Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

Οι καλύτερες γεύσεις ηλεκτρονικού τσιγάρου για το καλοκαίρι! Ανακάλυψέ τες!

06/07/2020
από
Οι καλύτερες γεύσεις ηλεκτρονικού τσιγάρου για το καλοκαίρι! Ανακάλυψέ τες!

Επιθυμείς λίγη δροσιά στον ατμοποιητή σου; Ψάχνεις την τέλεια συντροφιά για τη ζέστη; Θέλεις να απολαμβάνεις κάτι δροσερό στην παραλία ή στο μπαλκόνι του σπιτιού σου; Οι καλύτερες καλοκαιρινές γεύσεις είναι εδώ και περιμένουν να τις ανακαλύψεις.

 

Chroma – Grasshot

Έντονη, δροσερή γεύση μέντας που υπόσχεται ασταμάτητες στιγμές φρεσκάδας. Διαθέσιμο σε 4 διαβαθμίσεις νικοτίνης, 6mg, 12mg και 18mg αλλά και χωρίς νικοτίνη, σε αναλογία 70PG-30VG. Ανακάλυψε ολόκληρη τη σειρά και βάλε Chroma στο καλοκαίρι σου!

 

Summer - Summer Love*

1 μέρoς ρόδι, 2 μέρη μούρα και μπόλικος πάγος. Ένα καλοκαιρινό υγρό αναπλήρωσης που σε ταξιδεύει στην ανεμελιά των διακοπών. Στη σειρά summer θα βρεις ζουμερά εξωτικά φρούτα, λαχταριστό καρπούζι, δροσιά μενθόλης και το απόλυτο ελληνικό ποτό του καλοκαιριού, το ούζο, σε ευφάνταστους συνδυασμούς που εγγυώνται μια αναζωογονητική βουτιά στην απόλαυση!

 

Dinner Lady - Strawberry Bikini*

Ζουμερή φράουλα αναμεμειγμένη με δροσερή λεμονάδα για γλυκόξινη απόλαυση. Στη σειρά dinner lady θα βρεις γεύσεις δροσερές, γλυκές αλλά και καπνικές. Ανακάλυψε όλες τις γεύσεις της βραβευμένης εταιρείας!

 

SEI - WaterMelon Splash*

Τα 2 αγαπημένα καλοκαιρινά φρούτα μπλέκονται μεταξύ τους για να δημιουργήσουν μία δροσερή και ταυτόχρονα ζουμερή τσιχλόφουσκα καρπούζι-πεπόνι. Η ιδανική συντροφιά για την παραλία και τα ζεστά απογεύματα στο μπαλκόνι.

 

You Blend It - Frozen Forest*

Back to school απόλαυση. Οι κλασικές δροσιστικές κόκκινες καραμέλες με επικάλυψη ζάχαρης εισβάλλουν στον ατμοποιητή σου. Μια δροσερή γεύση για το ηλεκτρονικό σου τσιγάρο που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τον καύσωνα.

 

 

 

*ΠΡΟΣΟΧΗ: Το συγκεκριμένο προϊόν πρόκειται για συμπυκνωμένο αρωματικό υγρό που πρέπει να αραιωθεί πριν χρησιμοποιηθεί. Φροντίστε να προμηθευτείτε και ατμιστικές βάσεις. Δεν προορίζεται για εδώδιμη ή καλλυντική χρήση.  

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;