Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

Συμβουλές για ασφαλές άτμισμα

 
Επιλέγω επώνυμες εταιρείες και εξειδικευμένα καταστήματα

Οι επώνυμες εταιρείες έχουν τη δυνατότητα να μου παρέχουν όλα τα έγγραφα που πιστοποιούν τη νομιμότητα, την ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων τους.

Διαθέτουν εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να με συμβουλέψει και να με καθοδηγήσει σωστά για την ορθή επιλογή και χρήση του ηλεκτρονικού μου τσιγάρου.

 

Επιλέγω νόμιμα προϊόντα με πιστοποιήσεις 

Οι συσκευές ατμίσματος διαθέτουν πιστοποίηση CE και ROHS. Τα σετ και οι ατμοποιητές έχουν κοινοποιηθεί στο Ευρωπαϊκό Μητρώο Ατμιστικών Προϊόντων και διαθέτουν μοναδικό κωδικό ec-id.

Τα υγρά αναπλήρωσης χωρίς νικοτίνη, τα αρώματα και τα flavor shots διαθέτουν Δελτία Δεδομένων Ασφαλείας στα ελληνικά και έχουν κοινοποιηθεί στο Εθνικό Μητρώο Χημικών Προϊόντων, εάν απαιτείται.

Τα υγρά αναπλήρωσης χωρίς νικοτίνη διαθέτουν Δελτία Δεδομένων Ασφαλείας στα ελληνικά, έχουν κοινοποιηθεί στο Εθνικό Μητρώο Χημικών Προϊόντων και στο Ευρωπαϊκό Μητρώο Ατμιστικών Προϊόντων. Διαθέτουν μοναδικό κωδικό ec-id που πιστοποιεί την κοινοποίησή τους στην Ευρωπαϊκή ένωση ή οποία προϋποθέτει την καταλληλότητα των συστατικών τους για χρήση σε ηλεκτρονικό τσιγάρο και την διενέργεια ελέγχων των εκπομπών τους όταν ατμίζονται.

ce rohs

 

 

Δεν προμηθεύομαι προϊόντα από τη μαύρη αγορά για οικονομικούς λόγους ή για πειραματισμό 

Το προϊόν που θα βρω στη μαύρη αγορά δεν είναι εναρμονισμένο με τη νομοθεσία. Μπορεί να περιέχει μη ασφαλή συστατικά για άτμισμα, αμφιβόλου προελεύσεως και ποιότητας.

Κυκλοφορεί παράνομα και μπορεί να θέσει την υγεία μου σε κίνδυνο.

 

Ελέγχω τη συσκευασία των υγρών αναπλήρωσης

Η συσκευασία των υγρών αναπλήρωσης ακόμη και όταν δεν περιέχουν νικοτίνη θα πρέπει να είναι εναρμονισμένη με τη νομοθεσία για την Ταξινόμηση, Επισήμανση και Συσκευασία των προϊόντων που περιέχουν χημικές ουσίες ή μείγματα χημικών ουσιών (CLP 1272/2008). Θα πρέπει οι πληροφορίες που περιέχει να είναι στα ελληνικά.

Συγκεκριμένα τα υγρά αναπλήρωσης με νικοτίνη πρέπει να κυκλοφορούν σε φιαλίδιο των 10ml, με καπάκι απαραβίαστο από τα παιδιά. Η συσκευασία τους διαθέτει όλες τις απαραίτητες προειδοποιήσεις για την υγεία βάσει της Ευρωπαϊκής Οδηγίας για τον καπνό (TPD II) και φυλλάδιο οδηγιών χρήσης στα ελληνικά.

tpd compliant

 

Χρησιμοποιώ σωστά τον εξοπλισμό μου

Ακολουθώ τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή της συσκευής μου. Δε χρησιμοποιώ τη συσκευή μου για να ατμίσω τίποτε άλλο πέραν του υγρού αναπλήρωσης που αποτελείται από συστατικά εγκεκριμένα για χρήση σε ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Τα εγκεκριμένα συστατικά είναι προπυλενογλυκόλη, φυτική γλυκερίνη, απιονισμένο νερό, νικοτίνη έως 20mg/ml και αρωματικές ουσίες.

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;