Service Temporarily Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

– Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες εσωτερικού άνω των 40€ –

Blog

 1. Νέα χρονιά χωρίς τσιγάρο σε 5 μόλις βήματα!

  Νέα χρονιά χωρίς τσιγάρο σε 5 μόλις βήματα!

  Η διακοπή του καπνίσματος είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους στόχους που βάζει κανείς όταν ξεκινάει μια καινούρια χρονιά. Από τη στοχοθέτηση μέχρι την πράξη, βέβαια, πολλά μπορεί να συμβούν. Πολλές φορές μια μεγάλη αλλαγή δημιουργεί φόβο αποχωρισμού με το παλιό και δοκιμής του νέου. Ένα «στραβοπάτημα» επίσης μπορεί να σε βγάλει από το στόχο σου και να σε οδηγήσει στη γνώριμη αγκαλιά της συνήθειας που τόσο πολύ θέλεις να αποχωριστείς. Δοκίμασε να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές και φέτος θα είναι η χρονιά σου!

  Διαβάστε περισσότερα »
 2. 3+2 προτάσεις δώρων για ατμιστές με άρωμα Χριστουγέννων!

  3+2 προτάσεις δώρων για ατμιστές με άρωμα Χριστουγέννων!

  Φέτος τα Χριστούγεννα κάνε την καλύτερη επιλογή για τους αγαπημένους σου ατμιστές. Διάλεξε γι’ αυτούς συσκευές και υγρά αναπλήρωσης που θα ενισχύσουν τη χριστουγεννιάτικη διάθεση!

  Διαβάστε περισσότερα »
 3. Εθνική Ιατρική Ακαδημία της Γαλλίας για το ηλεκτρονικό τσιγάρο: «Πολεμάτε το λάθος εχθρό»

  Εθνική Ιατρική Ακαδημία της Γαλλίας για το ηλεκτρονικό τσιγάρο: «Πολεμάτε το λάθος εχθρό»

  Η Εθνική Ιατρική Ακαδημία της Γαλλίας (Académie Nationale de Medicine) σε δελτίο τύπου της, υπενθυμίζει τα αποδεδειγμένα πλεονεκτήματα του ηλεκτρονικού τσιγάρου και τα αδικαιολογήτως υποτιθέμενα μειονεκτήματά του.

  Διαβάστε περισσότερα »
 4. Ένα robot που μιλάει και διαβάζει συναισθήματα, σε περιμένει στο Nobacco shop The Mall Athens!

  Ένα robot που μιλάει και διαβάζει συναισθήματα, σε περιμένει στο Nobacco shop The Mall Athens!

  Πώς θα σου φαινόταν να μπορούσες να δεις από κοντά ένα ημι-ανθρωποειδές; Ένα robot που μιλάει και έχει τη δυνατότητα να διαβάσει τον τόνο της φωνής και τα συναισθήματά σου; Τώρα έχεις τη δυνατότητα στο κατάστημα της Nobacco στο The Mall.

  Διαβάστε περισσότερα »
 5. Στους επιστήμονες με τη μεγαλύτερη ερευνητική επιρροή παγκοσμίως ο Έλληνας ερευνητής που ηγείται διεθνώς των επιστημονικών πορισμάτων για το ηλεκτρονικό τσιγάρο, Δρ. Κωνσταντίνος Φαρσαλινός.

  Στους επιστήμονες με τη μεγαλύτερη ερευνητική επιρροή παγκοσμίως ο Έλληνας ερευνητής που ηγείται διεθνώς των επιστημονικών πορισμάτων για το ηλεκτρονικό τσιγάρο, Δρ. Κωνσταντίνος Φαρσαλινός.

  Ο Δρ. Κωνσταντίνος Φαρσαλινός έχει εκπονήσει και δημοσιεύσει σε επιστημονικά περιοδικά 50(!) μελέτες, σε συνεργασία με ελληνικά και διεθνή μεγάλα ινστιτούτα και πανεπιστήμια, που σχετίζονται με τις επιπτώσεις από τη χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου στην υγεία. Έχει καταλήξει σε συγκεκριμένα συμπεράσματα, βάσει των πολλών ερευνών του, που έχουν καθορίσει μάλιστα και τη γενική αντίληψη που υπάρχει γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Σχετικές έρευνες και ανακοινώσεις έχει πραγματοποιήσει και σε ελληνικά συνέδρια. 

