Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
0

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΝΙΚΟΤΙΝΗΣ ΣΤΑ ΥΓΡΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ
30/09/2020

Είναι εύκολο να χαθείς ανάμεσα στις διάφορες γεύσεις υγρών αναπλήρωσης και συσκευές άτμισης, πόσο μάλλον να θυμάσαι τις ορολογίες γύρω από αυτά. Αν έχεις μόλις ξεκινήσει το άτμισμα είναι ένας νέος κόσμος που πρέπει να ανακαλύψεις!

Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζουν οι ατμιστές που μόλις ξεκίνησαν είναι να καταλάβουν τα διαφορετικά επίπεδα νικοτίνης, δηλαδή πόση νικοτίνη δέχονται κατά τη διάρκεια του ατμίσματος. Ο κάθε χρήστης έχει διαφορετικές προτιμήσεις για το επίπεδο νικοτίνης που του ταιριάζει, άρα είναι σημαντικό να αποφασίσετε τι ταιριάζει σε εσάς.

ΠΩΣ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΝΙΚΟΤΙΝΗΣ;

Η συγκέντρωση της νικοτίνης σε ένα υγρό αναπλήρωσης μετριέται σε χιλιοστογραμμάρια (mg) ανά χιλιοστόλιτρο (ml) του υγρού αναπλήρωσης. Αυτή η αναλογία συνήθως γράφεται ως “mg/ml” και είναι ο αριθμός που αναγράφεται στο πακέτο των υγρών αναπλήρωσης Vype. Όσο μεγαλύτερος ο αριθμός, τόση περισσότερη νικοτίνη υπάρχει στο υγρό αναπλήρωσης.

ΕΠΙΠΕΔΑ ΝΙΚΟΤΙΝΗΣ ΣΤΑ ΥΓΡΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ VYPE

Το επίπεδο νικοτίνης στα υγρά αναπλήρωσης Vype κυμαίνεται από 6 mg/ml έως 18 mg/ml.

Φυσικά, είναι δύσκολο να προτείνουμε ποιο επίπεδο νικοτίνης θα σου ταιριάζει καλύτερα. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν το πόση νικοτίνη θα δέχεται ένας ατμιστής κατά την εισπνοή του, από το ποια συσκευή χρησιμοποιεί, το πόσο ατμό λαμβάνει κατά την εισπνοή του αλλά ακόμα και από το μεταβολισμό του.

ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ;

Ως καινούργιος στην κατηγορία ατμιστής, προτιμότερο θα ήταν να δοκιμάσεις τα υγρά αναπλήρωσης με λιγότερη νικοτίνη, αυτά με 6mg/ml, έπειτα να συνεχίσεις τη δοκιμή των υγρών με υψηλότερη νικοτίνη και τότε να δεις ποιο είναι το επίπεδο νικοτίνης που σου ταιριάζει.

Εάν έχεις χρησιμοποιήσει άλλα προϊόντα καπνού στο παρελθόν, όπως τα συμβατικά τσιγάρα, υπάρχει περίπτωση να θες να δοκιμάσεις κατευθείαν τα υγρά αναπλήρωσης με περισσότερη νικοτίνη, αυτά με 12mg/ml ή 18mg/ml. Η νικοτίνη απορροφάται διαφορετικά από τον οργανισμό του κάθε ατμιστή κατά τη χρήση με διαφορετικό χρόνο επίδρασης ανά περίπτωση.

Τώρα που γνωρίζεις τι σημαίνουν οι αριθμοί στα πακέτα των υγρών αναπλήρωσης Vype ελπίζουμε να βρεις το επίπεδο νικοτίνης και τη γεύση που σου ταιριάζει.