Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

5 Μύθοι και αλήθειες για το ηλεκτρονικό τσιγάρο μίας χρήσης

10/08/2023
από
5 Μύθοι και αλήθειες για το ηλεκτρονικό τσιγάρο μίας χρήσης

Οι συσκευές μιας χρήσης φαίνεται πως δεν είναι απλά ένα ακόμη ατμιστικό trend – τα disposables ήρθαν για να μείνουν! Όπως συμβαίνει, όμως, με κάθε νεοεμφανιζόμενη τάση, η «γνωριμία» τους με το κοινό συνοδεύεται από μια σειρά παρανοήσεων και μεγάλο βαθμό δυσπιστίας. Από τις φήμες για την επικινδυνότητά τους, μέχρι τη γεύση τους, οι μύθοι για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μίας χρήσης είναι πολλοί και ποικίλοι. Μήπως ήρθε η ώρα να μάθεις την αλήθεια; Συνέχισε να διαβάζεις για να τους καταρρίψουμε μαζί.

 

Μύθος #1: τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μιας χρήσης βλάπτουν το περιβάλλον

Αλήθεια: μην σε ξεγελάει ο όρος «μιας χρήσης». Τα disposables μπορούν να ανακυκλωθούν με ασφάλεια, χωρίς να επιβαρύνουν τον πλανήτη. Έτσι, όχι μόνο μειώνονται τα πλαστικά απορρίμματα, αλλά πολύτιμα υλικά που περιέχονται στις συσκευές αυτές μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν για την κατασκευή νέων.

 

Μύθος #2: οι συσκευές μιας χρήσης είναι μόνο για τους αρχάριους

Αλήθεια: η εμπειρία του disposable είναι απολαυστική για πολλούς λόγους. Ακόμη και ένας «βετεράνος» ατμιστής μπορεί να εκτιμήσει την απλότητα στη χρήση τους, την ποικιλία γεύσεων, την ευρεία διαθεσιμότητα και την πρακτικότητά τους. Γι’ αυτά και μόνο τα χαρακτηριστικά αξίζουν μια δοκιμή, όπου κι αν βρίσκεσαι στο ατμιστικό σου ταξίδι.

 

Μύθος #3: τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μίας χρήσης δεν προσφέρουν κάποια γευστική εμπειρία

Αλήθεια: το disposable είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνεις μια απολαυστική γευστική δοκιμή. Από δροσιστική μέντα και ζουμερά φρούτα, μέχρι γλυκούς ή καπνικούς πειρασμούς, υπάρχουν γεύσεις για όλα τα γούστα τις οποίες μπορείς να δοκιμάσεις με χαμηλό κόστος, χωρίς δεσμεύσεις σε κάποια πολύπλοκη συσκευή.

 

vaping mono

 

Μύθος #4: τα disposables περιέχουν βλαβερές ουσίες

Αλήθεια: κάθε προϊόν μιας χρήσης της NOBACCO κατασκευάζεται με βάση αυστηρά κριτήρια ποιότητας, ενώ η ασφάλεια και η καταλληλότητά τους ρυθμίζεται από τις αρχές της ΕΕ. Όπως όλα τα προϊόντα που παράγονται στο εργαστήριο της NOBACCO, έτσι και τα προϊόντα μιας χρήσης αναγράφουν όλα τους τα συστατικά στη συσκευασία, για να ξέρεις πάντα τι ατμίζεις.

 

Μύθος #5: οι συσκευές μίας χρήσης είναι επικίνδυνες καθώς μπορεί να… εκραγούν!

Αλήθεια: ένας αστικός μύθος που καλά κρατεί – παρόλο που είναι εντελώς ανακριβής! Τα προϊόντα μιας χρήσης της NOBACCO σχεδιάζονται πληρώντας όλες τις αυστηρές ρυθμιστικές απαιτήσεις της ΕΕ και υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας. Εφόσον χρησιμοποιούνται ορθά και αγοράζονται από εγκεκριμένα σημεία πώλησης, δεν υπάρχει κανένας τέτοιος κίνδυνος. Δυστυχώς, λοιπόν, άκυρα τα… πυροτεχνήματα!

 

Μήπως τελικά είχες παρεξηγήσει τα disposables; Τώρα που ξέρεις τι πραγματικά ισχύει ήρθε η ώρα να τα απολαύσεις, ανακαλύπτοντας τη σειρά mono!

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;