Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

FDA: Η σημασία της γνώσης των κινδύνων του καπνίσματος & η συμβολή των ηλεκτρονικών τσιγάρων στη διακοπή του

18/06/2024
από Nobacco.gr
fda_ctc

Σημαντική πρόοδος έχει σημειωθεί στη μείωση του καπνίσματος τσιγάρων στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω ολοκληρωμένων στρατηγικών σε επίπεδο πληθυσμού. Ωστόσο, περισσότεροι από 30 εκατομμύρια ενήλικες στις ΗΠΑ εξακολουθούν να καπνίζουν τσιγάρα και το κάπνισμα παραμένει η κύρια αιτία πρόωρων ασθενειών και θανάτου σε εθνικό επίπεδο.

Το Κέντρο Προϊόντων Καπνού (CTP) του FDA (Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ) έχει δεσμευτεί να προστατεύει την υγεία όλων των πολιτών στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω μιας ολοκληρωμένης προσέγγισης για τη μείωση της επιβάρυνσης από τη χρήση καπνού. Αυτό περιλαμβάνει έγκαιρη και τεκμηριωμένη εκπαίδευση για τη δημόσια υγεία.

Εκτός από την πρόληψη της μύησης των νέων και την προώθηση της διακοπής μεταξύ των ατόμων που χρησιμοποιούν προϊόντα καπνού, το CTP έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους ενήλικες που καπνίζουν σχετικά με τους κινδύνους των προϊόντων καπνού και να προτείνει τρόπους για την σταδιακή απαλλαγή τους από το κάπνισμα.

 

Ποια είναι μερικά από τα βασικά σημεία, στα οποία στηρίζεται το CTP προκειμένου να εκπαιδεύσει τον πληθυσμό σχετικά με τους κινδύνους και την διακοπή του καπνίσματος;

  • Οι νέοι δεν πρέπει να κάνουν χρήση καμίας μορφής προϊόντων καπνού.
  • Μεταξύ των ενηλίκων που καπνίζουν, είναι σημαντικό να χρησιμοποιούνται τεκμηριωμένες μέθοδοι διακοπής, όπως οι θεραπείες που έχουν εγκριθεί από τον FDA. Για ενήλικες καπνιστές που έχουν δοκιμάσει αυτές τις μεθόδους χωρίς επιτυχία, οι ιατροί μπορούν να ενημερώνουν τους ασθενείς για τους σχετικούς κινδύνους των προϊόντων καπνού και τα πιθανά οφέλη από τη μετάβαση σε προϊόντα χαμηλότερου κινδύνου, όπως τα ηλεκτρονικά τσιγάρα.
  • Είναι κρίσιμο να ενισχυθεί η σημασία της πλήρους μετάβασης από το κάπνισμα στην αποκλειστική χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου μεταξύ των ασθενών που καπνίζουν.
  • Τέλος, η απόλυτη αποχή από όλα τα προϊόντα καπνού θα πρέπει να είναι ο απώτερος στόχος.

 

Είναι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μια εναλλακτική λύση χαμηλότερου κινδύνου έναντι του τσιγάρου;

Ενώ τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μπορούν γενικά να αποτελέσουν μια εναλλακτική λύση χαμηλότερου κινδύνου για ενήλικες που καπνίζουν τσιγάρα, η χρήση ηλεκτρονικών τσιγάρων δεν είναι ακίνδυνη. Αυτά τα προϊόντα περιέχουν νικοτίνη, η οποία είναι εξαιρετικά εθιστική.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει ασφαλές προϊόν καπνού, οι νέοι και οι ενήλικες που δεν χρησιμοποιούν προϊόντα καπνού δεν πρέπει να αρχίσουν να χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά τσιγάρα.

Για τους ενήλικες που καπνίζουν ήδη, η πλήρης μετάβαση από τα παραδοσιακά τσιγάρα σε ηλεκτρονικά τσιγάρα μπορεί να μειώσει την έκθεση σε πολλές επιβλαβείς χημικές ουσίες που υπάρχουν στα τσιγάρα.

Ωστόσο, είναι σημαντικό η μετάβαση στα ηλεκτρονικά τσιγάρα να είναι πλήρης, προκειμένου να επιτευχθεί το πλήρες όφελος για την υγεία.