  Διαβάστε περισσότερα »
 6. Σημαντική βελτίωση στην αγγειακή υγεία των καπνιστών από την πλήρη μετάβαση σε ηλεκτρονικό τσιγάρο, σύμφωνα με διετή έρευνα

  Σημαντική βελτίωση στην αγγειακή υγεία των καπνιστών από την πλήρη μετάβαση σε ηλεκτρονικό τσιγάρο, σύμφωνα με διετή έρευνα

  Το άτμισμα είναι λιγότερο επιβλαβές από το κάπνισμα για την αγγειακή υγεία της καρδιάς και οι καπνιστές που μεταβαίνουν σε ηλεκτρονικό τσιγάρο θα μπορούσαν να βελτιώσουν σημαντικά την αγγειακή τους υγεία, σύμφωνα με τα ευρήματα έρευνας, τα οποία επικαλείται ο Σύνδεσμος Ελληνικών Επιχειρήσεων Προϊόντων Ατμίσματος (ΣΕΕΠΑ).

  Πιο συγκεκριμένα, η μελέτη με την ονομασία VESUVIUS (Vascular Effects of Regular Cigarettes Versus Electronic Cigarette Use), η οποία διεξήχθη από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Dundee με επικεφαλής τον καθηγητή Καρδιαγγειακής Ιατρικής και θεραπευτικής του πανεπιστημίου, Δρ. Jacob George “έφερε στο φως” σπουδαία ευρήματα τα οποία και δημοσιεύτηκαν στο Journal of the American College of Cardiology, το πιο έγκριτο επιστημονικό περιοδικό παγκοσμίως.

  Διαβάστε περισσότερα »
 7. Black Friday Gift guide για σένα και τους αγαπημένους σου!

  Black Friday Gift guide για σένα και τους αγαπημένους σου!

  YAY! Οι Black Friday προσφορές είναι εδώ! Ο Δεκέμβριος είναι γεμάτος ονομαστικές εορτές και τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Η Black Friday  είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρεις τα δώρα για τους αγαπημένους σου χωρίς να πονέσει η τσέπη σου (και να τους δεις και αυτούς να φωνάζουν YAY!)

  Μην ξεχάσεις πριν βγεις για αγοραστικό κυνήγι να διαβάσεις και τα tips μας!

  Διαβάστε περισσότερα »
 8. 3+1 Tips για να φωνάζεις YAY! και μετά τη Black Friday

  3+1 Tips για να φωνάζεις YAY! και μετά τη Black Friday

  Αν και «Μαύρη» είναι η αγαπημένη Παρασκευή των shoppers και πλησιάζει! Συχνά χανόμαστε με όλες αυτές τις προσφορές από τόσα πολλά καταστήματα και καταλήγουμε να αγοράσουμε ένα σωρό πράγματα που δε χρειαζόμαστε, να επιλέξουμε δώρα που δεν ταιριάζουν στις ανάγκες και επιθυμίες των αγαπημένων μας και ακόμα χειρότερα να μην προλάβουμε τελικά να εκμεταλλευτούμε την απίστευτη τιμή της πραγματικής μας επιθυμίας! Don’t worry! Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές.

  Διαβάστε περισσότερα »
 9. Τα ήξερες όλα αυτά για τη Black Friday?

  Τα ήξερες όλα αυτά για τη Black Friday?

  Από πού μας ήρθες εσύ;

  Από την Αμερική! Στην Ελλάδα οι τρελές εκπτώσεις του Black Friday εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 2016, μαζί με την Πολωνία και την Ουκρανία. Έκτοτε όλο και περισσότερες επιχειρήσεις συμμετέχουν στο θεσμό.

  Η NOBACCO είναι μία από αυτές! Μάθε πρώτος όλες τις φετινές προσφορές μας.

  Πολλές επιλέγουν να επεκτείνουν τις προσφορές τους κάποιες μέρες πριν ή μετά την Παρασκευή δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους καταναλωτές να ψωνίσουν με λιγότερο άγχος και κοσμοσυρροή.

  Γενικά έχει διαπιστωθεί ότι οι περισσότεροι καταναλωτές εκμεταλλεύονται τη Black Friday για να αγοράσουν ηλεκτρικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα και χριστουγεννιάτικα δώρα για τους αγαπημένους τους. Δες το τέλειο gift guide για ατμιστές.

  Διαβάστε περισσότερα »
 10. Βρέθηκε η αιτία της «μυστηριώδους πνευμονοπάθειας» στις ΗΠΑ

  Βρέθηκε η αιτία της «μυστηριώδους πνευμονοπάθειας» στις ΗΠΑ

  Σε προϊόντα με THC (τετραϋδροκανναβινόλη: η ψυχοδραστική ουσία της κάνναβης) οφείλονται τελικά τα περιστατικά οξείας πνευμονοπάθειας στις ΗΠΑ που σχετίστηκαν με χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου.

  Μετά από 39 θανάτους και πάνω από 2000 νοσηλείες, για πρώτη φορά αναλύθηκαν από τους Αμερικανούς επιστήμονες δείγματα των προϊόντων που είχαν χρησιμοποιήσει οι ασθενείς και σε ΟΛΑ βρέθηκε vitamin E acetate, μια ουσία που χρησιμοποιείται σε προϊόντα THC.

  Διαβάστε περισσότερα »
Φόρτωση...
Please wait...