Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

Έρευνα & Ανάπτυξη

 

 

Η εταιρεία NOBACCO κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο της στην Ελλάδα καθώς κεντρικός άξονας στην φιλοσοφία της, είναι η ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει στο κοινό της τόσο στις συσκευές ηλεκτρονικών τσιγάρων όσο και στα υγρά αναπλήρωσης που χρησιμοποιεί. 

Για την NOBACCO το θέμα ποιότητας και ασφάλειας των προϊόντων είναι ένας αδιαπραγμάτευτος τομέας. Για το λόγο αυτό, η εταιρεία επενδύει συνεχώς στη διασφάλιση της παραγωγής και της διάθεσης προϊόντων υψηλών προδιαγραφών με επιστημονική πιστοποίηση στο πλαίσιο συνεργασιών με ερευνητικά κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

 

Nobacco Design Center

Nobacco Design Center

Nobacco Design Center, μια εξειδικευμένη εταιρεία
με αποκλειστικό σκοπό να δημιουργεί τα πιο καινοτόμα, φιλικά προς το χρήστη, ποιοτικά και σύγχρονα προϊόντα ατμίσματος.

Πυρήνας μας είναι καταξιωμένοι μηχανικοί έρευνας και ανάπτυξης, εξαιρετικά ταλαντούχοι σχεδιαστές προϊόντων, εξειδικευμένοι αντιπρόσωποι πωλήσεων και δυναμικά στελέχη. Με 10 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία του ηλεκτρονικού τσιγάρου, το προσωπικό του Nobacco Design Center δημιουργεί μοναδικά προϊόντα που προσφέρουν την πιο απολαυστική εμπειρία ατμίσματος.

Σχεδιασμένο από εμάς, σχεδιασμένο για εσάς.

 

Aquarius Project

Aquarius Project

Η Aquarius Project δημιουργήθηκε μέσα από την πρωτοποριακή συνεργασία της NOBACCO με το Εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας και Ανοσολογίας (ΕΜΒΙΑ) του τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η συνεργασία της NOBACCO με το ΕΜΒΙΑ έκανε πράξη τη διεθνή πρακτική που θέλει τον ιδιωτικό τομέα να συνεργάζεται με την ακαδημαϊκή και ερευνητική κοινότητα, για την σύνδεση της παραγωγής με την γνώση και την καινοτομία. Σε μία περίοδο όπου η Ελλάδα έχει ως πρωταρχική ανάγκη την ενίσχυση της παραγωγικής της δομής με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες με διεθνή ζήτηση, η ΝΟBACCO επένδυσε στις δυνατότητες της ελληνικής ερευνητικής υποδομής.

Η εταιρεία Aquarius Project είναι το πρώτο σχήμα στην Ελλάδα που εξειδικεύεται στην παραγωγή υγρών αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου, σύμφωνα με τα πλέον απαιτητικά επιστημονικά δεδομένα.

Κινητήριος δύναμη της εταιρείας είναι η επένδυση στην ελληνική έρευνα και καινοτομία όπως η στρατηγική συνεργασία με το ΕΜΒΙΑ από το 2014 έως το 2019.

Αποστολή της εταιρείας είναι η ανάπτυξη πρωτοποριακών προϊόντων, για εκατομμύρια ατμιστές σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με τις πλέον αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές.

 

Πανεπιστήμιο Αθηνών

Πανεπιστήμιο Αθηνών

Από το 2017 έως το 2019, η NOBACCO πραγματοποίησε ένα πρόγραμμα Ελέγχου και Διασφάλισης Ποιότητας υγρών αναπλήρωσης σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΚΠΑ). Μέσω αυτής της νέας συνεργασίας και στα πλαίσια των λοιπόν, συνεχών ελέγχων, η NOBACCO διασφαλίζει την αρτιότητα όλων των παραγόμενων υγρών αναπλήρωσης και είναι σε θέση να διαβεβαιώσει τον Έλληνα καταναλωτή ότι τα προϊόντα της ελέγχονται διαχρονικά και πληρούν προδιαγραφές αυστηρότερες ακόμα και εκείνων που έχουν θεσπιστεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Ιατρική Σχολή του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΚΠΑ), εφάρμοσε καινοτόμα πρότυπα που ξεπερνούν τις απαιτήσεις των Ευρωπαϊκών Κανονισμών και των αρμόδιων αρχών, έχοντας ως στόχο τη διαχρονική διασφάλιση της σταθερά υψηλής ποιότητας των προϊόντων της.

Στα πλαίσια του προγράμματος, το Εργαστήριο Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) που ήταν και ο φορέας ελέγχου, διενέργησε:

  • Τυχαίους δειγματοληπτικούς ελέγχους υγρών αναπλήρωσης, με σκοπό τον ποσοτικό προσδιορισμό της νικοτίνης, καθώς και ανάλυση/ταξινόμηση των συστατικών των διαλυμάτων ώστε να πιστοποιούνται η ποιότητα και η συνέπεια της σύστασής τους.