Γιατί; Επειδή οι μεγάλες περίοδοι ταυτόχρονης χρήσης τσιγάρων και ηλεκτρονικών τσιγάρων έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να προκαλέσουν βλάβες στην υγεία, παρόμοιες με την αποκλειστική χρήση των τσιγάρων – συνεπώς δεν φαίνεται να υπάρχει κανένα όφελος από την παράλληλη χρήση παραδοσιακών και ηλεκτρονικών τσιγάρων.

 

Γιατί είναι σημαντικό για τους ενήλικες που καπνίζουν να κατανοούν τους κινδύνους των προϊόντων καπνού;

Πολλοί άνθρωποι που χρησιμοποιούν προϊόντα καπνού έχουν εσφαλμένες αντιλήψεις για τη νικοτίνη και τους κινδύνους που προκαλούν τα διάφορα προϊόντα καπνού. Παρά τις επιστημονικές μελέτες που αποδεικνύουν ότι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα έχουν γενικά χαμηλότερα επίπεδα επιβλαβών συστατικών από τα τσιγάρα, πολλοί ενήλικες πιστεύουν ότι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι εξίσου επιβλαβή ή πιο επιβλαβή από τα τσιγάρα.

Έρευνες διαπίστωσαν ότι ορισμένοι ενήλικες που θεωρούν ότι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα  είναι εξίσου ή πιο επιβλαβή από τα παραδοσιακά τσιγάρα είναι λιγότερο πιθανό να στραφούν από το κάπνισμα τσιγάρων στην αποκλειστική χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου.

 

Πηγή: FDA - Relative Risks of Tobacco Products

Κάπνισμα, θερμαινόμενος καπνός και άτμισμα: ποιο είναι λιγότερο επιβλαβές;

17/05/2024
από Nobacco.gr

Μία νέα μελέτη που διεξήχθη από το Εργαστήριο Abich Srl στην Ιταλία έρχεται να ρίξει περισσότερο φως στους πιθανούς κινδύνους που ενέχουν για την υγεία τα ηλεκτρονικά τσιγάρα και τα προϊόντα θέρμανσης καπνού.

Για τους σκοπούς της έρευνας, αναπτύχθηκε μια συσκευή για την ταυτόχρονη συλλογή του καπνού που εκπέμπεται από κάθε εναλλακτική μέθοδο (παραδοσιακά τσιγάρα, συσκευές θέρμανσης καπνού και ηλεκτρονικά τσιγάρα), προσομοιώνοντας πώς ο καπνός ή ο ατμός «συλλαμβάνεται» από τους πνεύμονες. Η συσκευή αυτή ουσιαστικά παράγει έναν καθορισμένο αριθμό από «ρουφηξιές», υπό τις ίδιες συνθήκες για κάθε εναλλακτική, και στη συνέχεια καταγράφει την αλληλεπίδραση του καπνού ή του ατμού με ένα υγρό, το  οποίο τα απορροφά τα συστατικά του καπνίσματος ή ατμίσματος ακριβώς όπως τα απορροφούν οι πνεύμονες.

Συγκεκριμένα, για τη διεξαγωγή της έρευνας, η συσκευή χρησιμοποιήθηκε για να προσομοιάσει την κατανάλωση 25 παραδοσιακών τσιγάρων, εκτελώντας περίπου 150 ρουφηξιές ή ατμίσματα με διαλείμματα, ακριβώς όπως στην πραγματική ζωή, και τον ίδιο ακριβώς αριθμό ρουφηξιών από συσκευές θέρμανσης  καπνού και από ηλεκτρονικά τσιγάρα με δύο διαφορετικές γεύσεις υγρών αναπλήρωσης.

Το υγρό στο οποίο δεσμεύτηκε ο καπνός και ο ατμός που παρήχθη χρησιμοποιήθηκε για τη διεξαγωγή επιστημονικής σύγκρισης μεταξύ των τριών εναλλακτικών. Το σύστημα «σύλληψης» της συσκευής αυτής, που στην ουσία αποτελείται από 3 ελεγχόμενους «τεχνητούς πνεύμονες» που λειτουργούν με λογισμικό και συνδέονται με μία μόνο αντλία, χρησιμοποιήθηκε για τη δοκιμή ηλεκτρονικών τσιγάρων, συσκευών θέρμανσης καπνού και συμβατικών τσιγάρων παράλληλα.

