Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

Φόρμα ενημέρωσης συγκατάθεσης για διαβίβαση δεδομένων στην Παπαστράτος

Με το παρόν δίδετε την συγκατάθεσή σας στην εταιρεία μας με την επωνυμία NOBACCO ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ,  η οποία εδρεύει στο Κορωπί Αττικής,1ο χλμ. Λεωφόρος Κορωπίου Μαρκοπούλου, με ΑΦΜ: 800386268 της ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ, εφεξής «NOBACCO», ώστε να σας καλέσει για να:

α) να εγγράψετε στην βάση δεδομένων της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ τη συσκευή που αγοράσατε και

β) να ενημερωθείτε για τα διαθέσιμα προγράμματα της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ.

 

Προϋπόθεση για την παρούσα  επικοινωνία μαζί σας από τη NOBACCO είναι η επιβεβαίωση της ταυτοπροσωπίας και της ενηλικότητάς σας κατά την παράδοση προϊόντος σε εσάς, κατόπιν αγοράς από το eshop «nobacco.gr» ή τηλεφωνικά.

Υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων  θα είναι η Εταιρεία με την επωνυμία ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΙΓΑΡΡΕΤΩΝ και διακριτικό τίτλο ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Β.Ε.Σ., που εδρεύει στον Ασπρόπυργο, οδός Ήμερος Τόπος, Θέση Κορορέμι, με αρ. μητρώου ΓΕΜΗ 227601000, ΑΦΜ 094011481, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ, αρ. τηλεφώνου 210 4193000, αρ. τηλεμοιοτυπίας 210 4112303 και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου contact.gr@iqos.com.

 

Η Παπαστράτος θα συνεχίσει να επικοινωνεί μαζί σας μόνον αν είστε ήδη εγγεγραμμένος ή αν εγγραφείτε  στην βάση επικοινωνίας Ενήλικων Καπνιστών της Παπαστράτος κατόπιν ειδικότερης συγκατάθεσής σας προς τούτο.  Μπορείτε αν θέλετε να καλέσετε οι ίδιοι στο Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης IQOS, στα παρακάτω τηλέφωνα: 800 111 4767 (από σταθερό) ή 210 4193 888 (από κινητό με αστική χρέωση) για να εγγράψετε την συσκευή σας ή/και να ενημερωθείτε για τα διαθέσιμα προγράμματα της.

 

Τέλος, μπορείτε να ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας οποτεδήποτε, να ζητήσετε όποτε το επιθυμείτε διαγραφή των προσωπικών σας στοιχείων και να ασκήσετε όλα τα δικαιώματά σας βάσει της νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένα [δικαίωμα για πρόσβαση ή/και διόρθωση ή/και διαγραφή των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ή/και για περιορισμό της επεξεργασίας που αφορά εσάς, καθώς και δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων ως εξής: πριν την παράδοση των προϊόντων που αγοράσατε και πριν τον έλεγχο της ταυτοπροσωπίας σας καλώντας στην NOBACCO  στο τηλέφωνο 210 762 20 20. Κατόπιν εγγραφής συσκευής ή συμμετοχής σε κάποιο από τα προγράμματα της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ , ενημερώνοντας για την επιθυμία σας για διακοπή της επικοινωνίας στον εκπρόσωπό της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ και συγκεκριμένα για την άσκηση όλων των ανωτέρω δικαιωμάτων, επικοινωνώντας με την ομάδα μας στο Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης IQOS, στα παρακάτω τηλέφωνα: 800 111 4767 (από σταθερό) ή 210 4193 888 (από κινητό με αστική χρέωση) ή με email στο contact@iqos.gr. Επιπλέον, έχετε το δικαίωμα να υποβάλλετε τα παράπονά σας ή την καταγγελία σας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ) – www.dpa.gr/. Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικότερα για τους όρους επεξεργασίας των δεδομένων σας από την εταιρεία ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ εδώ.

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;