Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΑΤΜΙΖΕΙΣ

19/07/2022
από
ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΑΤΜΙΖΕΙΣ

Στη Nobacco, προτεραιότητά μας είναι πάντα η ασφάλεια και η ποιότητα. Ως ειδικοί στα υγρά αναπλήρωσης, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τις πρώτες ύλες, την Aquarius Project και το πρότυπο αναλυτικό εργαστήριο που δημιουργήσαμε στις εγκαταστάσεις της.

 

ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ

Στη Nobacco, προμηθευόμαστε νικοτίνη αποκλειστικά φυτικής προέλευσης και εξαιρετικής καθαρότητας (τουλάχιστον 99,9%) από κορυφαίο ελβετικό οίκο, εξασφαλίζοντας ποιότητα παγκόσμιας κλάσης. Χρησιμοποιούμε προπυλενογλυκόλη (PG) και φυτική γλυκερίνη (VG) μόνο από πιστοποιημένους κορυφαίους παρασκευαστές ανά την Ευρώπη, εξασφαλίζοντας φαρμακευτική καθαρότητα μεγαλύτερη από 99,5%. Οι αρωματικές ύλες των προϊόντων μας είναι επιλεγμένες μία-προς-μία από τους μεγαλύτερους και πιο γνωστούς οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Τα ποιοτικά κριτήρια που η Nobacco έχει ορίσει στους προμηθευτές της εξασφαλίζουν την επιστημονικά αποδεδειγμένη καταλληλότητά τους για άτμισμα.

 

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΥΓΡΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ 

Στη Nobacco εφαρμόζουμε συνεχώς τις αυστηρότερες προδιαγραφές σε κάθε στάδιο της παραγωγής, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα. Το 2016 ιδρύσαμε την Aquarius Project, μία σύγχρονη μονάδα που εξειδικεύεται στην παραγωγή και εμφιάλωση υγρών αναπλήρωσης, σύμφωνα με τα πλέον απαιτητικά επιστημονικά δεδομένα.

 

ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η επιλογή των “συνταγών” είναι αποτέλεσμα πολύμηνης έρευνας και εξαντλητικών δοκιμών. Για κάθε παρτίδα που παράγεται, πραγματοποιούνται εκτενείς δειγματοληπτικοί έλεγχοι, μέσω των οποίων πιστοποιείται η τελική σύσταση, τα φυσικοχημικά χαρακτηριστικά και η συγκέντρωση νικοτίνης στο τελικό προϊόν.

 

nobacco aquarius project

 

ΕΜΦΙΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Αφού ολοκληρωθεί ο γευστικός και χημικός έλεγχος, ξεκινά η διαδικασία εμφιάλωσης μέσω μιας πλήρως αυτοματοποιημένης κάθετης γραμμής παραγωγής, με υπερσύγχρονα μηχανήματα που ελαχιστοποιούν την πιθανότητα λάθους ή επιμόλυνσης, σε ειδικά αεριζόμενο και προστατευμένο από μικροοργανισμούς χώρο. Το προσωπικό που πραγματοποιεί την εμφιάλωση διαθέτει ενδεδειγμένο εξοπλισμό που διασφαλίζει τα προϊόντα από εξωγενείς μολυσματικούς παράγοντες. Έπειτα, η ημερήσια παραγωγή μεταφέρεται για τον τελικό ποιοτικό έλεγχο των συσκευασμένων προϊόντων και την εισαγωγή των κωδικών ιχνηλάτησης. Τέλος, τα προϊόντα αποθηκεύονται σε ενδεδειγμένες αριθμημένες θέσεις, στις ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας, ώστε να μην υπάρχει αλλοίωση μέχρι την πώλησή τους.

 

ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Το 2022 η Nobacco αποφάσισε να γίνει η πρώτη εταιρεία που κάνει το επόμενο βήμα στον ποιοτικό έλεγχο των υγρών αναπλήρωσης, δημιουργώντας ένα πλήρως εξοπλισμένο πρότυπο αναλυτικό εργαστήριο, μέσα στις εγκαταστάσεις της Aquarius Project, υπό την Επιστημονική επίβλεψη του κου Δημήτρη Χατζηνικολάου, Δρ Βιοχημικού Μηχανικού, Αναπληρωτή Καθηγητή Βιοτεχνολογίας του Τμήματος Βιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το εργαστήριο εξοπλίστηκε με όργανα τελευταίας τεχνολογίας ανάλυσης υγρών αναπλήρωσης, μεταξύ των οποίων και αέριος χρωματογράφος, ενώ στελεχώθηκε με καταρτισμένους επιστήμονες. Σκοπός  τού εργαστηρίου είναι η ανάλυση κάθε παρτίδας τελικών μειγμάτων ως προς τη συγκέντρωση των βασικών πρώτων υλών (νικοτίνη, προπυλενογλυκόλη, φυτική γλυκερίνη). Σε συνεργασία με πιστοποιημένο πανεπιστημιακό εργαστήριο, διεξάγονται επιπλέον έλεγχοι στις αρωματικές πρώτες ύλες  για την απουσία συγκεκριμένων ουσιών, οι οποίες βάσει μελετών θα πρέπει να απουσιάζουν από τα υγρά αναπλήρωσης, όπως το διακετύλιο, το ακετυλοπροπιονύλιο και παράγωγα τοκοφερόλης.

Η Nobacco εγγυάται ότι κάθε φιαλίδιο υγρού που διακινείται από τις κεντρικές εγκαταστάσεις και φτάνει στον τελικό καταναλωτή έχει επιπλέον εσωτερικό πιστοποιητικό ανάλυσης, αποδεικνύοντας ότι η δραστική ουσία της νικοτίνης υπάρχει στη συγκέντρωση που αναγράφεται στη συσκευασία, αλλά και η σύνθεση του προϊόντος είναι αυτή που έχει οριστεί από την Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;