Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

Προϊόντα Θέρμανσης Καπνού

Τι είναι τα προϊόντα θέρμανσης καπνού;  

Τα θερμαινόμενα προϊόντα καπνού (Tobacco Heating Products ή εν συντομία T.H.P.) λειτουργούν θερμαίνοντας τον καπνό χωρίς να επιτυγχάνεται η καύση όπως στο παραδοσιακό τσιγάρο. Για την χρήση τους, μία ειδικά σχεδιασμένη ράβδος καπνού τοποθετείται μέσα σε μια συσκευή. Καθώς η συσκευή θερμαίνει την ειδική ράβδο, απελευθερώνεται ατμός (αερόλυμα), ο οποίος περιέχει νικοτίνη και γεύση θερμαινόμενου καπνού. Τα T.H.P. προϊόντα κυκλοφορούν στην αγορά ως εναλλακτικός τρόπος πρόσληψης νικοτίνης και ως προϊόντα μειωμένου κινδύνου συγκριτικά με τα συμβατικά τσιγάρα.

 

ράβδος καπνού

 

Πώς λειτουργούν;

Για να επιτευχθεί η παραγωγή αερολύματος, η συσκευή θερμαίνει τη ράβδο καπνού σε θερμοκρασίες από 240 έως 350 βαθμούς Κελσίου, χρησιμοποιώντας ένα εξειδικευμένο σύστημα θέρμανσης το οποίο τροφοδοτείται από μία μπαταρία λιθίου και ελέγχεται από μία ηλεκτρονική πλακέτα. Οι ειδικά διαμορφωμένοι ράβδοι καπνού τοποθετούνται στη συσκευή και μετά από λίγα δευτερόλεπτα προθέρμανσης είναι έτοιμες προς χρήση. Κατόπιν, εισπνέουμε από το φίλτρο της ράβδου καπνού ανά τακτά χρονικά διαστήματα λαμβάνοντας ένα μείγμα αερολύματος νικοτίνης και γεύσης θερμαινόμενου καπνού.

 

Συσκευή θέρμανσης καπνού

 

Είναι λιγότερο βλαβερά από το συμβατικό τσιγάρο;

Είναι ευρέως αποδεκτό ότι οι περισσότερες τοξικές ουσίες που σχετίζονται με το κάπνισμα προέρχονται από τον καπνό που παράγεται από την καύση του τσιγάρου.

Η εξέλιξη στον τομέα της τεχνολογίας των συσκευών θέρμανσης καπνού υπόσχεται μείωση της εκπομπής τοξικών ουσιών έως και 95% σε σύγκριση με το συμβατικό τσιγάρο, λόγω της απουσίας καύσης.

 

Είναι σαν τα ηλεκτρονικά τσιγάρα;

‘Oχι, οι συσκευές θέρμανσης καπνού παράγουν ένα αερόλυμα που περιέχει νικοτίνη και γεύση καπνού, σε αντίθεση με τα ηλεκτρονικά τσιγάρα τα οποία θερμαίνουν υγρό αναπλήρωσης (το οποίο δεν περιέχει καπνό) μέσω μίας αντίστασης κι ενός απορροφητικού υλικού, το οποίο απορροφά το υγρό και στη συνέχεια αυτό μετατρέπεται σε ατμό, τον οποίο εισπνέουμε.

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;