Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

Γιατί να επιλέξω τα pods; 8+1 λόγοι!

07/01/2021
από
Γιατί να επιλέξω τα pods; 8+1 λόγοι!

Είναι εύκολα στη χρήση και μικρά σε μέγεθος αφού χωρούν στην παλάμη του χεριού σου! Για ποιους άλλους όμως λόγους θα επέλεγε κανείς να αγοράσει pod systems; Ιδού ένας αναλυτικός οδηγός με τα πλεονεκτήματα χρήσης αυτών των συσκευών. Τελικά, γιατί τα λατρεύουν όλοι;

 

  1. Όπως είπαμε, έχουν μικρό μέγεθος, και ελάχιστο βάρος συγκριτικά με τα άλλα, ανοιχτού τύπου, ηλεκτρονικά τσιγάρα και μεταφέρονται εύκολα μιας και «κουμπώνουν» άψογα στην παλάμη.
  2. Έχουν όμορφο design και η ποικιλία των χρωμάτων και σχεδίων τους τα καθιστούν ελκυστικές επιλογές τόσο για τις γυναίκες όσο και τους άνδρες.
  3. Είναι τόσο εύκολα στη χρήση που δεν χρειάζεται καν να ανοίξεις το… manual! Δεν έχουν σύνθετες ρυθμίσεις, ούτε απαιτούν να κάνεις συνδυασμούς κουμπιών για να λειτουργήσεις τη συσκευή σου.
  4. Χρησιμοποιώντας ένα usb καλώδιο μπορείς να τα φορτίσεις σε αντάπτορα στον τοίχο, σε θύρα usb υπολογιστή ή με ένα powerbank.
  5. Είναι μια οικονομική λύση μιας και η τιμή τους είναι αρκετά πιο χαμηλή σε σχέση με τις συσκευές τύπου mod. Ως γνωστόν, κάθε ευρώ μετράει!
  6. Στα προγεμισμένα pods έχεις το μεγάλο πλεονέκτημα του να μην χρειάζεται να τα γεμίσεις με υγρό. Απλά απορρίπτεις το άδειο pod και τοποθετείς ένα νέο χωρίς μπελάδες. Τόσο εύκολα, τόσο απλά!
  7. Το άτμισμα με τα pods είναι συν τοις άλλοις διακριτικό για τον χρήστη! Μπορείς δηλαδή να ατμίζεις χωρίς να βγάζεις μεγάλες ποσότητες ατμού.
  8. Συνδυάζονται εξαιρετικά με τη χρήση υγρών που περιέχουν νικοτίνη αλάτων ώστε να προσφέρουν υψηλότερο ρυθμό απορρόφησης νικοτίνης στον χρήστη. Ταυτόχρονα δεν προκαλούν στον ατμιστή αυτό το δυσάρεστο «χτύπημα» στο λαιμό, ενώ και η απόδοση του ατμού μοιάζει με εκείνη του συμβατικού τσιγάρου. Για αυτό και είναι ο ιδανικός συνδυασμός για νεοεισερχόμενους ατμιστές ώστε να έχουν μεγαλύτερη επιτυχία στη διακοπή του τσιγάρου.
  9. Last but not least, αρκετά μοντέλα μπορείς να τα κρατήσεις με το ίδιο τρόπο που κρατούσες το συμβατικό τσιγάρο. Με αυτόν τον τρόπο ένας καπνιστής που δυσκολεύεται να συνηθίσει τις συσκευές μεγάλου όγκου, περνάει πιο ομαλά στο άτμισμα.

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;