Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

7+1 Vaping Summer Tips

26/07/2023
από
Vaping Summer Tips

Ο Αύγουστος πλησιάζει! Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να απολαύσουμε τον υπέροχο καιρό και να διασκεδάσουμε δίπλα στη θάλασσα. Οι συγκεντρώσεις της παρέας, οι παραλίες, τα πάρκα και οι συναυλίες είναι μόνο μερικές από τις υπαίθριες δραστηριότητες που μπορούμε να απολαύσουμε ατμίζοντας. Πάμε μαζί να θυμηθούμε ορισμένες σημαντικές συμβουλές που πρέπει να θυμόμαστε κατά τους καλοκαιρινούς μήνες:

 

TIP #1: Αποφυγή της άμεσης έκθεσης των υγρών αναπλήρωσης στον ήλιο

Vaping Summer Tips

Η πρώτη συμβουλή είναι να μην εκθέτουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα τα υγρά αναπλήρωσης του ηλεκτρονικού μας τσιγάρου στον ήλιο ή τη ζέστη. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αποφύγουμε να αφήνουμε τη συσκευή μας μέσα σε οχήματα ή σε οποιοδήποτε μέρος που μπορεί να φτάσει σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Το αγαπημένο μας υγρό μπορεί, ως δια μαγείας, να αποκτήσει δυσάρεστη γεύση, όταν εκτίθεται σε θερμοκρασίες άνω των 40ºC, λόγω της θερμότητας που επηρεάζει τη μοριακή του δομή. Η υψηλή θερμοκρασία μπορεί να αλλάξει το χρώμα και το ιξώδες του υγρού, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει τη διαρροή του από τον ατμοποιητή του ηλεκτρονικού μας τσιγάρου. Εκτός από την αλλοίωση της γεύσης και του χρώματος, η θερμότητα μπορεί επίσης να επηρεάσει και τη νικοτίνη που περιέχεται στο υγρό αναπλήρωσης.

Δυστυχώς, μόλις το υγρό μας αρχίσει να αλλοιώνεται από τη ζέστη, δεν υπάρχει τρόπος να το επαναφέρουμε στην αρχική του κατάσταση.

 

TIP #2: Δεν εκθέτουμε τις συσκευές μας στη ζέστη

Vaping Summer Tips

Οι μπαταρίες στο εσωτερικό των ηλεκτρονικών τσιγάρων μπορεί να γίνουν επικίνδυνες όταν εκτίθενται σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου μπορούν να καταστραφούν ή ακόμα και να εκραγούν, όταν εκτίθενται σε υψηλή θερμότητα. Ακόμα κι αν δεν συμβεί το χειρότερο, οι θερμοκρασίες άνω των 40ºC μπορούν να προκαλέσουν ζημιά σε μια μπαταρία ιόντων λιθίου, μειώνοντας τη διάρκεια ζωής της.

Ας είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί λοιπόν, με το πού αφήνουμε το ηλεκτρονικό μας τσιγάρο και να αφαιρούμε τις μπαταρίες του όταν δεν το χρησιμοποιούμε. Ως πρόσθετη προφύλαξη, μπορούμε να τις αποθηκεύουμε μέσα σε ένα προστατευτικό κουτάκι μπαταριών.

Εάν η συσκευή μας διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία, είναι προτιμότερο  να τη φορτίζουμε σε σκιερό μέρος με τον κατάλληλο φορτιστή τοίχου.

 

TIP #3: Προσπαθούμε να κρατήσουμε το ηλεκτρονικό μας τσιγάρο όσο το δυνατόν πιο μακριά από το νερό

Vaping Summer Tips

Εάν σκοπεύουμε να επισκεφθούμε την παραλία ή να κολυμπήσουμε σε μια πισίνα, είναι απαραίτητο να κάνουμε ότι μπορούμε προκειμένου για να κρατήσουμε τη συσκευή μας μακριά από το νερό. Μπορούμε να την τοποθετήσουμε μέσα σε μια μικρή αδιάβροχη θήκη και να την σφραγίσουμε πριν κατευθυνθούμε προς την παραλία.

Εναλλακτικά, θα μπορούσαμε να προμηθευτούμε μια ανθεκτική και αδιάβροχη συσκευή, όπως το Adept Zlide της Innokin και ξενοιάζουμε οριστικά από τον φόβο της έκθεσης της συσκευής μας στο νερό.

 

TIP #4: Αποφεύγουμε να φορτίζουμε το ηλεκτρονικό μας τσιγάρο στο αυτοκίνητο

Vaping Summer Tips

Τις ζεστές ημέρες, είναι καλό να αποφύγουμε τη φόρτιση του ηλεκτρονικού μας τσιγάρου στο αυτοκίνητο για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Εάν δεν μπορούμε να το αποφύγουμε, θα πρέπει να επιβλέπουμε τη φόρτιση και μην το αφήνουμε ποτέ για πολλές ώρες κάτω από το ζεστό παρμπρίζ.

Επίσης, κατά την φόρτιση στο αυτοκίνητο, μπορούμε να το τοποθετήσουμε σε ένα δροσερό μέρος, όπως το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου, προκειμένου να αποφεύγουμε την άμεση έκθεση στον ήλιο. Ο κίνδυνος μπορεί να είναι ελάχιστος, αλλά γιατί να διακινδυνεύσουμε την υπερθέρμανση των μπαταριών μας?

