Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

Ηλεκτρονικά τσιγάρα μίας χρήσης

ηλεκτρονικά τσιγάρα μιας χρήσης

 

Ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για έναν αρχάριο να μπει στον κόσμο του ατμίσματος χωρίς μεγάλη χρηματική δέσμευση. Το να ξεκινήσετε με ένα πιο σύνθετο ηλεκτρονικό τσιγάρο ή κάποιο box mod μπορεί να είναι ακριβό, ειδικά αν δεν γνωρίζετε πολλά για το άτμισμα και το είδος εμπειρίας ατμίσματος που σας αρέσει.

Βέβαια μερικοί άνθρωποι επιλέγουν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά τσιγάρα μίας χρήσης μακροπρόθεσμα, καθώς είναι αποτελεσματικά και προσιτά οικονομικά, ενώ άλλοι μπορεί να επιλέξουν να επενδύσουν σε ένα πιο εξελιγμένο ηλεκτρονικό τσιγάρο.

 

Τι είναι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μίας χρήσης;

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μιας χρήσης είναι μικρές, μη επαναφορτιζόμενες συσκευές, προφορτισμένες και προγεμισμένες με υγρό. Σχεδιάστηκαν με γνώμονα την απλότητα και είναι απίστευτα εύχρηστα. Βασίζονται σε ένα σύστημα μίας χρήσης, εξ ου και το όνομά τους, και ουσιαστικά χρησιμοποιούνται σαν ένα συμβατικό τσιγάρο – απλά εισπνέετε και μόλις αδειάσουν από υγρό τα απορρίπτετε.

Η διαφορά μεταξύ ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου μιας χρήσης και μίας κλασικής συσκευής ατμίσματος είναι ότι δεν χρειάζεται να επαναφορτίσετε ή ξαναγεμίσετε με υγρό αναπλήρωσης κι ότι δεν χρειάζεται να αγοράσετε και να αντικαταστήσετε αντιστάσεις.

 

Πώς λειτουργούν τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μιας χρήσης;

Ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης ενεργοποιείται απλώς εισπνέοντας από το επιστόμιο, χωρίς να χρειάζεται να πατήσετε κάποιο κουμπί ή να φορτίσετε και γεμίσετε με υγρό. Η εγκατεστημένη μπαταρία τροφοδοτεί με ρεύμα την αντίσταση και εξατμίζει το υγρό που περιέχεται στο δοχείο που διαθέτει. Το μόνο που κάνετε είναι να εισπνέετε τον ατμό όταν είστε έτοιμοι κι αυτό είναι όλο!

 

Πόσο διαρκεί ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης;

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μιας χρήσης περιέχουν ανά συσκευή από 1 έως 2ml υγρού αναπλήρωσης, που αντιστοιχεί σε 300 – 500 εισπνοές, καθιστώντας τα ιδανικά για βραδινές εξόδους ή εξορμήσεις στην παραλία.

Ο χρόνος που διαρκεί ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης εξαρτάται από το πόσο συχνά κάνετε εισπνοές, επομένως ορισμένοι από εσάς μπορεί να χρειαστείτε περισσότερες από μία από αυτές τις συσκευές για να είστε εξασφαλισμένοι για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, πολλοί συμφωνούν ότι είναι απείρως πιο εύκολο να μεταφέρετε 2 ή 3 τέτοιες συσκευές από ένα μεγαλύτερο box mod και όλα τα απαιτούμενα αξεσουάρ.

 

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των ηλεκτρονικών τσιγάρων μιας χρήσης;

Γιατί όμως να επιλέξετε να αγοράσετε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης αντί για ένα που μπορεί να ξαναγεμιστεί;

πλεονεκτήματα των ηλεκτρονικών τσιγάρων μιας χρήσης

Οικονομικό για αγορά

Μεταξύ των κύριων πλεονεκτημάτων των ηλεκτρονικών τσιγάρων μιας χρήσης έναντι των πιο εξελιγμένων μοντέλων είναι ότι είναι οικονομικότερα στην αγορά.

Εάν είστε νέος στο άτμισμα, ένα οικονομικό ηλεκτρονικό τσιγάρο μίας χρήσης ίσως είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς, καθώς θα σας επιτρέψει να πάρετε μία πρώτη γεύση από την απόλαυση του ατμίσματος και να αποφασίσετε εάν θέλετε να γίνετε συστηματικός χρήστης. Αν ναι, υπάρχει ένας κόσμος συναρπαστικών συσκευών, υγρών αναπλήρωσης και αξεσουάρ που σας περιμένει να τον ανακαλύψετε.

 

Φορητό και διακριτικό

Η φορητότητα είναι ένα ακόμα πλεονέκτημα των ηλεκτρονικών τσιγάρων μιας χρήσης. Οι συμβατικές συσκευές ατμίσματος – αυτές που προσφέρουν μια ποικιλία λειτουργιών και δυνατοτήτων για να τελειοποιήσετε την εμπειρία ατμίσματος – δεν είναι πάντα μικρά αντικείμενα. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης μπορεί να μπει εύκολα στην τσέπη ή το πορτοφόλι σας και είναι βολικό όταν θέλετε να πάρετε μια γρήγορη εισπνοή.

Η διακριτικότητα θεωρείται επίσης σημαντική για τους χρήστες ηλεκτρονικού τσιγάρου. Αυτό το είδος συσκευής ατμίσματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί γρήγορα και διακριτικά όταν βρίσκεστε έξω. Πολλοί συστηματικοί χρήστες διατηρούν, παράλληλα με τη βασική τους συσκευή, ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης για όταν βρίσκονται εν κινήσει.

 

Απλό στη χρήση

Ίσως το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό των ηλεκτρονικών τσιγάρων μιας χρήσης είναι η απλότητα. Είναι έτοιμα να χρησιμοποιηθούν μόλις βγουν από το κουτί τους, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να μπερδεύεστε με ρυθμίσεις για να απολαύσετε μια εμπειρία ατμίσματος που ικανοποιεί τις ανάγκες σας. Επιπλέον, σχεδόν όλα λειτουργούν χωρίς κουμπιά, κάτι που σας επιτρέπει να εισπνεύσετε απλά για να απολαύσετε το άτμισμα, όπως θα κάνατε με ένα συμβατικό τσιγάρο. Τέλος, δε χρειάζονται καμία συντήρηση, όπως αναπλήρωση με υγρό ή αλλαγή αντίστασης.

 

Συνοψίζοντας, ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μίας χρήσης είναι εξαιρετική επιλογή για νεοεισερχόμενους στον κόσμο του ατμίσματος, με χαμηλό κόστος και ευκολία στη χρήση.

Κάνετε κι εσείς το πρώτο βήμα ανακαλύπτοντας τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μίας χρήσης mono και κάνετε το συμβατικό τσιγάρο παρελθόν!

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;