–  Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 40€  –

Blog

 1. Οι καπνιστές που είναι πρόθυμοι να χρησιμοποιήσουν το ηλεκτρονικό τσιγάρο διακόπτουν πιο εύκολα το κάπνισμα

  Οι καπνιστές που είναι πρόθυμοι να χρησιμοποιήσουν το ηλεκτρονικό τσιγάρο διακόπτουν πιο εύκολα το κάπνισμα

  Με βάση την πρόσφατη μελέτη, που χρηματοδοτήθηκε από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας των ΗΠΑ, ο επικεφαλής-ερευνητής του Hollings Cancer Center και εμπειρογνώμονας για τον έλεγχο του καπνού και τον εθισμό στο κέντρο καρκίνου του Ιατρικού Πανεπιστημίου της Νότιας Καρολίνας, Matthew Carpenter, ανέφερε πως «οι καπνιστές που είναι πρόθυμοι να χρησιμοποιήσουν τα ηλεκτρονικά τσιγάρα τείνουν να καπνίζουν λιγότερο και έχουν αυξήσει τις προσπάθειές τους για τη διακοπή του καπνίσματος».

  Διαβάστε περισσότερα »
 2. Οι επιστήμονες εξηγούν γιατί οι καπνιστές πρέπει να αρχίσουν το άτμισμα.

  Οι επιστήμονες εξηγούν γιατί οι καπνιστές πρέπει να αρχίσουν το άτμισμα.

  Ένα εξαιρετικό, απλό, κατανοητό και με πλούσιο πληροφοριακό υλικό βίντεο, παραγωγής της Νew Nicotine Alliance, χρηματοδότησε ο επίσημος δημόσιος φορέας της Αγγλίας για την υγεία (Public Health England), σε συνεργασία με το National Centre for Smoking Cessation and Training (ΝCSCT).

  Διαβάστε περισσότερα »
 3. 2 ακόμη βραβεία για τη NOBACCO στα FRANCHISE AWARDS 2018

  2 ακόμη βραβεία για τη NOBACCO στα FRANCHISE AWARDS 2018

  Η NOBACCO, η μεγαλύτερη εταιρεία προϊόντων ατμίσματος στην Ελλάδα, απέσπασε δύο βραβεία κατά την τελετή απονομής των FRANCHISE AWARDS 2018, τα οποία διοργανώθηκαν για 10η χρονιά από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESSΤα βραβεία τελούν υπό την αιγίδα της ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου), του ΕΣF (Ελληνικός Σύνδεσμος Franchise), του ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) καθώς και του ΕΕΑ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών).

  Διαβάστε περισσότερα »
 4. To Υπ. Υγείας της Αγγλίας, μετά από 2 χρόνια ερευνών, επιμένει: "το άτμισμα 95% ασφαλέστερο απ' τo κάπνισμα".

  To Υπ. Υγείας της Αγγλίας, μετά από 2 χρόνια ερευνών, επιμένει: "το άτμισμα 95% ασφαλέστερο απ' τo κάπνισμα".

  Δημοσιεύθηκε σήμερα, η τελευταία έρευνα του κρατικού φορέα δημόσιας υγείας της Αγγλίας (Public Health England) σχετικά με το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Η νέα αυτή μελέτη πραγματοποιήθηκε από κορυφαίους ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες στον τομέα του καπνού και έρχεται να συμπληρώσει την προηγούμενη που είχε δημοσιευθεί το 2015 και είχε αποφανθεί ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι έως και 95% λιγότερο βλαβερό από το συμβατικό.

  Η έκθεση καλύπτει τη χρήση ηλεκτρονικών τσιγάρων μεταξύ νέων και ενηλίκων, τη συμπεριφορά του κοινού, τον αντίκτυπο στην διακοπή του καπνίσματος, και επιπλέον ενημέρωση σχετικά με τους κινδύνους για την υγεία καθώς και το ρόλο της νικοτίνης. Επίσης, γίνεται ανασκόπηση και στα νέα προϊόντα καπνού (θερμαινόμενο καπνό).

  Διαβάστε περισσότερα »
 5. Η NOBACCO στηρίζει το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

  Η NOBACCO στηρίζει το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

  Η NOBACCO, ανακοινώνει με χαρά την απόφασή της να στηρίξει τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» συμβάλλοντας στην επίτευξη του στόχου για την ενίσχυση της  λειτουργίας της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. 

  Η NOBACCO θέλοντας να υποστηρίξει ενεργά το σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» διοργάνωσε στα κεντρικά της γραφεία την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018 ομιλία για τους εργαζόμενους της σε συνεργασία με τον ίδιο το σύλλογο, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε ενημέρωση για το σκοπό και τη δράση του. Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για την απλή και γρήγορη διαδικασία ελέγχου συμβατότητας που πραγματοποιείται με τη λήψη δείγματος κατά την εγγραφή καθώς και για την ίδια τη διαδικασία δωρεάς μυελού των οστών  που είναι πλήρως ασφαλής και 100% ανώδυνη για τον δότη. Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, τονίσθηκε ότι οι ασθενείς που έχουν την ανάγκη μας, πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες, από τις οποίες κινδυνεύει η ζωή τους. Καθώς η συμβατότητα μεταξύ δότη και ασθενή είναι εξαιρετικά σπάνια, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η μόνη λύση για εκείνους είναι το μόσχευμα, καθιστά την ανάγκη εύρεσης δότη επιτακτική.