Προκειμένου να αποφύγουμε τη φόρτιση μπαταριών σε ζεστό αυτοκίνητο, ας φροντίζουμε να τις φορτίζουμε στο σπίτι πριν από το ταξίδι μας και να τις διατηρούμε φορτισμένες σε μια προστατευτική θήκη μεταφοράς μπαταριών.

 

TIP #5: Χρησιμοποιούμε θήκη ή τσάντα μεταφοράς και προστασίας

Vaping Summer Tips

Έχοντας κατά νου τον ήλιο, τη θάλασσα και την άμμο, δεν υπάρχει καλύτερη λύση για να διατηρήσουμε το ηλεκτρονικό μας τσιγάρο σε άριστη κατάσταση από το να το μεταφέρουμε σε μια βολική θήκη ή τσάντα προστασίας. Η θερμότητα, το νερό, η υπερβολική σκόνη και η άμμος είναι όλα όσα πρέπει να αποφύγουμε για να φροντίσουμε τη συσκευή μας. Το νερό ή η άμμος μπορούν εύκολα να καταστρέψουν την οθόνη LED ή να μειώσουν την ορατότητα, ενώ τα κουμπιά μπορεί να κολλήσουν μεταξύ τους.

Επιπλέον, μια τσάντα μεταφοράς δεν προστατεύει μόνο τη συσκευή μας, αλλά είναι πολύ πιο βολική για να μεταφέρουμε τη συσκευή μας από το αυτοκίνητο στην παραλία ή το εστιατόριο.

 

TIP #6: Οι ατμοποιητές μπορεί να έχουν διαρροές

Vaping Summer Tips

Όσο ο καιρός γίνεται πιο ζεστός, τόσο τα υγρά αναπλήρωσης αρχίζουν να αραιώνουν. Οποιοσδήποτε ατμοποιητής χωρίς καινούργια λαστιχάκια μπορεί να αρχίσει να έχει διαρροές. Αλλά ακόμα και σε έναν ατμοποιητή σε καλή κατάσταση, είναι πιθανό να παρατηρήσουμε ελαφρά διαρροή από τις οπές ροής αέρα, όταν ζεσταθεί υπερβολικά. Αυτό συμβαίνει γιατί από τη ζέστη το υγρό αραιώνει και τα λαστιχάκια συρρικνώνονται ελαφρώς. Ο συνδυασμός των δύο αυτών φαινομένων μπορεί να δημιουργήσει διαρροές στον ατμοποιητή.

Αν ο ατμοποιητής μας είχε διαρροές ούτως ή άλλως, ίσως να είναι η ώρα να κάνουμε αναβάθμιση σε νέο ατμοποιητή για το καλοκαίρι. Εάν παρατηρήσουμε διαρροές, μπορούμε να αλλάξουμε σε υγρό με υψηλότερη συγκέντρωση φυτικής γλυκερίνης (VG), καθώς είναι πιο παχύρευστη από την προπυλενογλυκόλη (PG).

Εάν προτιμάμε υγρά τύπου shake and vape και προσθέτουμε μόνοι μας τις ατμιστικές βάσεις, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε βάσεις 100% VG. Με αυτό τον τρόπο τα αγαπημένα μας υγρά γίνονται πιο παχύρευστα.

 

TIP #7: Απολαμβάνουμε καλοκαιρινές γεύσεις και στα υγρά ατμίσματος

icecream

Καθώς ο χειμώνας συνδέεται με πιο ζεστές καπνικές γεύσεις, κέικ και χειμωνιάτικα φρούτα, το καλοκαίρι είναι μια ιδανική περίοδος να δοκιμάσουμε πιο δροσιστικές επιλογές όπως υγρά με τροπικά φρούτα, τη φρεσκάδα του δυόσμου ή της λεμονάδας. Συνοδεύουν ευχάριστα μια ωραία μπύρα, κοκτέιλ και παγωτά, μας φτιάχνουν τη διάθεση και μας βοηθούν να μπούμε στο πνεύμα του καλοκαιριού.

Ιδανική λύση αποτελεί το επαναγεμιζόμενο ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης Nobacco Crystal, που μας επιτρέπει να εναλλάσσουμε υγρά αναπλήρωσης με μια κίνηση.

 

Bonus TIP: Έχουμε πάντα μαζί μας ένα backup ηλεκτρονικό τσιγάρο

mono nobacco family

Μιας και το καλοκαίρι είναι η εποχή που κινούμαστε κυρίως εκτός σπιτιού είναι σημαντικό να έχουμε προνοήσει ώστε να μην βρεθούμε στην παραλία ή στην έξοδό μας χωρίς φορτισμένη μπαταρία ή υγρό αναπλήρωσης. Επειδή όμως, όσο οργανωτικοί και να είμαστε, μπορεί να μας συμβεί κάποιο από τα παραπάνω, η NOBACCO μας προτείνει τη συσκευή μιας χρήσης mono.

Με αυτονομία μπαταρίας που φτάνει τις 2000 εισπνοές, 15 υπέροχες γεύσεις και κόστος από 5,50€, συνεχίζεις την αγαπημένη σου συνήθεια χωρίς το άγχος ότι «ξέμεινες» από τη συσκευή ή το υγρό σου. Γι’ αυτό μην ξεχάσεις να έχεις πάντα ένα mono στην τσάντα ή το αυτοκίνητό σου σαν backup.

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;