Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

Η NOBACCO στηρίζει την Κιβωτό του Κόσμου!


Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που τη χαρακτηρίζει, η εταιρεία Nobacco στηρίζει, με ενέργειά της, τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση, Κιβωτός Του Κόσμου, μέσα από το διευρυμένο Δίκτυο καταστημάτων Nobacco, των σημείων πώλησης και του e-shop της. 

Η ενέργεια περιλαμβάνει μια σειρά από υγρά αναπλήρωσης των 10ml η οποία προσφέρει €0.50 από την κάθε αγορά απευθείας στην Κιβωτό Του Κόσμου! Στόχος της εταιρείας είναι η επιπλέον ευαισθητοποίηση των καταναλωτών για την Κιβωτό Του Κόσμου και το έργο της, αλλά και η ενεργή συμμετοχή στα αποτελέσματα της δράσης της.

Η «Κιβωτός Του Κόσμου» είναι Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού. Δραστηριοποιείται στη μέριμνα των παιδιών που έζησαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης, χωρίς ιατρική φροντίδα, χωρίς μέλλον, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες ή χωρίς γονείς.

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;