–  Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες εσωτερικού άνω των 40€  –

Blog

 1. Summer is here! 5 + 2 γεύσεις που πρέπει να πάρεις μαζί σου στην παραλία!

  Summer is here! 5 + 2 γεύσεις που πρέπει να πάρεις μαζί σου στην παραλία!

  Το καλοκαίρι είναι επίσημα εδώ και οι εξορμήσεις στην παραλία ξεκινάνε!

  Καπέλο, γυαλιά, πετσέτα, αντηλιακό και η αγαπημένη σου γεύση είναι όλα όσα χρειάζεσαι για ένα απολαυστικό σαββατοκύριακο!

  Διαβάστε περισσότερα »
 2. Το προϊόν θέρμανσης καπνού gloΤΜ εκλύει 90-95% λιγότερες τοξικές ουσίες σε σχέση με τον καπνό του τσιγάρου!

  Το προϊόν θέρμανσης καπνού gloΤΜ εκλύει 90-95% λιγότερες τοξικές ουσίες σε σχέση με τον καπνό του τσιγάρου!

  Τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα για το δυνητικά μειωμένο κίνδυνο του προϊόντος θερμαινόμενου καπνού gloΤΜ έναντι του παραδοσιακού τσιγάρου παρουσίασε η British American Tobacco στο 2ο Scientific Summit on Tobacco Harm Reduction που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

  Διαβάστε περισσότερα »
 3. Ελάχιστες οι επιπτώσεις των προϊόντων δυνητικά μειωμένου κινδύνου σε σύγκριση με το κάπνισμα, σύμφωνα με τη Διακήρυξη κατά του καπνίσματος της οργανωτικής επιτροπής του «2nd Scientific Summit on Tobacco Harm Reduction: Novel products, Research & Policy»

  Ελάχιστες οι επιπτώσεις των προϊόντων δυνητικά μειωμένου κινδύνου σε σύγκριση με το κάπνισμα, σύμφωνα με τη Διακήρυξη κατά του καπνίσματος της οργανωτικής επιτροπής του «2nd Scientific Summit on Tobacco Harm Reduction: Novel products, Research & Policy»

  Στη διαμόρφωση Διακήρυξης για την διακοπή του καπνίσματος προχώρησε η οργανωτική επιτροπή του «2nd Scientific Summit on Tobacco Harm Reduction: Novel products, Research & Policy».

  Το 2ο Συνέδριο για τα εναλλακτικά προϊόντα καπνού, που ολοκληρώθηκε στην Αθήνα εστίασε στον έλεγχο και τη διακοπή του καπνίσματος για την προστασία της δημόσιας υγείας και τις πολιτικές υγείας. Η οργανωτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από τους Δημήτριο Κουρέτα, Κωνσταντίνο Πουλά, Αναστασία Μπαρμπούνη και Ιγνάτιο Οικονομίδη υπέγραψε διακήρυξη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος, 31 Μαΐου.

  Διαβάστε περισσότερα »
 4. 5 λόγοι να γίνεις πρώην… καπνιστής

  5 λόγοι να γίνεις πρώην… καπνιστής

  Σήμερα γνωρίζουμε μέσω πληθώρας ερευνών ότι το κάπνισμα προκαλεί σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία, ωστόσο υπάρχει ακόμα αξιοσημείωτο ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού που καπνίζει. Η Ελλάδα είναι δυστυχώς από τις πρώτες χώρες παγκοσμίως στον επιπολασμό του καπνίσματος. Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό;

  Δυστυχώς η συνήθεια του καπνίσματος περνάει εύκολα από γενιά σε γενιά. Τα παιδιά καπνιστών έχουν μεγάλες πιθανότητες να καπνίσουν και η εξάρτηση από τη νικοτίνη που δημιουργείται από το πρώτο κιόλας τσιγάρο δεν είναι εύκολο να αντιμετωπιστεί. Το τσιγάρο γίνεται ο σύντροφος στη χαρά, στη λύπη, σε εύκολες ή δύσκολες στιγμές, στο φαγητό, στο ποτό, στην παρέα.

  Όμως αυτή η «σχέση» ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ!

  Διαβάστε περισσότερα »
 5. Γευστικές εμπειρίες και ταξίδια! Δες τους νικητές του Μαΐου!

  Γευστικές εμπειρίες και ταξίδια! Δες τους νικητές του Μαΐου!

  To Nobacco Privilege Club κλήρωσε το πρώτο τριήμερο σε ένα μαγευτικό ελληνικό προορισμό!

  Διαβάστε περισσότερα »
 6. 5 υγρά αναπλήρωσης που πρέπει να δοκιμάσεις την άνοιξη!

  5 υγρά αναπλήρωσης που πρέπει να δοκιμάσεις την άνοιξη!

  Μπορεί ο καιρός να είναι λίγο αναποφάσιστος κι εκεί που νομίζεις ότι οι βροχερές μέρες τελείωσαν, ξαφνικά να αστράφτει και να βροντάει, εσύ όμως μπορείς να φέρεις την άνοιξη στον ατμοποιητή σου με το κατάλληλο υγρό αναπλήρωσης!

  Διαβάστε περισσότερα »
 7. Πάσχα 2019 - Οδηγός επιβίωσης για ατμιστές

  Πάσχα 2019 - Οδηγός επιβίωσης για ατμιστές

  Οι γιορτινές μέρες πλησιάζουν! Επιτέλους θα φορτίσεις μπαταρίες και θα περάσεις όμορφες στιγμές με συγγενείς και φίλους. Δε θέλεις τίποτα να χαλάσει τις διακοπές σου.

  Στον παρακάτω οδηγό θα βρεις ότι χρειάζεται για να μη βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

  Διαβάστε περισσότερα »
 8. Nobacco Privilege Club - Οι νικητές της κλήρωσης της 1ης Απριλίου 2019!

  Nobacco Privilege Club - Οι νικητές της κλήρωσης της 1ης Απριλίου 2019!

  To Nobacco Privilege Club κλήρωσε το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό! Δύο εισιτήρια για την Αιώνια Πόλη, τη μαγευτική Ρώμη, κερδίζει ο Αναστάσιος Καμπουράκης!

  Τα δώρα όμως δεν τελειώνουν εδώ! 30 τυχεροί κερδίζουν προϊοντικά δώρα!

  Διαβάστε περισσότερα »
 9. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν αποτελεί προπομπό του καπνίσματος για τους εφήβους

  Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν αποτελεί προπομπό του καπνίσματος για τους εφήβους

  Η πρώτη εξειδικευμένη επιστημονική έρευνα που μελέτησε τη χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου από ανηλίκους κατέληξε στο πόρισμα ότι το άτμισμα δεν αποτελεί «πυλωρό» του καπνίσματος, δηλαδή ότι οι νέοι που κάνουν χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου δε γίνονται καπνιστές στη συνέχεια.

  Διαβάστε περισσότερα »
 10. Δύο ακόμη βραβεία για τη NOBACCO στα Loyalty Awards 2019!

  Δύο ακόμη βραβεία για τη NOBACCO στα Loyalty Awards 2019!

  Η NOBACCO τιμήθηκε με δύο ακόμη βραβεία για το πρόγραμμα επιβράβευσης πιστότητας των πελατών της, το NOBACCO Privilege Club, που αυτή τη στιγμή απαριθμεί περισσότερες από 35000 εγγραφές. Τα δύο νέα βραβεία ανεβάζουν τον συνολικό αριθμό βραβεύσεων του NOBACCO Privilege Club στις οχτώ από το 2016.

  Διαβάστε περισσότερα »
Φόρτωση...
Please wait...