Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
EN | GR
0

Η NOBACCO στηρίζει τη Σχεδία και την Κιβωτό του Κόσμου!

nobacco - σχεδία - κιβωτός του κόσμου

 

Με το μήνυμα «Ας κάνουμε κάτι σπουδαίο μαζί!» καλούμε τους πελάτες μας να στηρίξουν τις φετινές γιορτές την «Κιβωτό του Κόσμου» και τη «σχεδία», σε μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης.

Για 4η συνεχή χρονιά ενισχύουμε την «Κιβωτό του Κόσμου» δωρίζοντας 1 ευρώ για κάθε συσκευή που θα αγοραστεί σε ένα από τα καταστήματα του ιδιόκτητου δικτύου μας ή στο e-shop από τις 14 Δεκεμβρίου έως και τις 7 Ιανουαρίου. Παράλληλα, όσοι πραγματοποιούν οποιαδήποτε αγορά μέσω του nobacco.gr το ίδιο χρονικό διάστημα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν επιπλέον 1 ευρώ, είτε στην «Κιβωτό του Κόσμου», είτε στη «σχεδία».

 

Η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι Εθελοντικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που από το 1998 δραστηριοποιείται και απευθύνεται πρώτα και κύρια στα μικρά απροστάτευτα παιδιά τόσο από μονογονεϊκές οικογένειες όσο και χωρίς γονείς, που βιώνουν δύσκολες συνθήκες, παραμέληση, εγκατάλειψη και απουσία ιατρικής φροντίδας. Η «σχεδία» είναι το μοναδικό ελληνικό περιοδικό δρόμου το οποίο, όπως και όλα τα αντίστοιχα διεθνή, πωλείται αποκλειστικά και μόνο στους δρόμους της πόλης από διαπιστευμένους πωλητές οι οποίοι αποδεδειγμένα ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, μεταξύ αυτών άστεγοι και άνεργοι.

 

«Και φέτος, όπως όλα τα τελευταία χρόνια, είμαστε δίπλα στη συγκινητική προσπάθεια του πατέρα - Αντωνίου και των λοιπών ανθρώπων της «Κιβωτού του Κόσμου» που για περισσότερες από δύο δεκαετίες προσφέρουν στοργή και ελπίδα σε εκατοντάδες παιδιά. Είμαστε κοντά και στους πωλητές της «σχεδίας» γιατί οι ειδικές συνθήκες της φετινής χρονιάς έχουν προσθέσει ένα ακόμα εμπόδιο στον αγώνα που δίνουν με αξιοπρέπεια ώστε να εξασφαλίσουν τα στοιχειώδη για την επιβίωσή τους. Σε μια χρονιά που μάλλον θα θέλαμε να ξεχάσουμε, αξίζει να θυμόμαστε ότι κάποιες μικρές πράξεις εξακολουθούν να έχουν μεγάλη αξία και ότι μπορούμε, με έναν διαφορετικό τρόπο, να αγκαλιάσουμε κάποιους από τους πολλούς εκεί έξω που μας χρειάζονται».

Αρετή Δελή, CSR Officer της Nobacco και επικεφαλής της καμπάνιας «Ας κάνουμε κάτι σπουδαίο μαζί!».

Ο παρών ιστότοπος αφορά εναλλακτικά του καπνίσματος προϊόντα, δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Με την είσοδό σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών.

Είστε 18 ετών ή άνω;