Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
0

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΛΑΤΑ ΝΙΚΟΤΙΝΗΣ;
05/10/2020

Τα άλατα νικοτίνης αποτελούν ένα καινοτόμο συστατικό των υγρών αναπλήρωσης καθώς προσφέρουν μια πιο έντονη εμπειρία στους ατμιστές παγκοσμίως. Οι κάψουλες Vype ePen3 vPro έχουν διαμορφωθεί με ειδικά άλατα νικοτίνης αλλά ποιο είναι το βασικό συστατικό τους που προσφέρει βελτιωμένη γευστική ικανοποίηση; https://www.nobacco.gr/el/vype

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΛΑΤΑ ΝΙΚΟΤΙΝΗΣ;

Η νικοτίνη εμφανίζεται φυσικά σε διάφορες ποικιλίες φυτών, αλλά το φυτό του καπνού περιέχει το υψηλότερο επίπεδο νικοτίνης. Βρίσκεται κυρίως στα φύλλα του φυτού, όπου η νικοτίνη υπάρχει σε μορφή άλατος.

Αυτά τα άλατα νικοτίνης που είναι διαθέσιμα στα φύλλα καπνού, απομονώνονται και έπειτα από ειδική επεξεργασία και την προσθήκη ενός ειδικού συστατικού, προστίθενται στα υγρά αναπλήρωσης του Vype επαναφέροντας την νικοτίνη στην αρχική της μορφή όπως τη βρίσκουμε στα φύλλα καπνού. Η νικοτίνη σε μορφή "άλατος", επίσης γνωστή ως πρωτονιωμένη νικοτίνη, είναι πιο σταθερή από τη νικοτίνη στα κλασικά υγρά αναπλήρωσης.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα επίπεδα νικοτίνης στα υγρά Vype εδώ.

ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΛΑΤΑ ΝΙΚΟΤΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ VYPE VPRO ΥΓΡΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ;

Η προσθήκη αλάτων νικοτίνης στα υγρά αναπλήρωσης στοχεύει στην ικανοποίηση και την δημιουργία μιας έντονης εμπειρίας ατμίσματος, πολύ κοντά σε εκείνη του καπνίσματος ενός συμβατικού τσιγάρου.

H ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ VPRO ΥΓΡΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ VYPE

Τα άλατα νικοτίνης δίνουν μία ξεχωριστή γευστική εμπειρία. Γι‘ αυτό η νέα σειρά Vype ePen3 vPro , που παρασκευάζεται στο Ηνωμένο βασίλειο, περιέχει άλατα νικοτίνης ώστε να προσφέρει μία εμπειρία ατμίσματος για μεγαλύτερη ικανοποίηση/ απόλαυση.

Η σειρά Vype ePen3 vPro είναι διαθέσιμη σε διάφορες γεύσεις και κάθε μία έχει δημιουργηθεί από την ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξής του Vype.

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ: ΤΑ ΑΛΑΤΑ ΝΙΚΟΤΙΝΗΣ = ΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ.