–  Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες εσωτερικού άνω των 40€  –

Blog

 1. NOBACCO Privilege Club – Αποτελέσματα 3ης Κλήρωσης, 08/02/2019

  NOBACCO Privilege Club – Αποτελέσματα 3ης Κλήρωσης, 08/02/2019

  Το Privilege Club ανανεώθηκε και χαρίζει δώρα!

  Η τρίτη κλήρωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου και ανέδειξε τους 30 τυχερούς νικητές! Δες παρακάτω αν είσαι κι εσύ ένας από αυτούς!

  Διαβάστε περισσότερα »
 2. Τι είναι τα άλατα νικοτίνης;

  Τι είναι τα άλατα νικοτίνης;

  Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν στην αγορά υγρά αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου με άλατα νικοτίνης. Κάποιες φορές περιγράφονται ως «μαγική λύση», παρόλα αυτά δεν αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για όλους τους ατμιστές.

  Τι είναι τελικά τα άλατα νικοτίνης; Γιατί να τα επιλέξω; Ποιες οι διαφορές από τη νικοτίνη των υγρών που έχω συνηθίσει να χρησιμοποιώ;

  Συνέχισε να διαβάζεις και θα σου λυθούν όλες οι απορίες!

  Διαβάστε περισσότερα »
 3. Βραβείο Best New Product Launch στη Nobacco στα Βραβεία Franchise 2019!

  Βραβείο Best New Product Launch στη Nobacco στα Βραβεία Franchise 2019!

  Τη διάκριση Best New Product Launch απέσπασε η NOBACCO στα Βραβεία Franchise 2019 που διοργάνωσε το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS για 11η συνεχόμενη χρονιά, για την επιτυχημένη διάθεση του glo™ στην ελληνική αγορά. Η ένταξη του κορυφαίου προϊόντος εξελιγμένης τεχνολογίας θέρμανσης καπνού, ανέδειξε την NOBACCO στην  πρώτη και μοναδική εταιρεία στην Ευρώπη που διαθέτει όλο το φάσμα των εναλλακτικών στο παραδοσιακό κάπνισμα επιλογών.

  Διαβάστε περισσότερα »
 4. Χαμένοι στη «μετάφραση»: Αυξάνουν όντως τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων τα ηλεκτρονικά τσιγάρα;

  Χαμένοι στη «μετάφραση»: Αυξάνουν όντως τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων τα ηλεκτρονικά τσιγάρα;

  Στις 30-01-2019 τα ελληνικά μέσα δημοσίευσαν απόσπασμα αμερικανικής μελέτης που υποστηρίζει ότι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα αυξάνουν τον κίνδυνο εγκεφαλικού και καρδιαγγειακών παθήσεων. Σε κάποιος τίτλους χρησιμοποιήθηκε ακόμα και η λέξη «καρκίνος» χωρίς αυτή να αναφέρεται πουθενά μέσα στο κείμενο του δημοσιεύματος και προφανώς της μελέτης.

  Εμείς στη NOBACCO παρακολουθούμε ανελλιπώς όλες τις έρευνες που δημοσιεύονται και αφορούν τα προϊόντα μειωμένου κινδύνου καθώς μέλημά μας είναι να παρέχουμε ορθή πληροφόρηση στους καταναλωτές που θέλουν να κάνουν την επιλογή ζωής και να αφήσουν στο παρελθόν το παραδοσιακό κάπνισμα. Δε θα αναλύσουμε τα τεχνικά και λογικά σφάλματα της συγκεκριμένης μελέτης καθώς γι’ αυτό αρμόδια είναι η επιστημονική κοινότητα, μέλη της οποίας έχουν εκφράσει ήδη τις αντιρρήσεις και τους προβληματισμούς τους.

  Διαβάστε περισσότερα »
 5. 11 φορές (!) περισσότερες πιθανότητες να κόψουν το κάπνισμα έχουν οι καθημερινοί χρήστες ηλεκτρονικού τσιγάρου.

  11 φορές (!) περισσότερες πιθανότητες να κόψουν το κάπνισμα έχουν οι καθημερινοί χρήστες ηλεκτρονικού τσιγάρου.

  Σημαντική συσχέτιση μεταξύ ηλεκτρονικού τσιγάρου και διακοπής καπνίσματος στην Ελλάδα έδειξε η πρώτη μεγάλη πληθυσμιακή μελέτη που δημοσιεύτηκε σήμερα σε διεθνές επιστημονικό περιοδικό.

  Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από επιστημονικές ομάδες του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας και των Πανεπιστημίων Πατρών και Μακεδονίας και ανέλυσε τη χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 2568 ενηλίκων καπνιστών και πρώην καπνιστών στο Νομό Αττικής. Σύμφωνα με τα ευρήματα της μελέτης, η καθημερινή χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου μπορεί να 11πλασιάσει την πιθανότητα διακοπής του καπνίσματος τα τελευταία χρόνια. Περίπου το 40% των ενηλίκων που διέκοψαν το κάπνισμα από το 2014 και μετά χρησιμοποιούν ή χρησιμοποιούσαν ηλεκτρονικό τσιγάρο, στοιχείο που αποδεικνύει ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο έχει καθοριστική συμβολή στην ελάττωση του αριθμού των καπνιστών που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

  Διαβάστε περισσότερα »
 6. 6 ατμιστικά tips για τις κρύες μέρες

  6 ατμιστικά tips για τις κρύες μέρες

  «Σοφία», «Τηλέμαχος» και «Υπατία» έφεραν τσουχτερό κρύο σε όλη τη χώρα, ακόμα και χιόνια ως και το κέντρο της Αθήνας. Είσαι πολύ τυχερός που αντικατέστησες το συμβατικό τσιγάρο με ηλεκτρονικό και δε χρειάζεται να βγαίνεις πια στο μπαλκόνι για να απολαύσεις τη συνήθειά σου.

  Ωστόσο, επειδή υπάρχει πιθανότητα να θελήσεις να απολαύσεις λίγα ml υγρού σε εξωτερικό χώρο, καλό είναι να λάβεις υπόψιν σου τις παρακάτω συμβουλές για να αποφύγεις δυσάρεστες εκπλήξεις!

  Διαβάστε περισσότερα »
 7. Οι ατμιστές δύσκολα ξαναγίνονται καπνιστές, σύμφωνα με Έλληνα ερευνητή Βρετανικού Πανεπιστημίου

  Οι ατμιστές δύσκολα ξαναγίνονται καπνιστές, σύμφωνα με Έλληνα ερευνητή Βρετανικού Πανεπιστημίου

  Υπάρχουν πολλοί τρόποι να διακόψει κανείς το τσιγάρο, με τους συνηθέστερους να είναι η μέθοδος «το κόβω μαχαίρι», οι φαρμακευτικές θεραπείες που συνήθως προσφέρονται από γιατρούς και κέντρα διακοπής καπνίσματος και η αντικατάσταση του καπνίσματος με ηλεκτρονικό τσιγάρο.

  Δεν υπάρχουν πλέον αμφιβολίες ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι λιγότερο βλαβερό από το συμβατικό, ωστόσο ακόμα ερευνάται το πόσο ακριβώς βλαβερό είναι για τους ατμιστές και τους γύρω τους. Σε σχέση με το κάπνισμα, υπάρχουν πολύ λιγότερα δεδομένα για τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην υγεία που σχετίζονται με τη χρήση των ηλεκτρονικών τσιγάρων. Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι είναι ένα σχετικά νέο προϊόν και οι ερευνητές αγωνίζονται να μελετήσουν ανθρώπους που χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά τσιγάρα χωρίς να έχουν καπνίσει ποτέ συμβατικά τσιγάρα.

  Διαβάστε περισσότερα »
 8. Ηλεκτρονικό τσιγάρο ή συμβατικό; Ποιο είναι ασφαλέστερο; Πείραμα απαντάει στις ερωτήσεις σας! (vid)

  Ηλεκτρονικό τσιγάρο ή συμβατικό; Ποιο είναι ασφαλέστερο; Πείραμα απαντάει στις ερωτήσεις σας! (vid)

  Ένα νέο βίντεο καταγράφει τις αντιπαραβαλλόμενες επιδράσεις του καπνίσματος συμβατικών τσιγάρων σε σύγκριση με το άτμισμα - και τα αποτελέσματα είναι συγκλονιστικά!

  Διαβάστε περισσότερα »
 9. New Year’s Resolution: Το 2019 θα πετύχω τους στόχους μου!

  New Year’s Resolution: Το 2019 θα πετύχω τους στόχους μου!

  Πρόκειται για μια παράδοση κατά την οποία οι άνθρωποι δεσμεύονται να αλλάξουν μια ανεπιθύμητη συμπεριφορά, μια κακή συνήθεια ώστε να πετύχουν έναν προσωπικό στόχο ή να «αλλάξουν τη ζωή τους».

  Οι πιο δημοφιλείς στόχοι παγκοσμίως φαίνεται να είναι:

  Διαβάστε περισσότερα »
 10. 14ο Ετήσιο Συνέδριο: Τι νεότερο στην καρδιολογία

  14ο Ετήσιο Συνέδριο: Τι νεότερο στην καρδιολογία

  Το 14ο Ετήσιο Συνέδριο με θέμα τις εξελίξεις του 2018 και τις προοπτικές του 2019 στην Καρδιολογία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στην Αίγλη Ζαππείου 14-16 Δεκεμβρίου.

  Τα στελέχη της Β΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής και έγκριτοι προσκεκλημένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό παρουσίασαν τις σημαντικότερες εξελίξεις στο χώρο της καρδιαγγειακής ιατρικής, τις πρακτικές τους εφαρμογές και το μέλλον στην Καρδιολογία.

  Διαβάστε περισσότερα »
Φόρτωση...
Please wait...