  Διαβάστε περισσότερα »
 6. Ακόμη ένας ψευτό-συναγερμός για το ηλεκτρονικό τσιγάρο

  Ακόμη ένας ψευτό-συναγερμός για το ηλεκτρονικό τσιγάρο

  Μια ακόμη έρευνα για τους κινδύνους του ηλεκτρονικού τσιγάρου κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες , με σκοπό να σπείρει τον πανικό και να αποπροσανατολίσει το κοινό για ακόμα μια φορά.

  Η εν λόγω έρευνα μελέτησε τις επιπτώσεις του ατμού του ηλεκτρονικού τσιγάρου σε ποντίκια και καλλιέργειες ανθρωπίνων κυττάρων και αναφέρει πως η νικοτίνη μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο DNA, αυξάνοντας τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου και καρδιακών παθήσεων. Ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή περιβαλλοντικής ιατρικής Μουν-σονγκ Τανγκ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, ανέφεραν πως διαπίστωσαν βλάβες, τόσο στο ίδιο το DNA των ποντικιών, όσο και στην ικανότητα του DNA να αυτο-επιδιορθώνει αυτές τις γενετικές βλάβες, προτού εξελιχθούν σε καρκινικές.

  Ενώ ορισμένοι ερευνητές δήλωσαν ότι πρόκειται για μια σημαντική μελέτη, πολλοί άλλοι την απέρριψαν ως άσχετη και άνευ σημασίας για τον άνθρωπο.Τα ποντίκια εκτέθηκαν σε υπερβολικά υψηλά επίπεδα ατμού ηλεκτρονικού τσιγάρου και τα αποτελέσματα μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά στους ανθρώπους.

  Διαβάστε περισσότερα »
 7. Η Κομισιόν αντίθετη στον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στα ηλεκτρονικά τσιγάρα

  Η Κομισιόν αντίθετη στον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στα ηλεκτρονικά τσιγάρα

  Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προχώρησε σε πρόσφατη απόφαση να μην προτείνει, προς το παρόν, την εναρμονισμένη προσέγγιση για τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στα ηλεκτρονικά τσιγάρα και στα νέα προϊόντα καπνού. Ό λόγος είναι πως οι πληροφορίες γι‘ αυτά είναι περιορισμένες και η πρόβλεψη για τη μελλοντική εξέλιξη της αγοράς αβέβαιη.

  Η Κομισιόν αναφέρει πως υπάρχουν διάφορες απόψεις για τις επιπτώσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων στην υγεία και για τη φορολογική μεταχείριση τους και στην έκθεση της Επιτροπής τονίζεται πως «Από την άποψη της υγείας, πρέπει να υιοθετηθεί μια προσεκτική προσέγγιση για μια πιθανή εναρμονισμένη φορολόγηση των ηλεκτρονικών τσιγάρων».

  Διαβάστε περισσότερα »
 8. Ποιο είναι το πρόβλημα με τα ηλεκτρονικά τσιγάρα;

  Ποιο είναι το πρόβλημα με τα ηλεκτρονικά τσιγάρα;

  Φαντάζεστε μια ανακάλυψη που θα βοηθήσει να σωθούν εκατομμύρια ζωές; Ένα πρωτοποριακό προϊόν που θα προσφέρει απόλαυση χωρίς τις επιβλαβείς συνέπειες του καπνίσματος;

  Είναι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα ασφαλή εναλλακτική λύση; Θα μπορούσαν να βοηθήσουν εκατομμύρια καπνιστές να σταματήσουν το κάπνισμα; Εάν ναι, γιατί οι ακτιβιστές κατά του καπνίσματος αντιτίθενται στα ηλεκτρονικά τσιγάρα;

  Oι απόψεις διίστανται, τα ερωτήματα πληθαίνουν!

  Δείτε την αλήθεια σε αυτό το σύντομο επεξηγηματικό βίντεο!

  Διαβάστε περισσότερα »
 9. Η NOBACCO συμμετέχει για πρώτη φορά στο BLACK FRIDAY!

  Η NOBACCO συμμετέχει για πρώτη φορά στο BLACK FRIDAY!

  BLACK FRIDAY, έως και -60% εκπτώσεις!

  Από  την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, επισκεφθείτε ένα από τα 70 καταστήματα NOBACCO σε όλη την Ελλάδα και επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις έως και -60%, σε συσκευές ατμίσματος!

  Η προσφορά ισχύει και για τις Online αγορές σας, στο www.nobacco.gr

  Nobacco
  Life Tastes Better

  Διαβάστε περισσότερα »
 10. Η NOBACCO γιορτάζει με πελάτες και εργαζομένους την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

  Η NOBACCO γιορτάζει με πελάτες και εργαζομένους την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

   Η NOBACCO, η μεγαλύτερη εταιρεία προϊόντων ατμίσματος στην Ελλάδα, συμμετέχει στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (Ε.Ι.Ε.Π.) από τη Δευτέρα 2 έως και το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017. Η ποιοτική εξυπηρέτηση  και η αλληλεπίδραση με τους πελάτες  της αποτελούν τα πλέον ουσιαστικά στοιχεία της φιλοσοφίας της NOBACCO. Στα πλαίσια της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών η NOBACCO  διοργανώνει μια σειρά δράσεων, που στόχο έχουν την περαιτέρω ενίσχυση της σχέσης της με το κοινό αλλά και την επιβράβευση των ανθρώπων που εργάζονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης πελατών. Μια σειρά από μοναδικές εκπλήξεις και προωθητικές ενέργειες  περιμένουν όποιον επισκεφθεί τα καταστήματα της NOBACCO μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη. Οι λάτρεις του ατμίσματος θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να λάβουν μέρος σε

  Διαβάστε περισσότερα »
Φόρτωση...
Please wait...