Η μελέτη για την βλάβη που προκαλεί κάθε μία από τρεις εναλλακτικές μεθόδους καπνίσματος κατέληξε σε κάποια πολύ σημαντικά συμπεράσματα:

  • Ο ατμός του ηλεκτρονικού τσιγάρου μείωσε σημαντικά τη ζωτικότητα των κυττάρων του πνεύμονα μόνο στη μέγιστη δόση (150 ρουφηξιές).
  • Ο καπνός από τις συσκευές θερμαινόμενου καπνού έδειξε πολύ χαμηλότερο όριο, στις 29 περίπου ρουφηξιές.
  • Το παραδοσιακό τσιγάρο σημείωσε το μεγαλύτερο βαθμό τοξικότητας για τους πνεύμονες, καθώς μείωσε στον ίδιο βαθμό την ζωτικότητα των κυττάρων ήδη στις 1,5 τεχνητές ρουφηξιές που καταγράφηκαν.

Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι οι συσκευές θέρμανσης καπνού αποδεικνύεται ότι  είναι 19 φορές λιγότερο τοξικές από τα παραδοσιακά τσιγάρα, ενώ το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι 93 φορές λιγότερο τοξικό.

Ουσιαστικά αυτό σημαίνει ότι ένα παραδοσιακό τσιγάρο ισοδυναμεί, όσον αφορά τις βλάβες στα κύτταρα των πνευμόνων, με 19 επαναγεμίσματα για μία συσκευή θέρμανσης καπνού και 93 puffs ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι επίσης 5 φορές λιγότερο τοξικό από τις συσκευές θέρμανσης καπνού.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι καμία από τις τρεις εναλλακτικές δεν έχει τοξικότητα ίση με μηδέν, αλλά η διαφορά μεταξύ των τριών είναι σαφώς σημαντική.

 

Δείτε το βίντεο με 6 επιστημονικούς συνεργάτες που συμμετείχαν στην μελέτη να μιλούν σχετικά με τα συμπεράσματα που εξήχθησαν:

https://www.youtube.com/watch?v=XWVO1pvKdzY

 

Πηγές: https://www.abich.it/en/, https://zip.lu/3ivkV

Δοκίμασε τις γεύσεις της άνοιξης

04/04/2024
από Nobacco.gr
Δοκίμασε τις γεύσεις της άνοιξης

Καλώς ήρθες στην εποχή της ανανέωσης και των αλλαγών! Η άνοιξη είναι για τα καλά εδώ και μαζί της φέρνει νέες εμπειρίες, που ανυπομονούμε να ζήσουμε. Είναι η εποχή που η φύση ανθίζει και τα φρούτα γίνονται πιο γλυκά και νόστιμα από ποτέ. Σκέφτεσαι κάποιον καλύτερο τρόπο για να απολαύσεις την άνοιξη στο έπακρο από το να προσθέσεις νέες γεύσεις φρούτων (και όχι μόνο) ΚΑΙ στο ηλεκτρονικό σου τσιγάρο;

Είναι η στιγμή να αφεθείς σε νέες εμπειρίες ατμίσματος και να επιλέξεις γεύσεις που θα σε ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο χρώματα και αρώματα. Από την δροσιστική γλυκύτητα της φράουλας μέχρι την εκλεπτυσμένη γεύση του τραγανού κερασιού, η ποικιλία των γεύσεων που μπορείς να δοκιμάσεις είναι ατελείωτη – και θα τις βρεις όλες στη Nobacco.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο σύμμαχος στη διακοπή του καπνίσματος: Νέα μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Βέρνης

08/03/2024
από Nobacco.gr
ηλεκτρονικό τσιγάρο

Μια νέα μελέτη που διεξήχθη με επικεφαλής το Πανεπιστήμιο της Βέρνης φέρνει θετικά νέα για τους καπνιστές που επιθυμούν να αλλάξουν συνήθειες: το ηλεκτρονικό τσιγάρο μπορεί να αποτελέσει ένα αποτελεσματικό όπλο για τη διακοπή του καπνίσματος!

