Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
0

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΤΜΙΣΩ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ;
01/10/2020

Οι κανόνες σχετικά με το που επιτρέπεται το άτμισμα και που όχι είναι διαφορετικοί για την κάθε χώρα και δεν υπάρχει μια κοινή πολιτική των χωρών γύρω από το θέμα αυτό. Στην Ελλάδα, το νομοθετικό πλαίσιο είναι σαφές ως προς το που απαγορεύεται η χρήση προϊόντων ατμίσματος.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΤΜΙΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ;

Η ελληνική νομοθεσία απαγορεύει ρητά το άτμισμα και την χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου σε ένα αριθμό δημόσιων χώρων και ιδιωτικών επιχειρήσεων, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό των χώρων αυτών. Αντιθέτως, η ελληνική νομοθεσία δεν επιβάλλει κανέναν περιορισμό ως προς τη χρήση των προϊόντων ατμίσματος εντός της ιδιωτικής κατοικίας.

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΑΤΜΙΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ;

Η απάντηση είναι σύντομη και απλή: όχι! Το άτμισμα εντός της κατοικίας δεν είναι παράνομο, ούτε απαγορεύεται, δεδομένου ότι σεβόμαστε εκείνους που βρίσκονται γύρω μας. Παράλληλα, η χρήση προϊόντων ατμίσματος θα πρέπει να γίνεται πάντα με υπεύθυνο τρόπο και ακολουθώντας τις οδηγίες του κατασκευαστή.

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;

Είναι αδύνατο να προβλέψουμε με βεβαιότητα, ποιες θα είναι οι εξελίξεις στο μέλλον. Ήδη σε αρκετές χώρες, ολοένα και περισσότερες κυβερνήσεις και δημόσιοι φορείς αναγνωρίζουν ότι το άτμισμα έχει δυνητικά μειωμένο κίνδυνο.