Οι κατασκευαστές μας
Η NOBACCO στην προσπάθειά της να δημιουργήσει υψηλής ποιότητας προϊόντα έχει αναπτύξει πολυετείς συνεργασίες με τους μεγαλύτερους και πλέον εξειδικευμένους κατασκευαστικούς οίκους ηλεκτρονικών τσιγάρων και άλλων προϊόντων ατμίσματος.

Η συνεργασία με τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές συσκευών ηλεκτρονικού τσιγάρου παγκοσμίως υπογραμμίζει τη δέσμευση της εταιρείας στη διασφάλιση της παραγωγής και της διάθεσης προϊόντων υψηλών προδιαγραφών, που διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Παράλληλα εστιάζει την προσοχή της στην παροχή καινοτόμων προϊόντων που αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου και ικανοποιούν τους ατμιστές όλων των βαθμίδων.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ηλεκτρονικά τσιγάρα
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν ευρέως αποδεκτό από καπνιστές που μέχρι σήμερα δεν ήθελαν ή δεν μπορούσαν να σταματήσουν το κάπνισμα.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο λειτουργεί χωρίς φυσική φλόγα και δεν περιέχει καπνό. Είναι μια συσκευή που αποτελείται από 2 κύρια μέρη: μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία και τον ατμοποιητή. Με την ενεργοποίηση της μπαταρίας (είτε πατώντας ένα κουμπί ή απλά εισπνέοντας), ξεκινά μια διαδικασία ατμοποίησης του υγρού αναπλήρωσης που απελευθερώνει ατμό τον οποίο εισπνέει ο ατμιστής προσφέροντας του έτσι την απόλυτη αίσθηση του παραδοσιακού καπνίσματος. Ο ατμός που δημιουργείται διαλύεται σχεδόν αμέσως στον αέρα και δεν αφήνει καμία μυρωδιά.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Υγρά αναπλήρωσης
Είναι τα υγρά που χρησιμοποιούνται στα ηλεκτρονικά τσιγάρα. Είναι αυτά που «παρέχουν» τη νικοτίνη και τη γεύση στο ηλεκτρονικό τσιγάρο. Καθώς θερμαίνονται δημιουργούν τον ατμό που εισπνέει ο ατμιστής.

Υπάρχουν υγρά αναπλήρωσης που περιέχουν νικοτίνη και άλλα που δεν περιέχουν. Τα υγρά αναπλήρωσης της Nobacco προσφέρονται σε 4 διαφορετικές περιεκτικότητες νικοτίνης: None, Low, Medium, High.

Κύρια συστατικά ενός υγρού αναπλήρωσης είναι η προπυλενογλυκόλη (PG), η φυτική γλυκερίνη (VG) ή ο συνδυασμός και των δύο και νερό. Η προπυλενογλυκόλη ή αλλιώς γλυκόλη προπυλενίου που χρησιμοποιείται στο ηλεκτρονικό τσιγάρο, είναι ένα άχρωμο και γλυκό υγρό, με παχιά και κολλώδη υφή. Η προπυλενογλυκόλη χρησιμοποιείται στη παραγωγή τροφίμων και καλλυντικών, είναι ασφαλής για τον άνθρωπο και φιλική προς το περιβάλλον. Είναι η ουσία που βοηθά να διαλύονται οι αρωματικές ουσίες που περιέχονται στο ηλεκτρονικό τσιγάρο και με τη βοήθεια της θερμότητας παρέχει τον ατμό που προσομοιάζει τον καπνό του τσιγάρου.

H φυτική γλυκερίνη είναι μία χημική οργανική ένωση που χρησιμοποιείται ως πρώτη ύλη για φάρμακα, σαπούνια , καλλυντικά, καθώς και σαν υποκατάστατο ζάχαρης. Είναι, επίσης, μια ουσία ευρείας χρήσης η οποία έχει χαρακτηριστεί ασφαλής. Η γλυκερίνη αποτελεί τη βάση διάφορων υγρών αναπλήρωσης, αντί (ή σε συνδυασμό) με την προπυλενογλυκόλη. Η διαφορά της γλυκερίνης από την προπυλενογλυκόλη είναι στην υφή του υγρού αναπλήρωσης. Όσο περισσότερη φυτική γλυκερίνη (VG) περιέχει ένα υγρό, τόσο πιο πηχτή και κολλώδης είναι η υφή του. Η φυτική γλυκερίνη δημιουργεί περισσότερο ατμό από ότι η προπυλενογλυκόλη, αλλά κάνει πιο «αδύναμη» τη γεύση του υγρού.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ατμοποιητές
Ο ρόλος του ατμοποιητή είναι διπλός. Μέσα του αποθηκεύεται το υγρό αναπλήρωσης που χρησιμοποιεί ο ατμιστής. Ταυτόχρονα, μέσα του βρίσκεται και το θερμαντικό στοιχείο το οποίο με τη βοήθεια του ηλεκτρικού φορτίου, που παρέχεται από την μπαταρία, μετατρέπει το υγρό σε ατμό.
ESHOP
Μπαταρίες
Η μπαταρία παρέχει στον ατμοποιητή το ηλεκτρικό ρεύμα που χρειάζεται για να θερμανθεί το υγρό αναπλήρωσης.

Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας εξαρτάται από το πόσο συχνά τη χρησιμοποιείται, το τύπο της, το μέγεθος (mAh) και το λειτουργικό της περιβάλλον. Συνήθως αποτελεί το μεγαλύτερο εξάρτημα του ηλεκτρονικού τσιγάρου.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ και gadgets που προσθέτουν στυλ και πρακτικότητα!

Για την καλύτερη δυνατή εμπειρία ατμίσματος μια συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου μπορεί να συνδυαστεί με ποιοτικά αξεσουάρ που σχεδιάζονται με ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια. Θήκες μεταφοράς, φορτιστές, αυτοκόλλητα μπαταριών, αντάπτορες και επιστόμια/drip tips διαφόρων υλικών και χρωμάτων ολοκληρώνουν το νέο σας ηλεκτρονικό τσιγάρο.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