Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
0

50 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, 1000 ΏΡΕΣ ΔΟΚΙΜΩΝ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.
06/10/2020

Τι πραγματικά συνέβη στις ΗΠΑ με τα προϊόντα ατμίσματος;

Μπορεί να έχετε δει σε ειδήσεις ή σχετικά άρθρα ότι συγκεκριμένα προϊόντα ατμίσματος συνδέονται με προβλήματα στους πνεύμονες (και σε μερικές περιπτώσεις θανάτους) κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Σύμφωνα με αναφορές των αμερικανικών αρχών δημόσιας υγείας, οι περισσότεροι ασθενείς χρησιμοποίησαν τετραϋδροκανναβινόλη (γνωστή και ως THC). Παράλληλα, πολλά από αυτά τα προϊόντα αγοράστηκαν από πλανόδιους πωλητές στους δρόμους.

Τα προϊόντα Vype έχουν ελεγχθεί από τους επιστήμονες μας

Στα εργαστήρια μας εφαρμόζονται κορυφαία πρότυπα ποιότητας των προϊόντων για την ασφάλεια των καταναλωτών σε όλα τα προϊόντα, τις συσκευές και τα υγρά αναπλήρωσης Vype.

Όλα τα προϊόντα Vype παρασκευάζονται σύμφωνα με αυστηρά νομοθετικά πλαίσια, συμμορφώνονται με όλους τους νόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ελλάδας και έχουν κοινοποιηθεί στους αντίστοιχους φορείς, όπως ορίζεται από τις ευρωπαϊκές και τις τοπικές νομοθεσίες.

Επισημαίνουμε πως κανένα από τα προϊόντα Vype δεν περιέχει, ούτε ποτέ περιείχε την ουσία THC. Όλα τα συστατικά των υγρών αναπλήρωσης μας έχουν δοκιμαστεί από την επιστημονική ομάδα 50 τοξικολόγων προτού εγκριθούν κατάλληλα για άτμισμα. Αυτή τη στιγμή, περισσότερα από 9 εκατομμύρια καταναλωτές παγκοσμίως χρησιμοποιούν τα προϊόντα Vype.

Προμηθευτείτε το Vype μόνο από καταστήματα λιανεμπορίου που εμπιστεύεστε.

Οι συσκευές και τα αναλώσιμα Vype διανέμονται και πωλούνται αποκλειστικά στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο της Nobacco, τηρώντας αυστηρά πρότυπα χρήσης των προϊόντων.

Παροτρύνουμε τους καταναλωτές μας να χρησιμοποιούν τις κάψουλες του Vype όπως προορίζονται και να μην παραβιάζονται, καθώς και να αγοράζουν από σημεία πώλησης που εμπιστεύονται όσον αφορά την ποιότητα των προϊόντων.

Εναλλακτικά προϊόντα καπνίσματος για ενήλικους καπνιστές

Στόχος του Vype είναι να προσφέρει σε ενήλικες καπνιστές και χρήστες νικοτίνης, υψηλής ποιότητας προϊόντα δυνητικά μειωμένου κινδύνου.

Η ομάδα του Vype