Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

Η Nobacco δίπλα στους Εθελοντές Πυροσβέστες του Δήμου Πεντέλης

21/03/2022
από
Η Nobacco δίπλα στους Εθελοντές Πυροσβέστες του Δήμου Πεντέλης

 

Τηρώντας τη δέσμευσή μας να πραγματοποιούμε δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με σημαντικό αποτύπωμα στην κοινωνία, η Nobacco αποτελεί πλέον υπερήφανο υποστηρικτή του Σώματος Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πεντέλης. Όταν τον περασμένο Αύγουστο όλη η  χώρα παρακολουθούσε τις καταστροφικές πυρκαγιές σε Αττική, Εύβοια και Πελοπόννησο, η NOBACCO ανακοίνωσε πως θα διαθέσει όλα τα έσοδα του ηλεκτρονικού της καταστήματος την εβδομάδα 9 έως 13 Αυγούστου, προκειμένου να καλυφθούν ελλείψεις απαραίτητου ειδικού εξοπλισμού πυρόσβεσης.

 

Σε συνεννόηση με τους υπευθύνους του κέντρου επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πεντέλης, προμηθεύτηκαν τα εξής:

  • 20 αντιπυρικές στολές IFESTOS® 5R ελληνικής κατασκευής με πιστοποίηση CE κατά το ΕΝ ISO 11612:2015
  • 50 ζευγάρια γάντια Αντικοπής Eurocut Impact 100 CUT C 1CHIC Coverguard
  • 50 τεμάχια πυρίμαχες αντιστατικές Balaclava Modaflame
  • 50 μάσκες ½ προσώπου Drager X-Plore 3300 2 φίλτρων.
  • 50 φίλτρα Α1Β1Ε1Κ1 για μάσκα ½ προσώπου Drager

Η παράδοση και παραλαβή του εξοπλισμού έγινε σε συνάντηση εκπροσώπων της εταιρείας με την Αντιδήμαρχο Πεντέλης κα Αναστασία Κοσμοπούλου, την υπεύθυνη κέντρου επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πεντέλης και υπεύθυνη εθελοντών πυροσβεστών κα Κέλλυ Διακομανώλη, παρουσία μελών του Κλιμακίου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πεντέλης.

 

Η συνεργασία της NOBACCO δε σταματάει σε αυτή την προσφορά. Έχει ήδη συγκροτηθεί ομάδα εθελοντισμού με εργαζόμενους της εταιρείας οι οποίοι θα εκπαιδευθούν από εξειδικευμένους εθελοντές του Κλιμακίου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης σε αντικείμενα όπως η δασοπυρόσβεση, η παροχή πρώτων βοηθειών και η χρήση πυροσβεστήρων. Στο πλαίσιο αυτό, όποιος εργαζόμενος επιθυμεί, θα μπορεί να συμμετέχει στον επιχειρησιακό σχεδιασμό του Σώματος Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης όταν θα παρίσταται ανάγκη, σύμφωνα με τις ενημερώσεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (πρόληψη και αντιμετώπιση έντονων καιρικών φαινόμενων, δασικές πυρκαγιές, πλημμύρες, σεισμοί κτλ). Οι εθελοντές της NOBACCO θα συμμετάσχουν επίσης σε δράσεις για την αποψίλωση και τον καθαρισμό δασικών περιοχών του Πεντελικού Όρους.

 

«Οι καταστροφές από τις πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού μάς συγκλόνισαν, και αισθανθήκαμε την ανάγκη να συμβάλουμε με τον δικό μας τρόπο στην ενίσχυση της δασοπροστασίας και της δασοπυρόσβεσης από την τοπική αυτοδιοίκηση. Στο πρόσωπο των εθελοντών Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης ευχαριστούμε και τιμούμε όλους εκείνους, τους αφανείς, τους άγνωστους ήρωες που έδωσαν μάχη με τις φλόγες, που επιλέγουν κάθε φορά να είναι εκεί για την ασφάλεια και την προστασία των συνανθρώπων τους. Είμαστε ευτυχείς που αυτή η πρωτοβουλία θα έχει και συνέχεια, μέσα από τη δραστηριοποίηση των δικών μας ανθρώπων στην εθελοντική πολιτική προστασία», δήλωσε ο κ. Αλέξανδρος Μαρκόπουλος, Co-Founder της NOBACCO.

«Με χαρά και ενθουσιασμό υποδεχόμαστε στην οικογένεια Εθελοντών του Δήμου μας, την εταιρεία NOBACCO, η οποία μας διέθεσε δωρεάν εξοπλισμό πυρόσβεσης και ΜΑΠ. Η χειρονομία αυτή καταδεικνύει την ευαισθησία, την κοινωνική δεξιότητα και την υπευθυνότητα της διοίκησης της εταιρείας και του κ. Αλέξανδρου Μαρκόπουλου. Ευχαριστούμε θερμά», δήλωσε η Αναστασία Κοσμοπούλου, Αντιδήμαρχος & Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης.

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;