Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
0
Από το 2008, τη χρονιά της ίδρυσής της έως και σήμερα, η Nobacco παραμένει η κορυφαία ελληνική εταιρεία προϊόντων δυνητικά μειωμένου κινδύνου και η πρώτη εταιρεία που αφιερώθηκε στη διάδοση των εναλλακτικών τρόπων πρόσληψης νικοτίνης στην χώρα μας, συμβάλλοντας σημαντικά στη δημιουργία της ατμιστικής κουλτούρας στην Ελλάδα. Θέλουμε έναν καλύτερο κόσμο χωρίς τσιγάρο και καθημερινά προσπαθούμε για αυτό.
Ο στόχος μας είναι ένας:
να γυρίσεις την πλάτη
στο κάπνισμα και
να αγκαλιάσεις την αλλαγή
κάνοντας μια καινούρια αρχή
στη ζωή σου.
Με ένα δίκτυο 62 καταστημάτων και με περισσότερα
από 320 σημεία πώλησης και εξυπηρέτησης
σε όλη τη χώρα, η Nobacco συνεχίζει να καινοτομεί
και να προτείνει πιστοποιημένα προϊόντα με γνώμονα
τις δικές σου ανάγκες.
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ
Η προτεραιότητά μας είσαι εσύ. Για αυτό και τα προϊόντα που προτείνουμε αλλά και οι υπηρεσίες που σχεδιάζουμε για σένα, θέλουμε να βελτιώνουν σημαντικά την καθημερινότητά σου και να εμπνέουν την στροφή σου σε εναλλακτικούς τρόπους πρόσληψης νικοτίνης. Η ζωή έχει καλύτερη γεύση όταν χαίρεσαι αυτό που αγαπάς με τον ίδιο απολαυστικό τρόπο αλλά με ένα δυνητικά μειωμένο κίνδυνο για την υγεία σου.
Είμαστε... δίπλα στους καπνιστές που σκέφτονται
να κάνουν την μεγάλη αλλαγή
και να αφήσουν πίσω τους
το παραδοσιακό κάπνισμα.
Θέλουμε... να σου προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης.
Επιδιώκουμε το βέλτιστο customer experience κάνοντας την επίσκεψή σου στο φυσικό ή online κατάστημά μας
μια απόλυτα εξατομικευμένη εμπειρία που σου μένει αξέχαστη.
Πιστεύουμε...
πώς σου αξίζει
το καλύτερο
ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ
Πάθος
για τα προϊόντα μειωμένου κινδύνου. Για την πρωτοπορία και την δημιουργία νέων υπηρεσιών που θα κάνουν την ζωή σου πιο εύκολη. Για την ίδια μας τη δουλειά.
Υπευθυνότητα
σε όσα κάνουμε και υποσχόμαστε στους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Κρατάμε τις δεσμεύσεις μας και υλοποιούμε τις αποφάσεις μας, διατηρώντας τη φήμη, την αξιοπιστία και την ακεραιότητά μας.
Ομαδικό πνεύμα
και άψογη συνεργασία. H συναδελφικότητα, η φιλική ατμόσφαιρα και οι κοινοί μας στόχοι για την ανάπτυξη της εταιρείας είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν την ομάδα της Nobacco να ξεχωρίζει. Κάθε ατομική μας δεξιότητα είναι ένα προσόν στο ομαδικό περιβάλλον της εταιρείας μας.
Καινοτομία
και αγάπη για τις...
τελευταίες εξελίξεις της επιστήμης και της τεχνολογίας αναπτύσσοντας συνεχώς νέα πρωτοποριακά προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Ευελιξία και
γρήγορα αντανακλαστικά που μας βοηθούν στο να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των καιρών. Αλλάζουμε και εξελισσόμαστε συνεχώς προς το καλύτερο. Είναι η δύναμη που μας κάνει να συνεχίζουμε.
Διασφάλιση
ποιότητας
και έλεγχος
προϊόντων
Δεσμευόμαστε αυστηρά για την υψηλή ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων μας. Για τον λόγο αυτό, η Nobacco επενδύει συνεχώς στη διασφάλιση της παραγωγής και της διάθεσης προϊόντων υψηλών προδιαγραφών με επιστημονική πιστοποίηση στο πλαίσιο συνεργασιών με ερευνητικά κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού.