Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

Vaping trends: τι να δοκιμάσεις μέσα στο 2023

12/05/2023
από
Vaping trends: τι να δοκιμάσεις μέσα στο 2023

Το άτμισμα δεν σταματά να εξελίσσεται! Με σύμμαχο την τεχνολογία, που προσφέρει διαρκώς καινοτομίες και νέες τάσεις, έχεις στη διάθεσή σου ακόμη περισσότερους τρόπους να απολαύσεις την αγαπημένη σου συνήθεια.

Είτε είσαι έμπειρος στο άτμισμα, είτε το ανακαλύπτεις τώρα, το να δοκιμάζεις νέες εμπειρίες είναι πάντα διασκεδαστικό! Από πρωτότυπους συνδυασμούς γεύσεων, μέχρι νέους μηχανισμούς λειτουργίας και καινοτόμες συσκευές συγκεντρώσαμε για σένα όλες τις τάσεις που παίζουν αυτή τη στιγμή στον κόσμο του ατμίσματος. Πάρε λοιπόν τη συσκευή σου ανά χείρας και συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις τα απολαυστικά vaping trends που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις φέτος.

 

  1. Ηλεκτρονικό Τσιγάρο μίας χρήσης

Η απόλυτη ατμιστική τάση των τελευταίων ετών έχει μικρό μέγεθος και υπόσχεται απεριόριστη ευελιξία: το ηλεκτρονικό τσιγάρο μίας χρήσης έχει κατακτήσει τις καρδιές χιλιάδων ατμιστών, καθώς ήρθε για να κάνει την αγαπημένη τους συνήθεια πιο εύκολη. Πρόκειται για μια μικρή και ελαφριά προγεμισμένη συσκευή, που σου επιτρέπει να ξεκινήσεις να ατμίζεις άμεσα, χωρίς να χρειάζεται φόρτιση ή αναπλήρωση υγρού. Ο λόγος που είναι τόσο δημοφιλής; Είναι, φυσικά, ανακυκλώσιμη, οικονομική και πρακτική για να την έχεις πάντα μαζί σου, χωρίς να χρειαστεί να επενδύσεις σε κάποια συσκευή με πολύπλοκες ρυθμίσεις.

 

  1. Χωρίς νικοτίνη

Οι σημερινοί ατμιστές δεν φοβούνται να πουν αντίο στη νικοτίνη. Και πλέον μπορούν εύκολα να το κάνουν χωρίς να χρειαστεί να αποχωριστούν την αγαπημένη τους συνήθεια, αφού οι προτάσεις σε υγρά αναπλήρωσης με μηδενική περιεκτικότητα σε νικοτίνη είναι άφθονες. Αν μέχρι τώρα άτμιζες με νικοτίνη, μη διστάζεις να κάνεις κι εσύ μία δοκιμή σε ένα από αυτά – η ομοιότητα με το παραδοσιακό σου υγρό μπορεί να σε εκπλήξει! Διαφορετικά, συνδύασε τα δύο μεγαλύτερα ατμιστικά trends αυτής της περιόδου επιλέγοντας ένα disposable ηλεκτρονικό τσιγάρο χωρίς νικοτίνη, για να απολαμβάνεις την αγαπημένη σου γεύση χωρίς περιορισμούς.

 

 vaping

 

  1. Υβριδική συσκευή

Αν είσαι ήδη μυημένος στον κόσμο του ατμίσματος, ίσως έχεις έρθει πολλές φορές αντιμέτωπος με το δίλημμα: προγεμισμένο ή επαναγεμιζόμενο pod; Ευτυχώς για σένα, η εξέλιξη στην τεχνολογία των συσκευών σου δίνει τη δυνατότητα να μην χρειαστεί να αναρωτηθείς ξανά – απλά απόκτησε μια συσκευή που συνδυάζει και τα δύο! Η λεγόμενη «υβριδική» συσκευή σηματοδοτεί μια νέα εποχή στα ηλεκτρονικά τσιγάρα. Σου επιτρέπει να διαλέξεις εσύ ανάμεσα στο προγεμισμένο ή το επαναγεμιζόμενο pod, προσαρμόζοντας την ατμιστική εμπειρία στις επιθυμίες σου.

 

  1. Καπνικές Γεύσεις

Η εποχή που ηλεκτρονικό τσιγάρο σήμαινε αποκλειστικά γεύση φρούτων έχει πια περάσει! Πλέον έχεις στη διάθεσή σου μια πολύ διευρυμένη γκάμα γευστικών προτάσεων, που μπορεί να ικανοποιήσει κάθε γούστο. Μέσα σε αυτή την ποικιλία, θα βρεις και μία σειρά γεύσεων με έμπνευση από τα παραδοσιακά καπνικά αρώματα, η οποία τα τελευταία χρόνια ολοένα εμπλουτίζεται. Εμπιστεύσου τους εκατοντάδες ατμιστές εκεί έξω που στρέφονται σε μια πιο ώριμη γευστική εμπειρία και κατάκτησε το trend δοκιμάζοντας τα Echo In Time - Intimate και Just - Tobacco.

 

Τα trends είναι πολλά και σου δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσεις μια ατμιστική εμπειρία πέρα από τα συνηθισμένα. Εσύ θα μείνεις πίσω;

 

disposable vape

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;