Οι ερευνητές, οι οποίοι δημοσίευσαν τα ευρήματα της μελέτης τους στο ιατρικό περιοδικό "The New England Journal of Medicine", διερεύνησαν την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των ηλεκτρονικών ατμοποιητών ως μέρος μιας ολοκληρωμένης προσέγγισης για τη διακοπή του καπνίσματος - σε σύγκριση με μία συμβουλευτική προσέγγιση για τη διακοπή του καπνίσματος χωρίς την χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά: οι χρήστες ηλεκτρονικών τσιγάρων είχαν σχεδόν διπλάσιο ποσοστό αποχής από το κάπνισμα σε σύγκριση με αυτούς που δεν χρησιμοποίησαν ηλεκτρονικά τσιγάρα!

Οι διακρίσεις για τη NOBACCO συνεχίζονται!

09/02/2024
από Nobacco.gr

Στη NOBACCO, η δέσμευσή μας στη βελτίωση της εμπειρίας του καταναλωτή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του εταιρικού μας DNA. Δεν επιδιώκουμε απλώς να παρέχουμε εξαιρετικά προϊόντα ατμίσματος, αλλά και στο να επιβραβεύουμε τους καταναλωτές μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν καθημερινά.

Έτσι, στη συνεχή αναζήτηση καινοτόμων ιδεών, διαμορφώνουμε το μέλλον του ατμίσματος, προσφέροντας όχι μόνο προϊόντα, αλλά μία συνολική εμπειρία που αντικατοπτρίζει την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας. Γι’ αυτό αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για εμάς κάθε διάκριση που αναγνωρίζει αυτή μας την προσπάθεια.

Η αφοσίωσή μας στην ποιότητα και την εξέλιξη μάς απέφερε πρόσφατα νέες τιμητικές διακρίσεις σε δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις, που έλαβαν χώρα το τελευταίο διάστημα.

Christmas Gift Guide: Οι καλύτερες ιδέες δώρων για ατμιστές

19/12/2023
από Nobacco.gr
Christmas Gift Guide: Οι καλύτερες ιδέες δώρων για ατμιστές

Οι γιορτές πλησιάζουν και, όπως κάθε χρόνο, αυτές τις μέρες όλοι ασχολούμαστε με την αναζήτηση του τέλειου δώρου για τους αγαπημένους μας.

Ένα δώρο δείχνει το πόσο νοιαζόμαστε και πόσο καλά γνωρίζουμε τον παραλήπτη του. Τι καλύτερο λοιπόν από το να κάνεις δώρο σε κάποιον που προσπαθεί να κόψει το κάπνισμα ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο ή να εντυπωσιάσεις έναν ατμιστή με μία νέα συσκευή ατμίσματος ή ένα χρήσιμο αξεσουάρ;

Για να μην τρέχεις τελευταία στιγμή, εμείς συγκεντρώσαμε και σου παρουσιάζουμε μερικές ιδέες για δώρα για όλους τους τύπους ατμιστών και για κάθε budget!

Αν δεν ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ μην ΑΤΜΙΖΕΙΣ

07/12/2023
από Nobacco.gr
Αν δεν ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ μην ΑΤΜΙΖΕΙΣ

Τα προϊόντα ατμίσματος αποτελούν ένα εναλλακτικό μέσο πρόσληψης νικοτίνης, ενώ σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για ενήλικες καπνιστές. Κυκλοφορούν ήδη για περισσότερα από 15 χρόνια, κερδίζοντας όλο και περισσότερο έδαφος στην προτίμηση των καταναλωτών.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο λοιπόν, είναι ένα εργαλείο που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους καπνιστές που προσπαθούν να απαλλαγούν από τη βλαβερή συνήθεια του παραδοσιακού τσιγάρου. Είναι τουλάχιστον 95% λιγότερο βλαβερό από το παραδοσιακό κάπνισμα και παρέχει δυνητικά μια πιο ασφαλή εναλλακτική λύση στην πρόσληψη νικοτίνης. Αποδεδειγμένα, η σωστή χρήση των προϊόντων ατμίσματος βοηθά τους καπνιστές να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους.

Συχνότερα προβλήματα στο ηλεκτρονικό τσιγάρο & πώς να τα λύσεις

22/11/2023
από Nobacco.gr
vaping problems

Το άτμισμα έχει λύσει πολλά προβλήματα στη ζωή σου – την εξάρτησή σου από το τσιγάρο, το οικονομικό φορτίο του παραδοσιακού καπνίσματος και κυρίως, ίσως, τη μονοτονία στις γεύσεις. Αλλά όπως κάθε άλλη τεχνολογική συσκευή, το ηλεκτρονικό σου τσιγάρο παρουσιάζει κατά καιρούς τα δικά του προβλήματα.

