–  Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες εσωτερικού άνω των 40€  –

Blog

 1. Ποιο είναι το gadget που δε λείπει από πάνω σου, εκτός από κινητό σου;

  Ποιο είναι το gadget που δε λείπει από πάνω σου, εκτός από κινητό σου;

  Ο κόσμος της τεχνολογίας είναι εκπληκτικός και όσο περνάει ο καιρός προοδεύει ακόμα περισσότερο, αφήνοντάς μας άναυδους με τα επιτεύγματά του. Πλέον μπορείς να έχεις στην κατοχή σου καινοτόμες συσκευές που υπόσχονται να κάνουν τη ζωή σου πολύ καλύτερη, πιο εύκολη και χωρίς αυτές να είναι αναγκαστικά οι 'συνήθεις ύποπτοι': το κινητό δηλαδή ή κάποιο τάμπλετ.

  Gadgets όπως το payring, το smartwatch, η ιδιαίτερη συσκευή glo™ με θερμαινόμενες ράβδους καπνού και διάφορα άλλα, είναι μερικά από τα πράγματα που μας έχουν κινήσει έντονα το ενδιαφέρον και έχουμε σχεδόν πάνω μας καθημερινά.

  Δες παρακάτω πέντε απ' αυτά τα gadgets και αν κάποιο λείπει απ' τη συλλογή σου και δεν το έχεις, σκέψου το. Θα σε διευκολύνει απίστευτα.

  Διαβάστε περισσότερα »
 2. Γιατί η Black Friday είναι η κατάλληλη μέρα για τα δώρα των Χριστουγέννων;

  Γιατί η Black Friday είναι η κατάλληλη μέρα για τα δώρα των Χριστουγέννων;

  Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η αγαπημένη Παρασκευή όλων των shoppers βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής.

  Ούτως ειπείν…; Μπορείς να εκμεταλλευτείς τις απίστευτες προσφορές για τα χριστουγεννιάτικα δώρα στους αγαπημένους σου!

  Διαβάστε περισσότερα »
 3. Το λαμπερό party υποδοχής του glo™ στην Ελλάδα στο Πρωινό του ΑΝΤ1!

  Το λαμπερό party υποδοχής του glo™ στην Ελλάδα στο Πρωινό του ΑΝΤ1!

  Με ένα υπέρλαμπρο πάρτυ στην καρδιά της Αθήνας, υποδεχτήκαμε στην Ελλάδα και στα καταστήματά μας , το glo™, το πιο καινοτόμο προϊόν θέρμανσης καπνού ! Η NOBACCO, κλείνοντας την πρώτη της δεκαετία, ξεκίνησε το καλοκαίρι που πέρασε τη συνεργασία της με την British American Tobacco (ΒΑΤ) για να παρέχει ακόμα περισσότερες επιλογές σε όσους θέλουν να κόψουν το κάπνισμα.

  Διαβάστε περισσότερα »
 4. Επιστολή 72 επιστημόνων προς τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας

  Επιστολή 72 επιστημόνων προς τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας

  Με αφορμή τη Διάσκεψη των Συμβαλλομένων Μερών των Ηνωμένων Εθνών (COP-8, 1-6 Οκτωβρίου, Γενεύη) για την ανάπτυξη της επόμενης φάσης του Παγκόσμιου Ελέγχου του Καπνού, 72 ειδικοί επιστήμονες για τη νικοτίνη από όλο τον κόσμο συνέταξαν επιστολή προς το Γενικό Γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας  με βασικό ζητούμενο  να υιοθετηθούν πολιτικές μείωσης της βλάβης του καπνού και ευνοϊκότερης μεταχείρισης των προϊόντων «μειωμένου κινδύνου» όπως τα ηλεκτρονικά και τα θερμαινόμενα τσιγάρα.

