Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

Αν δεν ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ μην ΑΤΜΙΖΕΙΣ

07/12/2023
από
Αν δεν ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ μην ΑΤΜΙΖΕΙΣ

Τα προϊόντα ατμίσματος αποτελούν ένα εναλλακτικό μέσο πρόσληψης νικοτίνης, ενώ σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για ενήλικες καπνιστές. Κυκλοφορούν ήδη για περισσότερα από 15 χρόνια, κερδίζοντας όλο και περισσότερο έδαφος στην προτίμηση των καταναλωτών.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο λοιπόν, είναι ένα εργαλείο που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους καπνιστές που προσπαθούν να απαλλαγούν από τη βλαβερή συνήθεια του παραδοσιακού τσιγάρου. Είναι τουλάχιστον 95% λιγότερο βλαβερό από το παραδοσιακό κάπνισμα και παρέχει δυνητικά μια πιο ασφαλή εναλλακτική λύση στην πρόσληψη νικοτίνης. Αποδεδειγμένα, η σωστή χρήση των προϊόντων ατμίσματος βοηθά τους καπνιστές να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους.

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν καίνε τον καπνό, επομένως, δεν παράγουν επιβλαβείς χημικές ουσίες, όπως είναι η πίσσα και το μονοξείδιο του άνθρακα, που ευθύνονται για τις περισσότερες ασθένειες που σχετίζονται με το κάπνισμα. Επιπλέον, η δυνατότητα ελέγχου του ποσοστού νικοτίνης που προσλαμβάνει ο ατμιστής, μπορεί να βοηθήσει στη σταδιακή μείωση της εξάρτησης. Επίσης, δεν υφίσταται παθητικό άτμισμα, το οποίο θα μπορούσε να βλάψει τους μη καπνιστές και μη ατμιστές.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε όμως, ότι το άτμισμα δεν προορίζεται για μη καπνιστές ή ανήλικους. Είναι λιγότερο επιβλαβές από το παραδοσιακό τσιγάρο, αλλά δεν είναι αβλαβές. Η νικοτίνη είναι μεν μια σχετικά ανώδυνη ουσία, αλλά δεν παύει να είναι εθιστική, οπότε είναι απαραίτητο να διασφαλίζεται ότι οι ανήλικοι δεν έχουν καμία πρόσβαση σε προϊόντα ατμίσματος.

Ελπίζουμε ότι όλες αυτές οι πληροφορίες είναι χρήσιμες και κατανοητές. Το άτμισμα είναι μια εναλλακτική λύση στο κάπνισμα, λιγότερο βλαβερή, αλλά «αν Δεν Καπνίζεις, Μην Ατμίζεις». Ειδικότερα, αν είσαι μαθητής, δεν πρέπει ούτε να καπνίζεις, ούτε να ατμίζεις και σε ενθαρρύνουμε να ενημερωθείς από ειδικούς που μπορούν να σε βοηθήσουν να πάρεις σωστές αποφάσεις για την υγεία σου.

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;