Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 762 20 20
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:  210 762 20 20
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 19€
0

H NOBACCO χαρίζει χαμόγελα στην Κιβωτό του Κόσμο

 

Με το μήνυμα «Φέτος δε Στολίζουμε – Χαρίζουμε Χαμόγελα» η NOBACCO ανακοίνωσε την πρωτοβουλία να δωρίσει στην Κιβωτό του Κόσμου τα χρήματα που θα διέθετε για το στολισμό των καταστημάτων της τις γιορτές του 2018.

Τα καταστήματά μας υποδέχτηκαν τους πελάτες χωρίς λαμπερά στολίδια, αλλά με ζεστά χαμόγελα, σαν αυτά που θέλει να χαρίσει η Nobacco σε 400 απροστάτευτα παιδιά τα οποία σήμερα βιώνουν τη φροντίδα της Κιβωτού του Κόσμου. Ο εθελοντικός μη κερδοσκοπικός αυτός οργανισμός φιλοξενεί παιδιά τα οποία έχουν υποστεί κακοποίηση, παραμέληση και πολύ άσχημες συνθήκες διαβίωσης, αναλαμβάνει το μεγάλωμά τους από τη βρεφική ηλικία μέχρι και την ενηλικίωση και στηρίζει μονογονεϊκές οικογένειες με σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.

«Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια και φωτάκια ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα, φέτος όμως στη NOBACCO επιλέξαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό και να χαρίσουμε χαμόγελα στα παιδιά. Για εμάς η Δύναμη της Επιλογής δεν είναι μόνο αυτό που προσφέρουμε στους πελάτες μας, είναι η αρχή που διέπει τη συμπεριφορά μας ως υπεύθυνου εταιρικού πολίτη. Επιλέγουμε να μη φωτίσουμε τα καταστήματα μας, αλλά τις ζωές των παιδιών που έχουν ανάγκη, συμβάλλοντας στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους», δήλωσε η Αρετή Δελή, Marketing Manager της Nobacco.