  • Αναλύσεις υγρών αναπλήρωσης με σκοπό την επιβεβαίωση απουσίας ουσιών όπως διακετύλιο, ακετυλοπροπιονύλιο κ.α., καθώς επίσης και έλεγχο της χημικής εκατοστιαίας σύστασης.

  • Αναλύσεις και Ελέγχους Σταθερότητας πρώτων υλών, ώστε να επιβεβαιώνεται και να εξασφαλίζεται η πιστότητα των συστατικών τους.

 

 

University of Thessaly

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Από τον Απρίλιο του 2012 μέχρι και τα τέλη του 2016, η NOBACCO πρωτοπόρησε στο χώρο του ατμίσματος συμμετέχοντας στο πληρέστερο και παγκοσμίως εμπεριστατωμένο πρόγραμμα ελέγχου και πιστοποίησης Υγρών Αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου (e-liquids) σε συνεργασία με το τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το επιστημονικό αυτό πρόγραμμα Πιστοποίησης, που δημιουργήθηκε με την υποστήριξη του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Τσιγάρου (ΣΕΕΗΤ), αποτέλεσε το πρώτο πρόγραμμα Πιστοποίησης Υγρών Αναπλήρωσης παγκοσμίως, αποδεικνύοντας ότι τα υγρά αναπλήρωσης, όπως προκύπτει από την ταξινόμηση των συστατικών τους, δεν είναι επικίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον. Επίσης, τα υγρά αναπλήρωσης δεν περιέχουν καρκινογόνες ουσίες και ειδικότερα δεν έχουν ανιχνευθεί νιτροζαμίνες και αρωματικοί πολυκυκλικοί υδρογονάνθρακες, σύμφωνα με τα αναφερόμενα όρια ανίχνευσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς. Η εφαρμογή του αυστηρού προγράμματος Πιστοποίησης εξασφαλίζει τη διαχρονική παροχή ασφαλών προϊόντων.

Τα υγρά αναπλήρωσης της NOBACCO, ελέγχονταν κάθε μήνα και για όλη τη διάρκεια του προγράμματος από το Πανεπιστήμιο και διαθέτουν πιστοποίηση ως προς τη σύστασή τους και ως προς το μείγμα εισπνεόμενων ατμών που απελευθερώνεται κατά τη χρήση του διαλύματος στο ηλεκτρονικό τσιγάρο, με βάση τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 1272/2008.

 

Στηρίζουμε την παραγωγή νέας γνώσης για το άτμισμα

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, η NOBACCO στηρίζει έμπρακτα την Επιστημονική έρευνα και συνεργάζεται με την Επιστημονική Κοινότητα έχοντας υποστηρίξει, τόσο στον τομέα της τεχνογνωσίας αλλά και οικονομικά, την πραγματοποίηση τουλάχιστον πέντε μελετών μέχρι σήμερα σε ελληνικά Πανεπιστήμια αλλά και νοσοκομεία. Πρακτικά, η στήριξη της NOBACCO παρέχεται συνήθως υπό τη μορφή χρηματοδότησης ή/και παροχής εξοπλισμού (ηλεκτρονικές συσκευές ατμίσματος, υγρά αναπλήρωσης κτλ) ανάλογα με τον τύπο της έρευνας.

  • Χρηματοδότηση ερευνητικού πρωτοκόλλου με θέμα τη μελέτη της επίδρασης του ηλεκτρονικού τσιγάρου στην ελαστικότητα των αγγείων της καρδιάς. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

  • Υποστήριξη κλινικής μελέτης που πραγματοποιήθηκε σε πραγματικό μοντέλο, με την εισπνοή καθαρού αέρα, την εισπνοή τσιγάρου και την εισπνοή ατμού ηλεκτρονικού τσιγάρου με σημείο αναφοράς τη φλεγμονή/βλάβη/επίδραση στους πνεύμονες. Η έρευνα ολοκληρώθηκε στο ελληνικό νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»..

  • Παροχή εξοπλισμού και υποστήριξη μελέτης που πραγματοποιήθηκε στη Β' Καρδιολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Αττικού Νοσοκομείου με επικεφαλής τον διευθυντή του τμήματος κ. Ιωάννη Λεκάκη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εταιρεία NOBACCO είναι μια από τις πέντε εταιρείες ηλεκτρονικού τσιγάρου σε ολόκληρη την Ευρώπη που κλήθηκαν από την Κομισιόν ώστε να συμμετέχει στην συνδιαμόρφωση του ρυθμιστικού πλαισίου για την Ευρωπαϊκή Οδηγία 2014/40/ΕΕ (Tobacco Products Directive) που θέτει όλους τους απαραίτητους κανονισμούς ασφάλειας για τα προϊόντα ηλεκτρονικού τσιγάρου.

 

 

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;