Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

mono 2, mono 0%, mono X: βρες το disposable που σου ταιριάζει

14/07/2023
από
mono family

Οι συσκευές μίας χρήσης είναι αναμφισβήτητα η απόλυτη ατμιστική τάση των τελευταίων χρόνων. Και όχι άδικα, αφού τα πλεονεκτήματά τους κάνουν την εμπειρία του ατμίσματος ακόμη πιο απολαυστική: είναι ευέλικτες, εύκολες στη χρήση, δεν απαιτούν φόρτιση, περίπλοκες ρυθμίσεις ή ανταλλακτικά και προσφέρουν μια σειρά από μοναδικές γευστικές επιλογές. Επιπλέον, δεδομένου ότι όλα τα disposables έρχονται σφραγισμένα και απαραβίαστα, μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος ότι το υγρό αναπλήρωσης παραμένει αναλλοίωτο και το γευστικό αποτέλεσμα ποιοτικό. Φυσικά, όλες οι συσκευές μίας χρήσης μπορούν να ανακυκλωθούν, εξασφαλίζοντας ότι η αγαπημένη σου συνήθεια δεν επιβαρύνει με κανέναν τρόπο το περιβάλλον.

Οι διαθέσιμες επιλογές συσκευών μίας χρήσης που κυκλοφορούν στην αγορά είναι πολλές – γι’ αυτό ετοιμάσαμε για σένα έναν σύντομο οδηγό, για να διαλέξεις ακριβώς αυτή που σου ταιριάζει και να δοκιμάσεις το απόλυτο vaping trend.

 

 

mono 2

mono 2 blueberry

Για τους λάτρεις του «κλασικού»: το disposable που νόμιζες, αλλά καλύτερο!

Το mono 2 είναι η συσκευή με την οποία εκατοντάδες ατμιστές γνώρισαν και αγάπησαν τα disposables. Χάρη στον μικρό και ελαφρύ σχεδιασμό του, αποτελεί τον πιο εύκολο, γρήγορο και ευέλικτο τρόπο να ατμίσεις όπου κι αν είσαι. Ενεργοποιείται αυτόματα με την εισπνοή σου και προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία απόλαυσης σε έξι μοναδικές γεύσεις.

Ξεχωρίζει για: πλούσια γεύση, εργονομικός σχεδιασμός, διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα

 

 

mono 0%

mono 0 blueberry

Έχεις βγάλει τη νικοτίνη από τη ζωή σου; Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να συνεχίσεις να απολαμβάνεις την αγαπημένη σου συνήθεια, αφού το mono 0% σχεδιάστηκε αποκλειστικά για εσένα. Με αυτή τη συσκευή απολαμβάνεις την ίδια, αναλλοίωτη γεύση, χωρίς νικοτίνη, και με αυτονομία που θα σε εκπλήξει: έως 2000 εισπνοές ανά συσκευή!

Ξεχωρίζει για: μηδενική νικοτίνη, υψηλή αυτονομία

 

 

mono X

mono x

Η πιο πρόσφατη προσθήκη στην «οικογένεια» των συσκευών μίας χρήσης δημιουργήθηκε με σύμμαχο την επιστήμη και την τεχνολογία αιχμής και ήρθε για να φέρει τη νέα εποχή στα disposables. Με 25% μεγαλύτερη αυτονομία και έξι ολοκαίνουργιες γεύσεις, θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο που απολαμβάνεις την ατμιστική σου εμπειρία.

Ξεχωρίζει για: βελτιωμένη αυτονομία, φωτεινή ένδειξη αντικατάστασης, ματ εμφάνιση

 

Εξερεύνησε τις επιλογές σου, διάλεξε τη συσκευή που σου ταιριάζει και καλώς ήρθες στον μαγικό κόσμο των disposables!
 

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;