Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

Τι γεύση να πάρεις για το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

14/02/2023
από
Τι γεύση να πάρεις για το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Η επιλογή γεύσης για το ηλεκτρονικό σου τσιγάρο δεν είναι εύκολη υπόθεση! Με τόσες πολλές διαθέσιμες γευστικές επιλογές είναι φυσικό να μην ξέρεις τι να πρωτοδοκιμάσεις. Αυτή η γευστική περιπλάνηση στον κόσμο του ατμίσματος, όμως, είναι μια απολαυστική εμπειρία και οι εκατοντάδες επιλογές γεύσεων που θα βρεις στη NOBACCO μπορούν να την κάνουν ακόμη πιο ενδιαφέρουσα.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε κάποιες προτάσεις για να σε βοηθήσουμε να διαλέξεις τι γεύση να πάρεις για το ηλεκτρονικό σου τσιγάρο, ανάλογα με τα γούστα σου.

 

Αν προτιμάς τις γεύσεις φρούτων

Οι γεύσεις φρούτων είναι μια ασφαλής και αγαπημένη επιλογή για πολλούς ατμιστές. Αν είσαι νέος στον κόσμο του ατμίσματος, αυτή είναι μια καλή ιδέα για να ξεκινήσεις να πειραματίζεσαι, καθώς μια φρουτώδης γεύση μπορεί να κάνει το άτμισμα ακόμη πιο fun και απολαυστικό. Οι επιλογές σου εδώ είναι άφθονες: από γεύσεις τροπικών φρούτων, όπως αυτή του Fruit Invasion - Cockney Mango, μέχρι το δροσιστικό και ζουμερό Chroma - Summerize με γεύση καρπούζι ή το Just - Apple με απαλές, δροσερές νότες μήλου.

 

Αν πεθύμησες… γλυκό!

Καμιά φορά μπορεί να θες να ατμίσεις κάτι… για τη λιγούρα! Απόλαυσε το αγαπημένο σου γλυκό χωρίς τύψεις επιλέγοντας μέσα από μια σειρά λαχταριστών γεύσεων και πλούσιων αρωμάτων. Σοκολάτα, μπισκότο ή καραμέλα; Ό,τι γεύση κι αν έχουν οι αγαπημένες σου γλυκές αναμνήσεις, είναι σίγουρο ότι αυτή η κατηγορία υγρών αναπλήρωσης θα σε κάνει να τις ξαναζήσεις. Το Mon Dessert - I Accept Cookies θα σε κάνει να γευτείς τραγανά μπισκότα, το You Blend It! - Praline Waffle την πιο σοκολατένια βάφλα και το Sei - Mela Caramela την πιο παραμυθένια παιδική λιχουδιά – καραμελωμένο μήλο.

nobacco mon desseert

 

Αν αγαπάς τα καπνικά αρώματα

Εσύ που τα γευστικά σου γούστα είναι πιο παραδοσιακά, μπορείς να προσανατολιστείς σε υγρά αναπλήρωσης που μιμούνται τις κλασικές καπνικές γεύσεις. Σε αυτή τη γκάμα υγρών θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία ώριμων γευστικών προτάσεων, περισσότερο ή λιγότερο αρωματικών, με διαφορετικά επίπεδα έντασης. Εμείς σου προτείνουμε να δοκιμάσεις το εκρηκτικό Tabac - Noir, αν αγαπάς τη δυνατή γεύση καπνού, το αρωματικό Regular - Intenso με επίγευση βανίλιας ή το ιδιαίτερο Classic - Cigar, για μια μεστή γεύση πούρου.

 

Αν αναζητάς κάτι μοναδικό

Ως έμπειρος ατμιστής ίσως να έχεις δοκιμάσει ήδη κάποιες ή όλες τις παραπάνω προτάσεις και να βρίσκεσαι σε αναζήτηση μιας ολοκαίνουργιας γευστικής εμπειρίας. Για εσένα προτείνουμε κάποιες από τις πιο πρωτότυπες γεύσεις που θα βρεις στην αγορά. Για μια ανεπανάληπτη φρουτώδη εμπειρία δώσε μια ευκαιρία στο μοναδικό Sei - Amaro Rosso – ένα γλυκόπικρο κοκτέιλ από χυμό σαγκουίνι με μερικές σταγόνες απεριτίφ. Αν προτιμάς κάτι γλυκό, δοκίμασε το Sei - Cherry Cola Chup – ένα απολαυστικό μίγμα από κεράσι και αναψυκτικό Cola. Και αν αναζητάς ένα πιο ιδιαίτερο χαρμάνι, ανακάλυψε το Premium Black - Secret Skies με νότες καφέ, κακάο και πικρής σοκολάτας.

 

Όποια γεύση κι αν επιλέξεις, είναι σημαντικό να ξέρεις τι ατμίζεις. Τα υγρά αναπλήρωσης της NOBACCO παράγονται και εμφιαλώνονται βάσει των αυστηρότερων προτύπων, ενώ κάθε παρτίδα μειγμάτων υποβάλλεται σε ποιοτικό έλεγχο από το πρότυπο αναλυτικό εργαστήριό μας. Έτσι μπορείς να απολαμβάνεις με ασφάλεια τη γεύση που αγαπάς!

nobacco aquarius project

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;