Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

Και αυτές τις γιορτές δίπλα στην «Κιβωτό του Κόσμου»

22/12/2021
από
Και αυτές τις γιορτές δίπλα στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Με μήνυμα «Μαζί Κάνουμε τον Κόσμο τους Καλύτερο!» η ΝΟΒΑCCO για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά υποστηρίζει τον εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «Η Κιβωτός του Κόσμου» που τα τελευταία 23 χρόνια με την καθοδήγηση του πατέρα Αντωνίου φροντίζει τα απροστάτευτα παιδιά, τις μητέρες και τις οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη.

Μέσα από 2 δράσεις η εταιρεία μας καλεί τους πελάτες σε μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης. Από τις 15/12/21 μέχρι και τις 8/01/22, με την αγορά κάθε συσκευής ISSON από τα καταστήματά της ή online, η εταιρεία μας θα δωρίζει 1 ευρώ στην «Κιβωτό του Κόσμου». Επίσης, στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας οι καταναλωτές κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους θα μπορούν να προσφέρουν 1 ευρώ επιπλέον, ενώ η εταιρεία μας θα διαθέσει το διπλάσιο ποσό για τη στήριξη της οργάνωσης.

 

«Είναι τα πέμπτα συνεχόμενα Χριστούγεννα που εμπνεόμαστε από την αποστολή του πατέρα - Αντωνίου και όλων των ανθρώπων της “Κιβωτού του Κόσμου” να προσφέρουν έναν καλύτερο κόσμο σε εκατοντάδες παιδιά που στα πιο τρυφερά τους χρόνια βίωσαν τη σκληρή όψη της ζωής. Είναι μια ελάχιστη πράξη ευγνωμοσύνης για την προσφορά της “Κιβωτού του Κόσμου”, και μια ελάχιστη πράξη αγάπης προς τους μικρούς της φιλοξενούμενους», δήλωσε η Αρετή Δελή, CSR Officer της Nobacco και επικεφαλής της καμπάνιας «Μαζί Κάνουμε τον Κόσμο τους Καλύτερο!».

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;