Διαρροές, εισπνοή υγρού ή… «περίεργοι» ήχοι; Μην ανησυχείς – είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε! Εφόσον η συσκευή σου και το υγρό αναπλήρωσης που χρησιμοποιείς είναι πιστοποιημένα και έχουν αγορασθεί από αξιόπιστο κατασκευαστή, οι δυσλειτουργίες είναι απλά ένα περιστασιακό φαινόμενο που μπορεί ακόμη να σου μάθει να χρησιμοποιείς τη συσκευή σου ορθότερα.

Παρακάτω θα βρεις μια λίστα με τα συχνότερα προβλήματα που μπορεί να παρουσιάσει το ηλεκτρονικό σου τσιγάρο και πώς μπορείς να τα αντιμετωπίσεις.

 

Η κατάλληλη συσκευή για κάθε τύπο ατμιστή

20/10/2023
από Nobacco.gr

Ο κόσμος του ατμίσματος είναι γεμάτος επιλογές. Με μία πληθώρα γεύσεων και συσκευών διαφορετικών δυνατοτήτων στη διάθεσή τους, οι ατμιστές μπορούν να απολαύσουν τη λύση που ταιριάζει απόλυτα στις δικές τους επιθυμίες. Η διαδικασία αναζήτησής της, ωστόσο, εκτός από διασκεδαστική, μπορεί να αποδειχθεί και αρκετά περίπλοκη. Μιας χρήσης ή επαναγεμιζόμενο; Με φίλτρο ή χωρίς; Η απάντηση εξαρτάται από το τι τύπος είσαι! Σε αυτόν τον σύντομο οδηγό συγκεντρώσαμε τις top επιλογές συσκευών που θα σε συντροφεύσουν ιδανικά, με όποια κατηγορία ατμιστή και αν ταυτίζεσαι.

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο μιας χρήσης: πώς λειτουργεί

15/09/2023
από Nobacco.gr
Ηλεκτρονικό Τσιγάρο μιας χρήσης: πώς λειτουργεί

Άνεση και ευελιξία: δύο έννοιες που κυριαρχούν στην καθημερινότητα των ατμιστών, από τότε που οι συσκευές ατμίσματος μίας χρήσης μπήκαν δυναμικά στη ζωή τους. Δικαίως, λοιπόν, τα disposables, αυτές οι μικρές, πρακτικές συσκευές, έχουν κατακτήσει την αγορά. Σίγουρα τις έχεις δει ή τις έχεις ήδη δοκιμάσει – έχεις αναρωτηθεί όμως πώς λειτουργούν;

Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις τα πάντα για το πώς λειτουργεί το ηλεκτρονικό τσιγάρο μίας χρήσης.

 

5 Μύθοι και αλήθειες για το ηλεκτρονικό τσιγάρο μίας χρήσης

10/08/2023
από Nobacco.gr
5 Μύθοι και αλήθειες για το ηλεκτρονικό τσιγάρο μίας χρήσης

Οι συσκευές μιας χρήσης φαίνεται πως δεν είναι απλά ένα ακόμη ατμιστικό trend – τα disposables ήρθαν για να μείνουν! Όπως συμβαίνει, όμως, με κάθε νεοεμφανιζόμενη τάση, η «γνωριμία» τους με το κοινό συνοδεύεται από μια σειρά παρανοήσεων και μεγάλο βαθμό δυσπιστίας. Από τις φήμες για την επικινδυνότητά τους, μέχρι τη γεύση τους, οι μύθοι για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μίας χρήσης είναι πολλοί και ποικίλοι. Μήπως ήρθε η ώρα να μάθεις την αλήθεια; Συνέχισε να διαβάζεις για να τους καταρρίψουμε μαζί.

