Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

Spring has sprung!

20/04/2021
από
Spring has sprung!

Μπες στο κλίμα της εποχής και διάλεξε για την συσκευή σου γεύσεις που ταιριάζουν στο ταπεραμέντο σου αλλά κυρίως στην φρεσκάδα και τις μυρωδιές της Άνοιξης!

 

Numbers Six

Η γλυκιά γεύση της ζουμερής φράουλας «μπλέκεται» με την απολαυστική μπανάνα σε ένα απόλυτα ισορροπημένο υγρό αναπλήρωσης.

 

Chroma - April Bloom

chroma april bloom

Αν δεν είναι η φράουλα το φρούτο της Άνοιξης, τότε ποιο; To April Bloom της σειράς Chroma με τη χαρακτηριστική γεύση της ώριμης φράουλας είναι η ιδανική επιλογή για την εποχή αυτή.  

 

Sei - Cherry Cola Chup

Γλυκά κεράσια και αναψυκτικό κόλα «μπλέκονται» σε μια απολαυστική γεύση γλειφιτζουριού για ένα flavor shot που θα σε κάνει να παραμιλάς.

 

Fruit Invasion - Cockney Mango

fruit invasion cockney mango

Τι θα έλεγες για ένα δροσερό μείγμα με εξωτικό μάνγκο και τους τροπικούς καρπούς του passion fruit να το συμπληρώνουν; Αυτό είναι το Cockney Mango της νέας σειράς μας Fruit Invasion, που υπόσχεται να σε ταξιδέψει-έστω και νοερά-στις γαλαζοπράσινες παραλίες της Καραϊβικής.

 

You Blend It! - Pop It Up

Ένα κοκτέιλ από φράουλες, ακτινίδιο και καρπούζι το οποίο σε προ(σ)καλεί να το απολαύσεις μια όμορφη και ηλιόλουστη ημέρα της Άνοιξης στο μπαλκόνι σου. Life is juicy!

 

Dinner Lady - Purple Rain

Μία πολύχρωμη βροχή από σταγόνες βατόμουρου, μύρτιλου και λεμονιού. Αυτό είναι το Purple Rain της γνωστής σειράς Dinner Lady, που προκαλεί ένα κύμα ανοιξιάτικης ευφορίας!

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;