όσους προέρχονται από τον κόσμο του καπνίσματος.

Βρες το σε 4 χρώματα: μπλε, λεβάντα, πράσινο και πορτοκαλί.

Για μία ακόμα πιο ολοκληρωμένη πρόταση δώρου, μπορείς να συνδυάσεις το DA ONE RE1 με ένα συμβατό επιστόμιο και έναν συμβατό ανταλλακτικό ατμοποιητή pod.

 

 

Για έμπειρους ατμιστές

nobacco eliquids

Όσοι έχουν εντάξει το άτμισμα στη ζωή τους, ξέρουν τι θέλουν και συνήθως έχουν αγαπημένες γεύσεις υγρών αναπλήρωσης. Ήρθε η ώρα να τους χαρίσεις μία πιο premium εμπειρία ατμίσματος, κάνοντάς τους δώρο υγρά αναπλήρωσης από την Premium σειρά της Nobacco.

Ανακάλυψε τα υγρά αναπλήρωσης της Premium Black Line και της Premium White Line και βρες τη γεύση και το επίπεδο νικοτίνης που θα εντυπωσιάσουν τους αγαπημένους σου ατμιστές.

Αν θέλεις ένα υγρό αναπλήρωσης που θα κάνει upgrade στην vaping εμπειρία τους, η σειρά Chroma σου προσφέρει 13… χρωματιστές προτάσεις για να κάνεις ένα πρωτότυπο δώρο.

 

 

Μην ξεχάσεις το δώρο στον εαυτό σου!

nobacco privilege club

Αφού θυμήθηκες όλους τους άλλους, θυμήσου να μην ξεχάσεις να κάνεις το καλύτερο δώρο σε σένα – και μάλιστα χωρίς κανένα κόστος: την εγγραφή στο NOBACCO Privilege Club.

Γίνε μέλος στο NOBACCO Privilege Club σήμερα και απόλαυσε μία σειρά προνομίων, εκπτώσεων και πλούσιων δώρων με κάθε αγορά!

Κάνε εγγραφή εδώ για δώρα που δεν σταματούν ποτέ!

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;