Η εταιρεία μας θα παραμείνει κλειστή μέχρι 18/8. Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν μετά τις 9/8 θα εκτελούνται από 19/8.

Blog

 1. 5 επιστήμονες για το ηλεκτρονικό τσιγάρο: Δες τι είπαν!

  5 επιστήμονες για το ηλεκτρονικό τσιγάρο: Δες τι είπαν!

  Πλήθος επιστημόνων έχει εκφράσει ανοιχτά την υποστήριξή του στο ηλεκτρονικό τσιγάρο ως μέσο μείωσης της βλάβης από το κάπνισμα. Δες μερικές απόψεις σημαντικών μελών τις επιστημονικής κοινότητας!

  Διαβάστε περισσότερα »
 2. Φεύγεις διακοπές; Μην ξεχάσεις τα απαραίτητα!

  Φεύγεις διακοπές; Μην ξεχάσεις τα απαραίτητα!

  Τα εισιτήρια είναι έτοιμα και οι βαλίτσες σιγά-σιγά κλείνουν.

  Ανυπομονείς να κάνεις βόλτα στο νησί, να απολαύσεις την θάλασσα και να αφεθείς ξένοιαστος στα καλοκαιρινά μεσημέρια;

   

  Διαβάστε περισσότερα »
 3. Φανταστικά δείπνα για δύο κλήρωσε αυτόν το μήνα το Nobacco Privilege Club!

  Φανταστικά δείπνα για δύο κλήρωσε αυτόν το μήνα το Nobacco Privilege Club!

  Τρία τυχερά μέλη του Nobacco Privilege Club θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα γεύμα/δείπνο για δύο

  Διαβάστε περισσότερα »
 4. Σημαντικά κενά διαπιστώθηκαν σε έρευνα που συνέδεσε το ηλεκτρονικό τσιγάρο με πιθανότητα εμφράγματος.

  Σημαντικά κενά διαπιστώθηκαν σε έρευνα που συνέδεσε το ηλεκτρονικό τσιγάρο με πιθανότητα εμφράγματος.

  Πρόσφατα, μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Journal of the American Heart Association έδειξε (για άλλη μια φορά) ότι η χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου συνδέθηκε με υψηλότερες πιθανότητες εμφάνισης καρδιακής προσβολής. Η παρερμηνεία αυτών των ευρημάτων ως «αυξημένου κινδύνου» για την εμφάνιση καρδιακών προσβολών είναι επιδημιολογικά κακή πρακτική και παραβιάζει βασικές αρχές της επιδημιολογικής έρευνας που γνωρίζουν και κατανοούν ακόμη και οι φοιτητές της ιατρικής. Το κύριο πρόβλημα στην ερμηνεία των συσχετίσεων ως αυξημένου κινδύνου προέρχεται από το γεγονός ότι ο χρόνος της καρδιακής προσβολής σε σχέση με την έναρξη της χρήσης ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι άγνωστος. Τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις ...

  Διαβάστε περισσότερα »
 5. Στο μικροσκόπιο της Ε.Ε. το επίμαχο άρθρου 96 του νόμου 4600 για τα μηδενικά υγρά αναπλήρωσης - Ενδεχόμενο αναθεώρησης

  Στο μικροσκόπιο της Ε.Ε. το επίμαχο άρθρου 96 του νόμου 4600 για τα μηδενικά υγρά αναπλήρωσης - Ενδεχόμενο αναθεώρησης

  Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναμένεται να αποφανθεί γραπτώς τις επόμενες εβδομάδες επί της αντικανονικότητας που ακολούθησε η προηγούμενη ηγεσία του Υπουργείου Υγείας αναφορικά με το άρθρο 96 του νόμου 4600/2019.

  Το συγκεκριμένο άρθρο, επιβάλει τη θέσπιση τεχνικών κανόνων στα ατμιστικά προϊόντα και βάσει Ευρωπαϊκού Κανονισμού θα έπρεπε να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση για 3 μήνες. Η πρόσφατη (4/6/2019) παρέμβαση της Ρουμανίας με εμπεριστατωμένη γνώμη για την αντικανονικότητα του εν λόγω άρθρου στον ιστότοπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, επιβεβαιώνει την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίστηκε το όλο θέμα.

