Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

Πάσχα στο σπίτι – Οδηγός επιβίωσης για ατμιστές

12/04/2020
από
Πάσχα στο σπίτι – Οδηγός επιβίωσης για ατμιστές

Ο περιορισμός των μετακινήσεων έφερε αλλαγές στις καθημερινές μας συνήθειες. Χρειάζεται να οργανώνουμε τις προμήθειές μας σε προϊόντα που καταναλώνουμε καθημερινά λαμβάνοντας υπόψιν ποια καταστήματα είναι κλειστά, ποια είναι ανοιχτά αλλά με μειωμένο ωράριο, ποια προϊόντα μπορούμε πλέον να προμηθευτούμε μόνο με παραγγελία και κατ’ οίκον παράδοση.

Επίσης πρέπει να υπολογίζουμε ότι οι παραδόσεις μπορεί να καθυστερήσουν λόγω του τεράστιου φόρτου εργασίας των μεταφορικών εταιρειών.

 

Πρέπει λοιπόν σύντομα να φροντίσουμε τα αναλώσιμα για το ηλεκτρονικό μας τσιγάρο εν όψει Πάσχα ώστε να μην ξεμείνουμε.

- Υπολόγισε πόσο υγρό καταναλώνεις περίπου την ημέρα και κάνε τον προγραμματισμό σου για επάρκεια υγρών αναπλήρωσης και των απαιτούμενων αντιστάσεων.

- Λάβε υπόψιν ότι παραγγελίες του eshop θα εκτελούνται μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη και ξανά από την Τρίτη του Πάσχα με σειρά προτεραιότητας. (στο διάστημα αυτό δε θα λειτουργεί το τηλεφωνικό κέντρο, αλλά θα καταχωρούνται online παραγγελίες)

- Αν προτιμάς να παραγγείλεις τηλεφωνικά από το αγαπημένο σου Nobacco Shop φρόντισε επίσης να το κάνεις εγκαίρως.

- Μπορείς μέχρι το Μεγάλο Σάββατο να επισκεφτείς ένα από τα ανοιχτά Nobacco shop χωρίς άγχος για την ημερομηνία παράδοσης. Για επίσκεψη καταστήματος στέλνουμε μήνυμα ή υπογράφουμε υπεύθυνη δήλωση με κωδικό μετακίνησης 2: Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα για προμήθεια αγαθών, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους

 

Τι χρειάζεσαι:

 

Το αγαπημένο σου ή ένα νέο υγρό αναπλήρωσης!

Είναι σίγουρα προτιμότερο να έχεις παραπάνω από αυτά που τελικά θα χρειαστείς, παρά να ξεμείνεις και να χαλάσει η διάθεσή σου ή ακόμα χειρότερα να επιστρέψεις σε «κακές συνήθειες». Και μιας που δειλά-δειλά μπαίνει η άνοιξη, μήπως είναι η ώρα να δοκιμάσεις κάποιο νέο υγρό αναπλήρωσης.

Η Nobacco Team προτείνει:

Classic High VG - Granny's Bake Λαχταριστό στρούντελ μήλου. Ζύμη, (εν’ αυτό) κουλί(ν) από ώριμα μήλα και μια δόση κανέλας σε απόλυτη ισορροπία. Η τέλεια συντροφιά για να ψήσεις πασχαλινά κουλουράκια!

Tabac Blond: Καπνικό υγρό τύπου RY, με καραμέλα και νότες ξηρών καρπών, για τους παραδοσιακά μοντέρνους. Για εσένα που ψάχνεις μοντέρνους τρόπους να κάνεις το κλασσικό αρνί στο φούρνο «ποίημα»

Chroma - Summerize: Υγρό αναπλήρωσης με γεύση καρπούζι. Το πιο δροσιστικό και καλοκαιρινό υγρό είναι γεγονός! Για σένα που το μόνο που σκέφτεσαι είναι πότε θα καλοκαιριάσει να βγεις επιτέλους έξω (ή απλά να πας στο γραφείο)

 

Έξτρα αντιστάσεις

Έχει συμβεί και στους πιο έμπειρους ατμιστές. Ξέχασες να απενεργοποιήσεις τη συσκευή σου, την έβαλες στην τσέπη ή στην τσάντα, πατήθηκε το κουμπί ενεργοποίησης χωρίς να ατμίζεις και η αντίσταση καταπονήθηκε πριν την ώρα της.

Προμηθεύσου ένα κουτάκι ανταλλακτικές αντιστάσεις για τέτοιες άτυχες στιγμές!

 

Φορτιστή

Θα σου προτείναμε να μη βασιστείς στον φορτιστή του κινητού σου για να φορτίζεις τη συσκευή σου. Ακόμα και στην περίπτωση που πληροί τις προδιαγραφές φόρτισης του ηλεκτρονικού σου τσιγάρου, θα σου φανεί πολύ πιο εξυπηρετικό να έχεις ξεχωριστό φορτιστή για κάθε ηλεκτρονική συσκευή σου, σε περίπτωση που θελήσεις να τις φορτίσεις και τις 2 ταυτόχρονα.

Αν χρησιμοποιείς mod με αποσπώμενη μπαταρία, ο ιδανικότερος τρόπος φόρτισης είναι με εξωτερικό φορτιστή. Μπορείς να μάθεις περισσότερα για την ασφαλή φόρτιση και τη συντήρηση των συσκευών και μπαταριών σου εδώ.

 

Ανταλλακτικό tank ή ατμοποιητή, επιστόμιο

Αν ο ατμοποιητής σου είναι από γυαλί και υπάρχει διαθέσιμο στην αγορά το ανταλλακτικό τζαμάκι του, θα ήταν καλό να έχεις ένα εφεδρικό. Συνήθως κοστίζει μέχρι 3 ευρώ και η χαρά σου που θα μπορείς να το αντικαταστήσεις άμεσα σε περίπτωση ατυχήματος θα είναι ανεκτίμητη.

Επίσης είναι πολύ χρήσιμο να έχεις κάποια εφεδρικά επιστόμια σε περίπτωση που το χάσεις . Μπορείς να βρεις διαθέσιμα από 0,60 ευρώ.

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;