Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

Ο Steve Forbes στηρίζει το άτμισμα

28/08/2020
από
Ο Steve Forbes στηρίζει το άτμισμα

«Το άτμισμα είναι η ασφαλέστερη και πλέον αποτελεσματική εναλλακτική του καπνίσματος». Αυτό υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του εκδοτικού ομίλου ενημέρωσης «Forbes Media», Στιβ Φορμπς, στην εκπομπή του «What’s ahead», καλώντας όλους τους Αμερικανούς να σταματήσουν την εκστρατεία κατά του ατμίσματος, στην οποία μετά μανίας επιδίδονται το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, ο Φορμπς δεν δίστασε να αναφέρει τους Βρετανούς, οι οποίοι έχουν αναγνωρίσει καιρό τα οφέλη του ηλεκτρονικού τσιγάρου, προτρέποντας τους συμπατριώτες του να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους. 

«Είναι σοκαριστικό το γεγονός πως η εκστρατεία εναντίον του ατμίσματος, έχει στηριχθεί σε μια σειρά από λανθασμένες απόψεις και εξοργιστικά ψέματα» υποστηρίζει με σθένος, ο Στιβ Φορμπς. «Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν περιέχουν καπνό. Σε αφήνουν να εισπνέεις νικοτίνη, αλλά όχι τις βλαβερές ουσίες του καπνού. Για αυτό και ο Βρετανικός Οργανισμός Υγείας, ενθαρρύνει τους καπνιστές να εγκαταλείψουν το συμβατικό τσιγάρο και να ξεκινήσουν το άτμισμα» συνεχίζει.

 

‘Ένα από τα βασικά επιχειρήματα των «εχθρών» του ατμίσματος είναι πως αυτό ενθαρρύνει, τους νέους, και ιδίως τους εφήβους, να ξεκινήσουν το κάπνισμα. «Η αλήθεια είναι φυσικά άλλη. Το ποσοστό των νέων, που καπνίζει, έχει μειωθεί αισθητά από το 60% στο 6%» τονίζει ο Φορμπς, συνεχίζοντας πως με το να αποτρέπουν τους καπνιστές να τολμήσουν την αλλαγή στο ηλεκτρονικό τσιγάρο, οι πολέμιοι του ατμίσματος οδηγούν εκατοντάδες χιλιάδες- αν όχι εκατομμύρια- ανθρώπους σε οδυνηρό, πρόωρο θάνατο. «Η απαράδεκτη αυτή εκστρατεία θα οδηγήσει σε θάνατο περισσότερους Αμερικανούς από ότι ο COVID-19» λέει.

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;