– Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες εσωτερικού –

Blog

 1. Φθινοπωρινές γεύσεις για όλα τα γούστα! Will you Fall in love with them?

  Φθινοπωρινές γεύσεις για όλα τα γούστα! Will you Fall in love with them?

  Λένε πως οι μυρωδιές και οι γεύσεις συνδέονται με τις αναμνήσεις μας. Εσένα, το φθινόπωρο τι… γεύση σου αφήνει;

  Ανακάλυψε τις 4+1 φθινοπωρινές γεύσεις της Nobacco και δες αν θα σου δημιουργούν και εσένα τις ίδιες εικόνες θαλπωρής.

  Διαβάστε περισσότερα »
 2. Ο Steve Forbes στηρίζει το άτμισμα

  Ο Steve Forbes στηρίζει το άτμισμα

  «Το άτμισμα είναι η ασφαλέστερη και πλέον αποτελεσματική εναλλακτική του καπνίσματος». Αυτό υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του εκδοτικού ομίλου ενημέρωσης «Forbes Media», Στιβ Φορμπς, στην εκπομπή του «What’s ahead», καλώντας όλους τους Αμερικανούς να σταματήσουν την εκστρατεία κατά του ατμίσματος, στην οποία μετά μανίας επιδίδονται το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, ο Φορμπς δεν δίστασε να αναφέρει τους Βρετανούς, οι οποίοι έχουν αναγνωρίσει καιρό τα οφέλη του ηλεκτρονικού τσιγάρου, προτρέποντας τους συμπατριώτες του να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους. 

  Διαβάστε περισσότερα »
 3. Η ελληνική νομοθεσία για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα επιτέλους ακολουθεί το παράδειγμα της Ευρώπης. Η λογική πρυτάνευσε.

  Η ελληνική νομοθεσία για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα επιτέλους ακολουθεί το παράδειγμα της Ευρώπης. Η λογική πρυτάνευσε.

  Μετά από χρόνια ασάφειας και ανασφάλειας το νομοθετικό τοπίο για τα προϊόντα ατμίσματος επιτέλους καθάρισε. Το Σάββατο 01/08/2020 δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο Ν.4715/2020 του οποίου τα άρθρα 35-36-37 ξεκαθαρίζουν επιτέλους ασάφειες προηγούμενων νόμων σχετικά με τα εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα (κυκλοφορία και συσκευασία) και θέτουν προδιαγραφές για μελλοντική χρήση ισχυρισμών δυνητικά μειωμένης βλάβης.

  Διαβάστε περισσότερα »
 4. Η NOBACCO για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα Διαμάντια του ελληνικού επιχειρείν

  Η NOBACCO για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα Διαμάντια του ελληνικού επιχειρείν

  Η αύξηση του εταιρικού δικτύου καταστημάτων και των σημείων πώλησης, η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και η αύξηση του κύκλου εργασιών έδωσαν στη Nobacco για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μια θέση στη λίστα Diamonds of the Greek Economy στην οποία περιλαμβάνονται οι δυναμικότερες επιχειρήσεις της ελληνικής οικονομίας στη βιομηχανία, το εμπόριο, τη ναυτιλία και τον τουρισμό.

  Διαβάστε περισσότερα »
 5. Οι καλύτερες γεύσεις ηλεκτρονικού τσιγάρου για το καλοκαίρι! Ανακάλυψέ τες!

  Οι καλύτερες γεύσεις ηλεκτρονικού τσιγάρου για το καλοκαίρι! Ανακάλυψέ τες!

  Επιθυμείς λίγη δροσιά στον ατμοποιητή σου; Ψάχνεις την τέλεια συντροφιά για τη ζέστη; Θέλεις να απολαμβάνεις κάτι δροσερό στην παραλία ή στο μπαλκόνι του σπιτιού σου; Οι καλύτερες καλοκαιρινές γεύσεις είναι εδώ και περιμένουν να τις ανακαλύψεις.

  Διαβάστε περισσότερα »
 6. «Πράσινη» συνεργασία British American Tobacco με Nobacco για 500 τόνους υλικών προς ανακύκλωση

  «Πράσινη» συνεργασία British American Tobacco με Nobacco για 500 τόνους υλικών προς ανακύκλωση

  Η British American Tobacco Hellas, σε συνεργασία με τη NOBACCO, ξεκινούν ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα ανακύκλωσης “Return, Recycle, Replace”.