  Διαβάστε περισσότερα »
 6. Ο παγκοσμίου φήμης ογκολόγος Νταβίντ Καγιά (David Khayat) απενοχοποιεί το ηλεκτρονικό τσιγάρο

  Ο παγκοσμίου φήμης ογκολόγος Νταβίντ Καγιά (David Khayat) απενοχοποιεί το ηλεκτρονικό τσιγάρο

  Ο παγκοσμίου φήμης επιστήμονας Νταβίντ Καγιά (David Khayat) βρέθηκε πρόσφατα στην Ελλάδα προκειμένου να πάρει μέρος στον εορτασμό για τα 30 χρόνια του Συλλόγου «Ελπίδα» και βραβεύθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο για τη συνολική του προσφορά στην επιστήμη.

  Διαβάστε περισσότερα »
 7. «Δε θα γίνει καπνός» και άλλοι 6 λόγοι να ανακυκλώσεις τις συσκευές που δε χρησιμοποιείς πια.

  «Δε θα γίνει καπνός» και άλλοι 6 λόγοι να ανακυκλώσεις τις συσκευές που δε χρησιμοποιείς πια.

  Με μεγάλη χαρά ξεκινήσαμε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη British American Tobacco, για την ανακύκλωση συσκευών που χρησιμοποιούνται για τα εναλλακτικά στο κάπνισμα προϊόντα, όπως οι συσκευές θερμαινόμενου καπνού και οι συσκευές ηλεκτρονικών τσιγάρων.

  Διαβάστε περισσότερα »
 8. Η Nobacco στα «Διαμάντια» του ελληνικού επιχειρείν

  Η Nobacco στα «Διαμάντια» του ελληνικού επιχειρείν

  Με μεγάλη χαρά παραλάβαμε το βραβείο «Diamonds of the Greek Economy 2019» ως μια από τις δυναμικότερες επιχειρήσεις της ελληνικής οικονομίας. Αυτό το βραβείο επιβραβεύει τις προσπάθειες πολλών ετών που μας οδήγησαν σήμερα στο να αποτελούμε τον πρώτο και μοναδικό στην Ευρώπη πάροχο όλων των εναλλακτικών του καπνίσματος.

  Ήταν μεγάλη τιμή να βρεθούμε ανάμεσα σε κορυφαίες εταιρείες των κλάδων της βιομηχανίας, του εμπορίου, της ναυτιλίας και του τουρισμού στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιουλίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

  Διαβάστε περισσότερα »
 9. 5+1 tips για νέους ατμιστές!

  5+1 tips για νέους ατμιστές!

  Έχεις ακούσει πολλά για υγρά, μπαταρίες, αντιστάσεις και σου φαίνεται το άτμισμα βουνό; Η αλήθεια είναι ότι για ένα νέο ατμιστή οι πληροφορίες είναι πολλές και είναι εύκολο να νιώσεις «χαμένος».

  Μην αγχώνεσαι είσαι στο σωστό μέρος! Διάβασε τις συμβουλές μας και θα δεις ότι το άτμισμα δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαντάζεσαι!

  Διαβάστε περισσότερα »
 10. Vaping Tips για ξέγνοιαστο άτμισμα στον καύσωνα!

  Vaping Tips για ξέγνοιαστο άτμισμα στον καύσωνα!

  Η ζέστη έκανε δυναμικό και απότομο ξεκίνημα για εφέτος.

  Είτε είσαι στην πόλη, στο χωριό ή σε κάποιο νησάκι, αν θες οι στιγμές ξεκούρασης να είναι απόλυτα ξέγνοιαστες, σου προτείνουμε να προσέξεις τα παρακάτω.

  Διαβάστε περισσότερα »
Φόρτωση...
Please wait...