Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
0

Τρόποι Αποστολής

Α. Για την Αττική

Για την Αττική

 

Για παραγγελίες άνω των 19€, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Για παραγγελίες κάτω των 19€, τα έξοδα αποστολής είναι 1.90€.

Εφόσον η παραγγελία σας τοποθετηθεί μέχρι τις 2 μ.μ., θα παραδοθεί εντός 2 εργάσιμων ημερών.

Σε περίπτωση επιλογής πληρωμής με αντικαταβολή, υπάρχει έξτρα χρέωση 1.20€, που αντιστοιχεί στο κόστος αντικαταβολής.

Για την υπηρεσία Nobacco Speedy (παράδοση εντός 2 ωρών) το κόστος αποστολής για παραγγελίες κάτω των 19€ είναι 2,95€. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο.

 

Β. Εκτός Αττικής

Εκτός Αττικής

 

Για παραγγελίες άνω των 19€, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Για παραγγελίες κάτω των 19€, τα έξοδα αποστολής είναι 2.90€.

Σε περίπτωση επιλογής πληρωμής με αντικαταβολή, υπάρχει έξτρα χρέωση 1.20€, που αντιστοιχεί στο κόστος αντικαταβολής.

Εφόσον η παραγγελία σας τοποθετηθεί μέχρι τις 2 μ.μ., θα παραδοθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών (εξαιρούνται δυσπρόσιτες περιοχές).

Για την υπηρεσία Nobacco Speedy (παράδοση εντός 2 ωρών) το κόστος αποστολής για παραγγελίες κάτω των 19€ είναι 2.95€. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Για την υπηρεσία Nobacco Same Day Delivery (παράδοση από ΔΕ-ΠΑ, μέχρι τις 9 μ.μ.) το κόστος αποστολής για παραγγελίες κάτω των 19€ είναι 2.95€. Η υπηρεσία αυθημερόν παράδοσης εξυπηρετεί αποκλειστικά συγκεκριμένες περιοχές του Ν. Θεσσαλονίκης και εφόσον η παραγγελία έχει καταχωρηθεί το αργότερο έως τις 5 μ.μ..

 

Γ. Εκτός Ελλάδας

Εκτός Ελλάδας

 

1. Απλή Αποστολή

Για παραγγελίες άνω των 99€, τα έξοδα αποστολής (σε χώρες εντός και εκτός της Ε.Ε) είναι δωρεάν.

Για παραγγελίες κάτω των 99€, τα έξοδα αποστολής είναι 9.90€.

Οι παραγγελίες εξωτερικού αποστέλλονται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) και της Courier Center (αποκλειστικά για αποστολές στην Κύπρο). Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 5 - 20 εργάσιμες ημέρες και ποικίλλει από χώρα σε χώρα.

 

2. Αποστολή μέσω DHL

Τα έξοδα αποστολής μέσω DHL εξαρτώνται από τη χώρα αποστολής και υπολογίζονται κατά τη διαδικασία της πληρωμής.

Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 1- 5 εργάσιμες ημέρες και ποικίλλει από χώρα σε χώρα.

 

Σημείωση: Σας ενημερώνουμε ότι ορισμένες χώρες δεν επιτρέπουν την πώληση ή την εισαγωγή ηλεκτρονικών τσιγάρων και συναφών προϊόντων. Εάν κάνετε παραγγελία τέτοιων προϊόντων, τα οποία πρόκειται να παραδοθούν σε μία από αυτές τις χώρες, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τους τοπικούς κανονισμούς και τις τελωνειακές πολιτικές, καθώς η παραγγελία σας θα μπορούσε να παρακρατηθεί ή κατασχεθεί από το Τελωνείο εάν δεν επιτρέπεται η εισαγωγή (μερικών ή όλων) των προϊόντων που έχετε παραγγείλει. Η NOBACCO δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις παραλαβής της παραγγελίας ή/και παρακρατήσεις ή κατασχέσεις προϊόντων λόγω εφαρμοστέων κανόνων ή τελωνειακών πολιτικών στη χώρα όπου πρόκειται να παραδοθούν τα προϊόντα.

Επίσης, η παράδοση προϊόντων εκτός ΕΕ ενδέχεται να υπόκειται σε τελωνειακούς δασμούς ή/και τοπικούς φόρους εισαγωγής και είναι δική σας ευθύνη να γνωρίζετε αν εφαρμόζονται τέτοιου είδους φόροι. Σε περίπτωση που ισχύουν δασμοί και φόροι εισαγωγής για την παραγγελία σας, η μεταφορική εταιρεία DHL θα επικοινωνήσει μαζί σας μόλις η παραγγελία σας βρίσκεται στο Τελωνείο, προκειμένου να σας ενημερώσει για το σχετικό κόστος εκτελωνισμού, γεγονός που μπορεί να καθυστερήσει τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης. Είναι δική σας ευθύνη να πληρώσετε τους απαραίτητους δασμούς ή/και φόρους στις τοπικές αρχές και να φροντίσετε για την αποδέσμευση και την παραλαβή των προϊόντων σας.

Λάβετε υπόψη ότι, η NOBACCO δεν φέρει ευθύνη για προϊόντα που ενδεχομένως παρακρατηθούν ή κατασχεθούν στο Τελωνείο της χώρας αποστολής τους και δεν θα αποζημιωθείτε από τη NOBACCO για τα προϊόντα που παρακρατήθηκαν ή κατασχέθηκαν.

Αν δεν πληρώσετε τους δασμούς και φόρους εισαγωγής που αντιστοιχούν στα προϊόντα που παραγγείλατε και ως εκ τούτου τα προϊόντα δεν απελευθερωθούν σε εσάς, η NOBACCO διατηρεί το δικαίωμα να σας χρεώσει - επιπλέον του ποσού αγοράς που καταβάλλατε - τυχόν πρόσθετα έξοδα στα οποία υποβλήθηκε για το σκοπό αυτό (π.χ. έξοδα επιστροφής των προϊόντων στην Ελλάδα).