Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

Η NOBACCO ενισχύει το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»


Η NOBACCO, θέλοντας να υποστηρίξει ενεργά τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», συμβάλλοντας στην επίτευξη του στόχου για την ενίσχυση της λειτουργίας της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, διοργάνωσε στα κεντρικά της γραφεία την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018 ομιλία για τους εργαζόμενους της σε συνεργασία με τον ίδιο το σύλλογο, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε ενημέρωση για το σκοπό και τη δράση του.

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για την απλή και γρήγορη διαδικασία ελέγχου συμβατότητας που πραγματοποιείται με τη λήψη δείγματος κατά την εγγραφή καθώς και για την ίδια τη διαδικασία δωρεάς μυελού των οστών που είναι πλήρως ασφαλής και 100% ανώδυνη για τον δότη. Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, τονίσθηκε ότι οι ασθενείς που έχουν την ανάγκη μας, πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες, από τις οποίες κινδυνεύει η ζωή τους. Καθώς η συμβατότητα μεταξύ δότη και ασθενή είναι εξαιρετικά σπάνια, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η μόνη λύση για εκείνους είναι το μόσχευμα, καθιστά την ανάγκη εύρεσης δότη επιτακτική.

Η εκδήλωση, ενώ ξεκίνησε σαν μία συνάντηση ενημερωτικού χαρακτήρα, κατέληξε σε μία συγκινητική και αθρόα προσέλευση του προσωπικού. Μάλιστα, οι συμμετέχοντες χαρακτήρισαν την όλη διαδικασία ως μία από τις ουσιαστικότερες ενέργειες στις οποίες έχουν λάβει μέρος, ενώ η πλειοψηφία των υπαλλήλων μας, μαζί κι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κος Μάρκος Μαρκόπουλος, είναι πλέον δότες μυελού των οστών.

 

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;