 

7+1 Vaping Summer Tips

26/07/2023
από Nobacco.gr
Vaping Summer Tips

Ο Αύγουστος πλησιάζει! Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να απολαύσουμε τον υπέροχο καιρό και να διασκεδάσουμε δίπλα στη θάλασσα. Οι συγκεντρώσεις της παρέας, οι παραλίες, τα πάρκα και οι συναυλίες είναι μόνο μερικές από τις υπαίθριες δραστηριότητες που μπορούμε να απολαύσουμε ατμίζοντας. Πάμε μαζί να θυμηθούμε ορισμένες σημαντικές συμβουλές που πρέπει να θυμόμαστε κατά τους καλοκαιρινούς μήνες:

 

mono 2, mono 0%, mono X: βρες το disposable που σου ταιριάζει

14/07/2023
από Nobacco.gr
mono family

Οι συσκευές μίας χρήσης είναι αναμφισβήτητα η απόλυτη ατμιστική τάση των τελευταίων χρόνων. Και όχι άδικα, αφού τα πλεονεκτήματά τους κάνουν την εμπειρία του ατμίσματος ακόμη πιο απολαυστική: είναι ευέλικτες, εύκολες στη χρήση, δεν απαιτούν φόρτιση, περίπλοκες ρυθμίσεις ή ανταλλακτικά και προσφέρουν μια σειρά από μοναδικές γευστικές επιλογές. Επιπλέον, δεδομένου ότι όλα τα disposables έρχονται σφραγισμένα και απαραβίαστα, μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος ότι το υγρό αναπλήρωσης παραμένει αναλλοίωτο και το γευστικό αποτέλεσμα ποιοτικό. Φυσικά, όλες οι συσκευές μίας χρήσης μπορούν να ανακυκλωθούν, εξασφαλίζοντας ότι η αγαπημένη σου συνήθεια δεν επιβαρύνει με κανέναν τρόπο το περιβάλλον.

Οι διαθέσιμες επιλογές συσκευών μίας χρήσης που κυκλοφορούν στην αγορά είναι πολλές – γι’ αυτό ετοιμάσαμε για σένα έναν σύντομο οδηγό, για να διαλέξεις ακριβώς αυτή που σου ταιριάζει και να δοκιμάσεις το απόλυτο vaping trend.

Άτμισμα και περιβάλλον: ένας οδηγός ανακύκλωσης

05/06/2023
από Nobacco.gr
Άτμισμα και περιβάλλον: ένας οδηγός ανακύκλωσης

 

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, στις 5 Ιουνίου, μας αφορά όλους! Και αυτό γιατί μπορούμε ακόμη και με απλές, καθημερινές κινήσεις να χτίσουμε έναν κόσμο λίγο πιο «πράσινο». Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει, φυσικά, και το άτμισμα, αφού η αγαπημένη μας συνήθεια δεν χρειάζεται να έρχεται εις βάρος του πλανήτη.

Σε ένα πρώτο επίπεδο, και μόνο η υιοθέτηση του ατμίσματος έναντι του καπνίσματος αποτελεί μία κίνηση μεγάλης σημασίας απέναντι στην προστασία του περιβάλλοντος. Το παραδοσιακό κάπνισμα έχει τεράστιες περιβαλλοντικές συνέπειες, όχι μόνο λόγω των απαιτήσεων της καλλιέργειας καπνού, αλλά και των αμέτρητων αποτσίγαρων που απορρίπτονται καθημερινά, απειλώντας την υγεία του εδάφους, του νερού και τη θαλάσσια ζωή.

Vaping trends: τι να δοκιμάσεις μέσα στο 2023

12/05/2023
από Nobacco.gr
Vaping trends: τι να δοκιμάσεις μέσα στο 2023

Το άτμισμα δεν σταματά να εξελίσσεται! Με σύμμαχο την τεχνολογία, που προσφέρει διαρκώς καινοτομίες και νέες τάσεις, έχεις στη διάθεσή σου ακόμη περισσότερους τρόπους να απολαύσεις την αγαπημένη σου συνήθεια.

Είτε είσαι έμπειρος στο άτμισμα, είτε το ανακαλύπτεις τώρα, το να δοκιμάζεις νέες εμπειρίες είναι πάντα διασκεδαστικό! Από πρωτότυπους συνδυασμούς γεύσεων, μέχρι νέους μηχανισμούς λειτουργίας και καινοτόμες συσκευές συγκεντρώσαμε για σένα όλες τις τάσεις που παίζουν αυτή τη στιγμή στον κόσμο του ατμίσματος. Πάρε λοιπόν τη συσκευή σου ανά χείρας και συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις τα απολαυστικά vaping trends που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις φέτος.

