Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

Οδηγίες για νέους ατμιστές

1. Για τη μέγιστη απόδοση του ηλεκτρονικού σου τσιγάρου πίεσε το κουμπί ενεργοποίησης 1 με 2 δευτερόλεπτα πριν την εισπνοή, ώστε να προλάβει να δημιουργηθεί ατμός στον ατμοποιητή.

1-2 Seconds

 

2. Προσέχουμε κατά την συναρμολόγηση της συσκευής με τον ατμοποιητή να μην βιδώνουμε υπερβολικά. Το ίδιο ισχύει και για την φόρτιση της συσκευής.

Προσεκτικό βίδωμα

 

3. Για να ατμίσεις σωστά και πιο αποτελεσματικά το ηλεκτρονικό σου τσιγάρο θα πρέπει η εισπνοή σου να είναι ήπια σε ένταση και σχετικά μεγάλη σε διάρκεια.

4. Όταν αναπληρώνεις με υγρό τον ατμοποιητή σου, πρόσεξε να μην πέσει υγρό στο κεντρικό μεταλλικό σωλήνα (αεραγωγό του ατμοποιητή).

5. Για την καλύτερη λειτουργία του ατμοποιητή και για μέγιστη απόδοση φρόντισε να μην μειώνεται πολύ η στάθμη του υγρού αναπλήρωσης. Δηλαδή αναπλήρωσε με υγρό ανά τακτά χρονικά διαστήματα!

Υψηλή στάθμη υγρού αναπλήρωσης

Χαμηλή στάθμη υγρού αναπλήρωσης

 

6. Κάθε φορά που αλλάζεις ανταλλακτική κεφαλή (αντίσταση) στον ατμοποιητή σου, περίμενε 5 λεπτά πριν χρησιμοποιήσεις το ηλεκτρονικό σου τσιγάρο ώστε να τροφοδοτηθεί σωστά με το υγρό αναπλήρωσης.

7. Για να ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις τη συσκευή/μπαταρία του ηλεκτρονικού σου τσιγάρου θα πρέπει να πατήσεις 5 συνεχόμενες φορές το κουμπί ενεργοποίησης.

Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση συσκευής/μπαταρίας

 

8. Όταν νιώσεις ότι η γεύση του υγρού αναπλήρωσης έχει αλλοιωθεί και η ποσότητα του παραγόμενου ατμού έχει μειωθεί , τότε ήρθε η ώρα να αντικαταστήσεις την ανταλλακτική κεφαλή (αντίσταση) του ατμοποιητή σου. Για να μην ξεμείνεις ποτέ, προνόησε να έχεις πάντα μαζί σου μια επιπλέον ανταλλακτική κεφαλή.

9. Φρόντισε να καθαρίζεις συχνά και επιμελώς τα εξαρτήματα της συσκευής σου, όπως το επιστόμιο, τα σπειρώματα της συσκευής/μπαταρίας, του ατμοποιητή και του φορτιστή σου.

10. Μεταφέρουμε πάντα τις αποσπώμενες μπαταρίες μέσα στις ειδικές θήκες μεταφοράς για αποφυγή βραχυκυκλώματος.

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;