– Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες εσωτερικού –

NOBACCO =ISSON PLUS

Equals you

32,90 €
SKU
0275

Have more, Do more, Be more, η φιλοσοφία που έκανε τη NOBACCO να σχεδιάσει το επόμενο βήμα στο άτμισμα. Εξελιγμένο και υλοποιημένο από το NOBACCO DESIGN CENTER, το =ISSON PLUS σηματοδοτεί την εξέλιξη στα αυτόματα ηλεκτρονικά τσιγάρα. Η αγαπημένη σας συσκευή =ISSON σε έκδοση με μεγαλύτερη μπαταρία για περισσότερη αυτονομία μέσα στην ημέρα.

Το Starter Kit περιλαμβάνει

1 x Μπαταρία =ISSON PLUS

2 x =ISSON Pods

1 x Καλώδιο USB

Οδηγίες χρήσης

  • Λεπτομέρειες
  • Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  • Εγγύηση

‘‘Simplicity is the Ultimate Sophistication’’

Leonardo Da Vinci

 

 

Μόνο μία εταιρεία που έχει το δικό της design center μπορεί να σχεδιάσει μια καινοτόμα συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου που απαντάει στις σύγχρονες ανάγκες των ατμιστών.

 

Μια συσκευή που ενεργοποιείται αυτόματα με την εισπνοή, εξασφαλίζει απόλαυση και επιτρέπει το άτμισμα ακόμα και κατά τη διάρκεια της φόρτισης.

 

Simplicity =ISSON, ευκολία και αυτονομία που νικούν το χρόνο και χαρίζουν απόλαυση χωρίς όρια.

‘‘Design is so simple, that’s why is so complicated’’

Paul Rand

 

Δείχνει απλό, αλλά χρειάζονται χρόνια έρευνας για να σχεδιαστεί μια συσκευή τόσο κομψή και τεχνολογικά προηγμένη. Εντυπωσιακά μικρό σε μέγεθος, εντυπωσιακά μεγάλο σε πλεονεκτήματα, το =ISSON PLUS συνδυάζει τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά.

 

Κατασκευασμένο από σκληροποιημένο ABS με εξαιρετικό φινίρισμα, διαθέτει μπαταριά 900mAh, σύστημα charge and vape (ταυτόχρονη φόρτιση και άτμισμα) που μεγιστοποιεί την αυτονομία, ενώ το ενσωματωμένο σύστημα ελέγχου και αυτοδιάγνωσης ελέγχει ότι η μπαταρία και η πλακέτα λειτουργούν άριστα.

 

Αισθητική, απλότητα, απόλαυση, ποιότητα και ασφάλεια σε πρώτο πλάνο.

Feel the moments, live the happiness

 

=ISSON, living smart. Να είσαι ο εαυτός σου. Να εκφράζεσαι ελεύθερα χωρίς περιορισμούς. Να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή χωρίς δεύτερη σκέψη, ξανά και ξανά… Να μπορείς να δώσεις γεύση στο χρόνο, γιατί η γεύση μένει, παίρνοντας πάντα το καλύτερο.

 

Με επαναγεμιζόμενο ατμοποιητή, το =ISSON PLUS προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξεις το αγαπημένο σου υγρό αναπλήρωσης, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή ξεχωριστά.

Διαστάσεις

 

Το =ISSON PLUS υιοθέτει έναν μοναδικά εργονομικό σχεδιασμό για να εφαρμόζει τέλεια στο χέρι του ατμιστή.

 

Πιο συγκεκριμένα, οι διαστάσεις του είναι οι εξής: 120 x 22 x 19 χιλιοστά.

Φόρτιση και ενδείξεις

 

Για να φορτίσετε το =ISSON PLUS συνδέστε το σε μία παροχή ρεύματος (<1Α) μέσω της θύρας micro USB που υπάρχει στη βάση του. Με την ολοκλήρωση της φόρτισης, η μπλε λυχνία θα αναβοσβήσει 20 φορές κι έπειτα θα σβήσει.

 

Η μπλε ενδεικτική λυχνία αναβοσβήνει 10 φορές και το =ISSON PLUS δεν ενεργοποιείται: Η συσκευή χρειάζεται επαναφόρτιση.

 

 

Περισσότερες Πληροφορίες
Διαστάσεις 122 x 24 x 18 mm
Χωρητικότητα Ατμοποιητή 1.6ml
Ενσωματωμένη Μπαταρία Το =ISSON PLUS διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία χωρητικότητας 900 mAh
Σύστημα φόρτισης passthrough Το σύστημα φόρτισης passthrough, σας επιτρέπει να συνεχίσετε να ατμίζετε ενώ φορτίζεται η συσκευή
Μαγνητικός ατμοποιητής Πολύ εύκολο σύστημα αλλαγής ατμοποιητή χρησιμοποιώντας μαγνητική σύνδεση
Διαθέσιμα Χρώματα Μαύρο, Μπλε, Κόκκινο

Η μπαταρίας της συσκευής καλύπτεται με εγγύηση 6 μηνών κι ο ατμοποιητής από εγγύηση 3 ημερών. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ισχύ της εγγύησης αποτελεί η απόδειξη αγοράς του προϊόντος.

 

Σημειώσεις:

 

  • Παρακαλούμε για την σωστή λειτουργία του προϊόντος, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.
  • Φυσιολογική φθορά της μπαταρίας θεωρείται μια απώλεια της τάξης του 20%, δηλαδή απώλεια 180mAh από την ονομαστική των 900mAh για τη μπαταρία του =ISSON PLUS.
Φόρτωση...
Please wait...