Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

Προγεμισμένα VS Επαναγεμιζόμενα Pods

 

Εάν πήρατε την απόφαση να κάνετε τη μετάβαση από το συμβατικό τσιγάρο στο άτμισμα, πιθανότατα έχετε ακούσει για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα τύπου pod και τα πολυάριθμα πλεονεκτήματά τους.

 

Τι είναι το σύστημα pod;

Ένα σύστημα ατμίσματος pod, όπως υποδηλώνει το όνομα, περιλαμβάνει κάψουλες (pods) που περιέχουν το υγρό αναπλήρωσης και απλά τοποθετούνται με ευκολία στο ηλεκτρονικό σας τσιγάρο.

Τα συστήματα pod είναι ιδανικά για αρχάριους, καθώς όλα όσα χρειάζονται για να ατμίσετε περιλαμβάνονται μέσα στο pod και τη συσκευή, εξαλείφοντας την ανάγκη για επιπλέον φιαλίδια με υγρό, ατμοποιητές, ανταλλακτικές αντιστάσεις ή φιτίλια, αλλά και για συστηματικούς χρήστες που ψάχνουν ένα διακριτικό και απλό στη χρήση ηλεκτρονικό τσιγάρο, που τους παρέχει την οικεία αίσθηση του καπνίσματος.

 

Τα συστήματα pod ταξινομούνται σε δύο τύπους: προγεμισμένα ή κλειστού τύπου και επαναγεμιζόμενα ή ανοιχτού τύπου.

Τα κλειστού τύπου pods είναι προγεμισμένα με υγρό αναπλήρωσης. Απλά τα τοποθετείτε στη συσκευή σας και τα απορρίπτετε όταν αδειάσουν καθώς δεν επαναγεμίζονται με υγρό.

Τα επαναγεμιζόμενα pods μπορούν να αναπληρωθούν χειροκίνητα με το υγρό αναπλήρωσης που προτιμάτε. Μπορούν να επαναγεμίσουν ορισμένες φορές προτού χρειαστούν αντικατάσταση.

 

 

Τα πλεονεκτήματα των προγεμισμένων pods

Τα συστήματα κλειστού τύπου προσφέρουν την ευκολία και την άνεση του καπνίσματος, διευκολύνοντας τη μετάβαση στο άτμισμα και βοηθώντας σας να σταματήσετε οριστικά το συμβατικό τσιγάρο.

Χωρίς την ανάγκη να αναπληρώσετε με υγρό αναπλήρωσης (διαδικασία που για κάποιους μπορεί να θεωρείται «κουραστική»), τοποθετείτε απλά το pod με το υγρό που προτιμάτε στη συσκευή σας και αρχίζετε αμέσως να ατμίζετε.

Αυτό σημαίνει επίσης ότι τα προγεμισμένα pods απαιτούν λιγότερη συντήρηση. Χωρίς να ανησυχείτε για έξτρα ανταλλακτικές αντιστάσεις και υγρά αναπλήρωσης, απλά πρέπει να αντικαταστήσετε το pod με ένα νέο όταν αδειάσει το υγρό.

Τέλος, με τα προγεμισμένα pods είναι λιγότερο πιθανό να έχετε διαρροή υγρού.

 

Τα πλεονεκτήματα των επαναγεμιζόμενων pods

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των επαναγεμιζόμενων pods (ανοιχτού τύπου) είναι ότι σας δίνουν πρόσβαση σε μία ευρύτερη γκάμα γεύσεων υγρών αναπλήρωσης, καθώς δεν χρειάζεται να βασίζεστε στα προγεμισμένα pods που είναι συμβατά με τη συσκευή σας.

Καθώς αυτού του είδους τα pods είναι επαναγεμιζόμενα, τα ανοιχτά συστήματα είναι συνήθως ελαφρώς φθηνότερα - θα πρέπει να αγοράζετε μόνο το υγρό αναπλήρωσης αντί για νέα pods κάθε φορά που αδειάζουν από υγρό (μέχρι να έρθει η στιγμή που θα χρειαστεί και το pod αντικατάσταση, από τη φυσική φθορά της αντίστασης που περιέχει).

 

Η επιλογή του κατάλληλου συστήματος pod θα εξαρτηθεί από την προσωπική σας προτίμηση και το τι θέλετε από το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Αν θέλετε την πιο εύκολη εμπειρία ατμίσματος, τα προγεμισμένα pods είναι η καλύτερη λύση, αλλά αν θέλετε να έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε περισσότερα υγρά αναπλήρωσης με περίπλοκα προφίλ γεύσης, τα επαναγεμιζόμενα pods είναι για εσάς!

Όποια διαδρομή κι αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε, μπορείτε να περιηγηθείτε στη γκάμα των συστημάτων pods της οικογένειας Isson για να βρείτε το τέλειο ηλεκτρονικό τσιγάρο για εσάς.

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;