   

  Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, εκτός της δυνατότητας ανακύκλωσης συσκευών για τα εναλλακτικά στο κάπνισμα προϊόντα, ξεκινάει ανακύκλωση για τις κάψουλες των υγρών αναπλήρωσης, με σημαντικά οφέλη για το περιβάλλον.

  Διαβάστε περισσότερα »
 7. 31η Μαΐου - Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος

  31η Μαΐου - Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος

  Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος δημιουργήθηκε από τα κράτη μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO) το 1987 με σκοπό να τραβήξει την προσοχή προς τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος. Έτσι, κάθε χρόνο της 31 Μαΐου πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο καμπάνιες από διάφορους φορείς υγείας με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για τη βλάβη από το κάπνισμα και την παροχή βοήθειας και υποστήριξης σε καπνιστές που θέλουν να διακόψουν.

  Η Ελλάδα είναι δυστυχώς από τις πρώτες χώρες παγκοσμίως σε ποσοστό καπνιστών. Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό; Δυστυχώς η συνήθεια του καπνίσματος περνάει εύκολα από γενιά σε γενιά. Τα παιδιά καπνιστών έχουν μεγάλες πιθανότητες να καπνίσουν και η εξάρτηση από τη νικοτίνη που δημιουργείται από το πρώτο κιόλας τσιγάρο δεν είναι εύκολο να αντιμετωπιστεί.

  Διαβάστε περισσότερα »
 8. Η νικοτίνη πιθανόν να προστατεύει από τον κορωνοϊό. Ξεκινούν κλινικές μελέτες στη Γαλλία

  Η νικοτίνη πιθανόν να προστατεύει από τον κορωνοϊό. Ξεκινούν κλινικές μελέτες στη Γαλλία

  H νικοτίνη είναι πιθανόν ότι έχει κάποια προστατευτική δράση στην προσβολή από τον νέο κορωνοϊό, σύμφωνα με ερευνητές στην Γαλλία.

  Η υπόθεση της έρευνας υποστηρίζεται από την ύπαρξη χαμηλού ποσοστού καπνιστών μεταξύ των νοσηλευομένων ασθενών της Covid-19, όπως έχει διαπιστωθεί από σειρά μελετών ανά τον κόσμο. Η επιβεβαίωση αυτού του γεγονότος θα έλθει από τα αποτελέσματα γαλλικής έρευνας που πραγματοποιείται επί 350 νοσηλευόμενων ασθενών και 150 ελαφρύτερων περιστατικών της Covid-19 (που έχουν επιβεβαιωθεί από τεστ PCR).

  Διαβάστε περισσότερα »
 9. Οι άνθρωποι της Nobacco στέλνουν τις δικές τους ευχές σε όλους εσάς. Καλό Πάσχα!

  Οι άνθρωποι της Nobacco στέλνουν τις δικές τους ευχές σε όλους εσάς. Καλό Πάσχα!

  Αυτό το Πάσχα θα είναι πρωτόγνωρο για όλους μας. Κάποιοι θα είναι μακριά από αγαπημένα πρόσωπα ή δε θα μπορούν να επισκεφτούν τον τόπο καταγωγής τους. Οικογενειακά έθιμα θα αλλάξουν μορφή και τα οικογενειακά τραπέζια θα είναι μικρότερα σε πλήθος, αλλά θα παραμείνουν μεγάλα σε συναισθήματα.

  Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό.

  Μια μικρή θυσία για ένα μεγάλο σκοπό.

  Να ανταμώσουμε του χρόνου. Και να μη λείπει κανείς.

  Καλό Πάσχα.

  Διαβάστε περισσότερα »
 10. Πάσχα στο σπίτι – Οδηγός επιβίωσης για ατμιστές

  Πάσχα στο σπίτι – Οδηγός επιβίωσης για ατμιστές

  Ο περιορισμός των μετακινήσεων έφερε αλλαγές στις καθημερινές μας συνήθειες. Χρειάζεται να οργανώνουμε τις προμήθειές μας σε προϊόντα που καταναλώνουμε καθημερινά λαμβάνοντας υπόψιν ποια καταστήματα είναι κλειστά, ποια είναι ανοιχτά αλλά με μειωμένο ωράριο, ποια προϊόντα μπορούμε πλέον να προμηθευτούμε μόνο με παραγγελία και κατ’ οίκον παράδοση.

  Επίσης πρέπει να υπολογίζουμε ότι οι παραδόσεις μπορεί να καθυστερήσουν λόγω του τεράστιου φόρτου εργασίας των μεταφορικών εταιρειών.

  Διαβάστε περισσότερα »
Φόρτωση...
Please wait...