Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

 

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

 

Στη NOBACCO, νιώθουμε άρρηκτα συνδεδεμένοι με την κοινότητα στην οποία δραστηριοποιούμαστε, επηρεάζουμε και επίσης επηρεαζόμαστε από τις συνθήκες του χρόνου και του χώρου δράσης μας. Αναγνωρίζουμε την ευθύνη μας απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον. Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη έχει μεγάλη σημασία για εμάς και αντικατοπτρίζεται στο όραμα και τις αξίες μας.

Ο στρατηγικός μας σχεδιασμός συνδέεται με την εταιρική μας ευθύνη για να χτίσουμε το μέλλον που ονειρευόμαστε!

Στη NOBACCO, η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη διασφαλίζει ότι οι προσδοκίες όλων των ενδιαφερόμενων μερών (πελάτες, εργαζόμενοι, προμηθευτές, τοπικές κοινωνίες κ.λπ.) ικανοποιούνται με ισορροπημένο τρόπο, προς όφελος της κοινωνίας και της εταιρείας μας, σύμφωνα με την πολιτική μας για βιώσιμη ανάπτυξη.

Εσωτερικά, δίνουμε έμφαση στην προώθηση των αξιών του «fair play», του ευγενούς ανταγωνισμού και της συλλογικής προσπάθειας.

Για τους πελάτες μας, εστιάζουμε στις ανάγκες και τις επιθυμίες τους για να παρέχουμε ανώτερη ποιότητα, ασφάλεια, αξιοπιστία και μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης.

Για την κοινωνία, αναλαμβάνουμε υπεύθυνες πρωτοβουλίες για να ανακουφίσουμε τις ασθενέστερες ομάδες και να ενθαρρύνουμε τον εταιρικό εθελοντισμό.

 

H NOBACCO στηρίζει ομάδες Εθελοντών Πυροσβεστών
H NOBACCO στηρίζει τη Σχεδία και την Κιβωτό του Κόσμου
H NOBACCO χαρίζει χαμόγελα στην Κιβωτό του Κόσμου
H NOBACCO χαρίζει χαμόγελα στην Κιβωτό του Κόσμου
Η NOBACCO δίπλα στους πυρόπληκτους στο Μάτι
Η NOBACCO ενισχύει το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»
Η NOBACCO στο Ρουκ Ζουκ για καλό σκοπό
Η NOBACCO στηρίζει την Κιβωτό του Κόσμου!
Η NOBACCO στους μεγάλους Υποστηρικτές του 6ου Santa Run Chania

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;