Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

Μένουμε σπίτι αλλά δίνουμε στη ζωή μας την πιο όμορφη γεύση!

29/03/2020
από
Μένουμε σπίτι αλλά δίνουμε στη ζωή μας την πιο όμορφη γεύση!

Μάθαμε να ζούμε πάντα «στην τσίτα», να τρέχουμε να προλάβουμε δουλειά και λοιπές υποχρεώσεις και πάντα να ευχόμαστε να είχαμε λίγο παραπάνω ελεύθερο χρόνο, λίγη περισσότερη χαλάρωση στο σπίτι. Και ξαφνικά ο κόσμος μας γύρισε ανάποδα. Τώρα μένουμε σπίτι υποχρεωτικά και νιώθουμε ότι όλα μας φταίνε και «δε μας χωράνε οι τοίχοι. Ακούσαμε την αγαπημένη μας μουσική, διαβάσαμε το βιβλίο που είχαμε αφήσει στη μέση εδώ και καιρό, είδαμε ταινίες και σειρές και αρχίσαμε να περνάμε ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά μας. Και θα συνεχίσουμε να τα κάνουμε όλα αυτά όσο #μενουμε_σπιτι.

Υπάρχουν όμως ακόμη περισσότερες επιλογές οι οποίες μάλιστα μπορούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε έστω για λίγο ότι είμαστε σπίτι.

 

1. Θέατρα και μουσεία στις οθόνες μας!

Πολλά μουσεία δίνουν τη δυνατότητα εικονικής περιήγησης και με ηχητική ξενάγηση. Μπορεί μέχρι τώρα να αναβάλαμε συνέχεια την επίσκεψη αλλά τώρα δεν υπάρχει δικαιολογία! Από την άλλη διάφορα θέατρα διαθέτουν αρχείο με παλιότερες παραστάσεις δωρεάν ή ακόμα και παραστάσεις που διακόπηκαν λόγω της πανδημίας με ένα πολύ χαμηλό αντίτιμο! (περίπου όσο κοστίζει ένας καφές στην Ερμού)

Bonus tip για ατμιστές: Πρώτη φορά θα ατμίσουμε βλέποντας θέατρο ή αίθουσα μουσείου. Μικρές τζούρες, να βλέπουμε και την οθόνη!

 

2. Κηπουρική

Η πλειοψηφία των σπιτιών διαθέτει μπαλκόνι, έστω και μικρό, ή ακόμα καλύτερα κήπο. Τώρα είναι κατάλληλη στιγμή να τα μετατρέψουμε σε μια όαση χαλάρωσης και επαφής με τη φύση.

Bonus tip για ατμιστές: Μοιάζει αυτονόητο αλλά θα το πούμε. Επειδή για κάποιους η συσκευή μας αποτελεί προέκταση του χεριού μας, προσοχή όταν ανακατευόμαστε με χώματα και νερά! Η συσκευή δε χρειάζεται πότισμα!

 

3. Ρομαντικό γεύμα στο μπαλκόνι

  • Χρόνος για μαγειρική
  • Χρόνος για περιποίηση του μπαλκονιού
  • Καλός καιρός

 

Αν έχεις και θέα, γυρνάς πλάτη στη μπαλκονόπορτα και έστω και για λίγο νιώθεις ότι δεν είσαι πια σπίτι.

Bonus tip για ατμιστές: Μετά από τέτοιο γεύμα και τόση κλεισούρα, το αγαπημένο σου υγρό θα έχει ακόμα καλύτερη γεύση!

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;