–  Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες εσωτερικού άνω των 40€  –

Blog

 1. Nobacco Privilege Club - Οι νικητές της κλήρωσης της 1ης Απριλίου 2019!

  Nobacco Privilege Club - Οι νικητές της κλήρωσης της 1ης Απριλίου 2019!

  To Nobacco Privilege Club κλήρωσε το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό! Δύο εισιτήρια για την Αιώνια Πόλη, τη μαγευτική Ρώμη, κερδίζει ο Αναστάσιος Καμπουράκης!

  Τα δώρα όμως δεν τελειώνουν εδώ! 30 τυχεροί κερδίζουν προϊοντικά δώρα!

  Διαβάστε περισσότερα »
 2. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν αποτελεί προπομπό του καπνίσματος για τους εφήβους

  Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν αποτελεί προπομπό του καπνίσματος για τους εφήβους

  Η πρώτη εξειδικευμένη επιστημονική έρευνα που μελέτησε τη χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου από ανηλίκους κατέληξε στο πόρισμα ότι το άτμισμα δεν αποτελεί «πυλωρό» του καπνίσματος, δηλαδή ότι οι νέοι που κάνουν χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου δε γίνονται καπνιστές στη συνέχεια.

  Διαβάστε περισσότερα »
 3. Δύο ακόμη βραβεία για τη NOBACCO στα Loyalty Awards 2019!

  Δύο ακόμη βραβεία για τη NOBACCO στα Loyalty Awards 2019!

  Η NOBACCO τιμήθηκε με δύο ακόμη βραβεία για το πρόγραμμα επιβράβευσης πιστότητας των πελατών της, το NOBACCO Privilege Club, που αυτή τη στιγμή απαριθμεί περισσότερες από 35000 εγγραφές. Τα δύο νέα βραβεία ανεβάζουν τον συνολικό αριθμό βραβεύσεων του NOBACCO Privilege Club στις οχτώ από το 2016.

  Διαβάστε περισσότερα »
 4. “Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως απλά καταναλωτικά προϊόντα και να μην ρυθμίζονται από την Οδηγία για τα προϊόντα καπνού”

  “Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως απλά καταναλωτικά προϊόντα και να μην ρυθμίζονται από την Οδηγία για τα προϊόντα καπνού”

  Σύμφωνα με τον Giovanni Carucci, αντιπρόεδρο της British American Tobacco για θέματα της ΕΕ, τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν περιέχουν καπνό, θα πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν κανονικό καταναλωτικό αγαθό και να μην ρυθμίζονται από την Οδηγία για τα προϊόντα καπνού.

  Διαβάστε περισσότερα »
 5. BEST INTERIOR - SMALL RETAIL STORE βραβείο για τη NOBACCO!

  BEST INTERIOR - SMALL RETAIL STORE βραβείο για τη NOBACCO!

  Η διάκριση αυτή επιβεβαιώνει ότι το δίκτυο καταστημάτων της NOBACCO προσφέρει στους καταναλωτές μια μοναδική in store εμπειρία. Καταστήματα φιλόξενα, άρτιας αισθητικής που με την τεράστια γκάμα προϊόντων και την άριστη προσωποποιημένη εξυπηρέτηση προσφέρουν καθημερινά ακόμα και στους πιο απαιτητικούς ενήλικες καπνιστές τη δύναμη της επιλογής να αλλάξουν τη ζωή τους! 

  Διαβάστε περισσότερα »
 6. Πλατφόρμα Μείωσης της Βλάβης από το Κάπνισμα παρουσιάστηκε από Ισπανούς επιστήμονες!

  Πλατφόρμα Μείωσης της Βλάβης από το Κάπνισμα παρουσιάστηκε από Ισπανούς επιστήμονες!

  Με έμπνευση το βρετανικό μοντέλο, που έχει αγκαλιάσει τις πολιτικές μείωσης της βλάβης από το κάπνισμα με αξιοσημείωτη επιτυχία, γιατροί στην Ισπανία ζητούν καινοτόμα μέτρα για την καταπολέμηση του καπνίσματος. Δημιουργήθηκε, έτσι, η Πλατφόρμα για τη Μείωση της Βλάβης που οφείλεται στο κάπνισμα η οποία αποτελείται από επαγγελματίες του χώρου της υγείας από διάφορες ειδικότητες, που πιστεύουν ότι η αποτελεσματικότητα των τωρινών μέτρων έχει εξαντληθεί και ότι το μοντέλο κατά του καπνίσματος πρέπει να είναι πιο φιλόδοξο και καινοτόμο.

  Διαβάστε περισσότερα »
 7. Invitation to dinner - Οι νικητές της κλήρωσης του NOBACCO Privilege Club! (07/03)

  Invitation to dinner - Οι νικητές της κλήρωσης του NOBACCO Privilege Club! (07/03)

  Η κλήρωση για 3 προσκλήσεις σε δείπνο για δύο πραγματοποιήθηκε! 3 τυχερά μέλη θα απολαύσουν μοναδικές γευστικές εμπειρίες!

  Διαβάστε περισσότερα »
 8. Ψηφίστηκαν τα επίμαχα άρθρα για τα μηδενικά υγρά αναπλήρωσης

  Ψηφίστηκαν τα επίμαχα άρθρα για τα μηδενικά υγρά αναπλήρωσης

  Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απέρριψε ΠΡΙΝ την ψήφιση στην Ολομέλεια το αίτημα της επείγουσας διαδικασίας που είχε ζητήσει το Υπουργείο Υγείας για τους τεχνικούς κανόνες στο άτμισμα (άρθρο 96), αλλά το Υπουργείο Υγείας, διαβεβαιώνοντας ότι έχει δώσει 6 μήνες για την ισχύ του νόμου, ψήφισε το νόμο δίδοντας μεταβατική περίοδο 6 μηνών σε μέρος των ρυθμίσεων και ισχύ από την ημέρα δημοσίευσης (9/3/2019).

  Διαβάστε περισσότερα »
 9. Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας – Ιστορίες επιλογής που μας εμπνέουν!

  Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας – Ιστορίες επιλογής που μας εμπνέουν!

  Στη NOBACCO πιστεύουμε στη Δύναμη της Επιλογής! 

  Γιορτάζουμε την Παγκόσμα Ημέρα της Γυναίκας με ιστορίες γυναικών που πήγαν κόντρα στα στερότυπα της εποχής τους και άλλαξαν τη ροή της ιστορίας!

  Διαβάστε περισσότερα »
 10. To NOBACCO Privilege Club σου κλείνει ένα ραντεβού που θα σου μείνει αξέχαστο!

  To NOBACCO Privilege Club σου κλείνει ένα ραντεβού που θα σου μείνει αξέχαστο!

  Την Πέμπτη 07 Μαρτίου θα γίνει κλήρωση ανάμεσα στα μέλη του Club μας για πρόσκληση σε δείπνο! 

  Είσαι Red, Silver ή Gold Member; Η κλήρωση της Πέμπτης θα αναδείξει έναν τυχερό από κάθε κατηγορία που κερδίζει 1 πρόσκληση σε δείπνο για 2 άτομα!

  Διαβάστε περισσότερα »
Φόρτωση...
Please wait...