 

5 λόγοι να δοκιμάσεις ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης

31/03/2023
από Nobacco.gr
5 λόγοι να δοκιμάσεις ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης

Ίσως το έχεις ήδη δει να λάμπει στα χέρια άλλων ατμιστών με το ζωηρό του χρώμα, ή μπορείς να το αναγνωρίσεις από το φρουτένιο του άρωμα: το ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης είναι η τάση που έχει κατακτήσει τις καρδιές των ατμιστών αλλά και τις αγορές όσο καμία άλλη τα τελευταία χρόνια!

 

Τι γεύση να πάρεις για το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

14/02/2023
από Nobacco.gr
Τι γεύση να πάρεις για το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Η επιλογή γεύσης για το ηλεκτρονικό σου τσιγάρο δεν είναι εύκολη υπόθεση! Με τόσες πολλές διαθέσιμες γευστικές επιλογές είναι φυσικό να μην ξέρεις τι να πρωτοδοκιμάσεις. Αυτή η γευστική περιπλάνηση στον κόσμο του ατμίσματος, όμως, είναι μια απολαυστική εμπειρία και οι εκατοντάδες επιλογές γεύσεων που θα βρεις στη NOBACCO μπορούν να την κάνουν ακόμη πιο ενδιαφέρουσα.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε κάποιες προτάσεις για να σε βοηθήσουμε να διαλέξεις τι γεύση να πάρεις για το ηλεκτρονικό σου τσιγάρο, ανάλογα με τα γούστα σου.

Πρώτη φορά ηλεκτρονικό τσιγάρο; Μάθε πώς δουλεύει.

16/01/2023
από Nobacco.gr
Πρώτη φορά ηλεκτρονικό τσιγάρο; Μάθε πώς δουλεύει.

 

Για έναν νέο ατμιστή το ηλεκτρονικό τσιγάρο μπορεί να είναι εξίσου απολαυστικό αλλά και περίπλοκο. Οι πληροφορίες που λαμβάνει κανείς για τη λειτουργία της συσκευής του όταν ξεκινά να ατμίζει μπορεί να φαίνονται πολλές: εξαρτήματα, διαδικασίες φόρτισης και αναπλήρωσης υγρού, εξειδικευμένες ρυθμίσεις...

Στην πραγματικότητα τα πράγματα είναι πιο απλά και η μετάβαση στο άτμισμα εύκολη, αν έχεις εξοικειωθεί με τις βασικές λειτουργίες της συσκευής σου. Σε αυτόν τον σύντομο οδηγό θα μάθεις πώς δουλεύει το ηλεκτρονικό τσιγάρο και από τί αποτελείται για να απολαμβάνεις την εμπειρία του ατμίσματος ακόμη περισσότερο.

Ηλεκτρονικό τσιγάρο για αρχάριους: πώς να επιλέξεις το δικό σου!

20/12/2022
από Nobacco.gr
Ηλεκτρονικό τσιγάρο για αρχάριους: πώς να επιλέξεις το δικό σου!

 

Αν είσαι νέος στον συναρπαστικό κόσμο του ατμίσματος και του ηλεκτρονικού τσιγάρου, πολύ πιθανό είναι να έχεις αρκετές απορίες: τι συσκευή χρειάζομαι; Πώς να την επιλέξω; Θα με δυσκολέψει η χρήση και η συντήρησή της;

Το άτμισμα είναι μια απολαυστική εμπειρία και είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να την ξεκλειδώσεις και να τη ζήσεις στο έπακρο. Γι’ αυτό ετοιμάσαμε έναν μίνι οδηγό αγοράς για αρχάριους στο ηλεκτρονικό τσιγάρο.

 

Η NOBACCO “Brand of the Year” στα UX | CX Awards 2022

18/11/2022
από Nobacco.gr
Η NOBACCO “Brand of the Year” στα UX | CX Awards 2022

Η NOBACCO πρωταγωνίστησε στα φετινά UX | CX Awards κατακτώντας τον κορυφαίο τίτλο Brand of the Year για την αποτελεσματικότητα των στρατηγικών μέσω των οποίων εξασφάλισε σε πελάτες και χρήστες μία μοναδική ψηφιακή εμπειρία.

Σελίδα 1 από 5
Επόμενη  

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;