  Την επιστολή υπέγραψαν επιστήμονες από σημαντικά διεθνή κέντρα, όπως: Royal College of Physicians, American Cancer Society, American Heart Association, Action on Smoking and Health UK, Institute of Global Health,  University of Geneva, Norwegian Institute of Public Health, The National Institute for Health Innovation (NIHI), School of Population Health-The University of Auckland, New Zealand κ.α. Μεταξύ αυτών το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό με

  Διαβάστε περισσότερα »
 5. Η πρώτη στην Ευρώπη με όλες τις εναλλακτικές στο παραδοσιακό κάπνισμα

  Η πρώτη στην Ευρώπη με όλες τις εναλλακτικές στο παραδοσιακό κάπνισμα

  Αποκλειστική διάθεση του προϊόντος εξελιγμένης τεχνολογίας θέρμανσης glo

   

  Την είσοδο της Nobacco στην αγορά προϊόντων θερμαινόμενου καπνού σηματοδοτεί η επέκταση της συνεργασίας της ελληνικής εταιρείας με την British American Tobacco για την αποκλειστική διάθεση στην Ελλάδα του glo™. Με τη συμφωνία αυτή η Nobacco γίνεται η πρώτη και μόνη εταιρεία στην Ευρώπη που διαθέτει όλο το φάσμα των εναλλακτικών στο παραδοσιακό κάπνισμα επιλογών. Η Nobacco θα διαθέτει το κορυφαίο προϊόν εξελιγμένης τεχνολογίας θέρμανσης  (Advanced Heating Technology) της British American Tobacco μέσω του δικτύου των 70 καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα καθώς και του e-shop της.


  Διαβάστε περισσότερα »
 6. NOBACCO Privilege Club – Αποτελέσματα 3ης Κλήρωσης, 04/10/2018

  NOBACCO Privilege Club – Αποτελέσματα 3ης Κλήρωσης, 04/10/2018

  Το Privilege Club ανανεώθηκε και κάθε μήνα χαρίζει δώρα! Η τρίτη κλήρωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, παρουσία συμβολαιογράφου και ανέδειξε 3 τυχερούς νικητές και τους έστειλε από μία πρόσκληση για ένα αξέχαστο ραντεβού! 

  Διαβάστε περισσότερα »
 7. Ο Οργανισμός Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας (PHE) καλεί τον κόσμο να συμμετάσχει στη μαζική προσπάθεια διακοπής καπνίσματος «Stoptober».

  Ο Οργανισμός Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας (PHE) καλεί τον κόσμο να συμμετάσχει στη μαζική προσπάθεια διακοπής καπνίσματος «Stoptober».

  Πρώτη φορά φέτος, η καμπάνια Stoptober του Οργανισμού Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας προσφέρει ένα δωρεάν online πρόγραμμα «Personal Quit Plan» για να βοηθήσει τους καπνιστές να βρουν τη σωστή υποστήριξη για το κάπνισμα.

  Διαβάστε περισσότερα »
 8. Ένας άνθρωπος σταματά το κάπνισμα κάθε 80 δευτερόλεπτα στην Αγγλία!

  Ένας άνθρωπος σταματά το κάπνισμα κάθε 80 δευτερόλεπτα στην Αγγλία!

  Πέρυσι, περίπου 400.000 άτομα στην Αγγλία σταμάτησαν επιτυχώς το κάπνισμα, το οποίο ισοδυναμεί με 1.069 καπνιστές την ημέρα. Παρά τους νέους καπνιστές και τους πρώην καπνιστές που υποτροπιάζουν, υπάρχουν πλέον 1 εκατομμύριο λιγότεροι καπνιστές στην Αγγλία από το 2014.

  Διαβάστε περισσότερα »
 9. Δράσεις & Ενέργειες για την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

  Δράσεις & Ενέργειες για την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

  Life tastes better... with you

  Γιορτάζουμε την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών!

  Διαβάστε περισσότερα »
 10. Invitation to Dinner!

  Invitation to Dinner!

  Αυτό το μήνα, το NOBACCO Privilege Club σου κλείνει ένα ραντεβού που θα σου μείνει αξέχαστο!

  Την Πέμπτη 04 Οκτωβρίου θα κάνουμε την πρώτη κλήρωση ανάμεσα στα μέλη του Club μας για πρόσκληση σε δείπνο! 

  Διαβάστε περισσότερα »
Φόρτωση...
Please wait...