Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

Ο έρωτας στον αστερισμό του Vaping

11/02/2021
από
Ο έρωτας στον αστερισμό του Vaping

Πώς αλλάζει η ζωή ενός ζευγαριού όταν αποφασίζει ο ένας από τους δυο - ή στην καλύτερη των περιπτώσεων και οι δυο - να εγκαταλείψει το τσιγάρο και να ξεκινήσει το άτμισμα; Πόσο καλύτερη γίνεται η σχέση τους; Με αφορμή την πιο ερωτική ημέρα του χρόνου, τον εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου, συγκεντρώσαμε 4+1 αλλαγές που έρχονται σε ένα ζευγάρι με την στροφή τους στο άτμισμα.

 

  • Γόπες και στάχτες… last year! Το άτμισμα βάζει τέλος στον μεγαλύτερο «εφιάλτη» κάθε νοικοκυράς. Αποτσίγαρα και στάχτες που «ξεφύτρωναν» σε κάθε γωνιά του σπιτιού - τραπέζια, καναπέδες ακόμη και στο φαγητό (ναι, και όμως έχει συμβεί!) - πλέον με τη χρήση των ηλεκτρονικών τσιγάρων ανήκουν στο παρελθόν. Όπως επίσης, και οι γκρίνιες. Λίγο είναι αυτό;

 

  • Κιτρινισμένες κουρτίνες και μια μόνιμη μυρωδιά τσιγάρου να συνοδεύει κάθε σπιθαμή του προσωπικού σου χώρου. Αυτές είναι οι εικόνες που ακολουθούν τους καπνιστές οι οποίοι απολαμβάνουν την αγαπημένη τους συνήθεια μέσα στο σπίτι. Από την στιγμή όμως που το άτμισμα μπαίνει στη ζωή ενός ζευγαριού η ατμόσφαιρα καθαρίζει από τις άσχημες μυρωδιές, ενώ φεύγει και η τσιγαρίλα από υφάσματα και έπιπλα. Love is in the… clean air!

 

love vaping

 

  • Επιτέλους, το φιλί του/της συντρόφου σου έχει γεύση… μέντα! Η πικρή γεύση στο στόμα που έχουν κατά κύριο λόγο οι καπνιστές, για έναν ατμιστή δεν υφίσταται καν! Και αυτό γιατί τα αρωματικά υγρά αναπλήρωσης που χρησιμοποιούνται στο ηλεκτρονικό τσιγάρο έχουν μια ευχάριστη και συνάμα απολαυστική γεύση που τελικά την χαίρονται και οι δυο!

 

  • Έχεις σκεφτεί πόσα χρήματα ξοδεύεις καπνίζοντας; Σου έχουμε εμείς την απάντηση! «Ένας καπνιστής πακέτου μπορεί να εξοικονομήσει πάνω από 700 ευρώ το χρόνο αλλάζοντας σε ηλεκτρονικό τσιγάρο», λένε οι ειδικοί. Τι σημαίνει αυτό; Πώς τα χρήματα που γλιτώνεις από την βλαβερή σου συνήθεια μπορείς να τα αξιοποιήσεις αγοράζοντας ένα νέο κινητό τελευταίας τεχνολογίας για τον αγαπημένο/αγαπημένη σου ή ακόμη καλύτερα, να του κάνεις δώρο ένα ταξίδι! Τελικά, με το άτμισμα όλοι κερδίζουν!

 

  • Το κάπνισμα ως γνωστόν προκαλεί κιτρινίλα στα δόντια και τον αποχρωματισμό τους. Με το άτμισμα ωστόσο τόσο η κιτρινίλα όσο και οι μυρωδιές στα δάχτυλα φεύγουν! Επιτέλους, σκάσε ένα χαμόγελο στον αγαπημένο σου χωρίς να φοβάσαι πώς θα εκτεθείς!

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;