–  Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες εσωτερικού άνω των 40€  –

YOU BLEND IT! - DELICAKE

Ειδική Τιμή 8,25 € Κανονική τιμή 16,50 €
SKU
01.02.0211

Κομματάκια αφράτου κέικ βουτηγμένα σε πλούσια κρέμα ζαχαροπλαστικής.

  • Λεπτομέρειες

You Blend It!

 

Ένα νέο γευστικό ταξίδι ξεκινά!

Η You Blend It! αποτελεί την πρώτη σειρά Flavor Shots της Nobacco και έρχεται να μας παρουσιάσει μοναδικές και πρωτότυπες γεύσεις, όπως λαχταριστή βάφλα με πραλίνα, απολαυστικό κοκτέιλ φρούτων, αφράτο muffin με κρέμα λεμονιού κ.α.

 

H Nobacco, βασιζόμενη στις αδιαπραγμάτευτες αρχές της, αναφορικά με την ποιότητα και ασφάλεια, έχει εξελίξει και παράγει τα αρώματα της σειράς You Blend It! σε συνεργασία με το Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών (ΕΜΒΙΑ), προσφέροντας εξαιρετικά ρεαλιστικές γεύσεις σε συσκευασία οικονομικά ωφέλιμη.

 

Το διδακτικό και ερευνητικό προσωπικό του ΕΜΒΙΑ (Εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας και Ανοσολογίας) του Πανεπιστημίου διασφαλίζει την ανώτατη ποιότητα και υψηλή καθαρότητα των υγρών You Blend It.

Τα υγρά You Blend It συσκευάζονται και κυκλοφορούν σε φιαλίδιο των 60ml, με καπάκι Child Lock και Tamper Evident.

H περιεκτικότητα αρώματος στο φιαλίδιο είναι στα 30ml και η σύνθεση του αποτελείται από υψηλής ποιότητας (USP grade) προπυλενογλυκόλη (PG) και Αρωματικές ύλες.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το συγκεκριμένο προϊόν δεν προορίζεται για άμεση χρήση στον ατμοποιητή.

Είναι συμπυκνωμένο άρωμα και χρειάζεται περεταίρω διάλυση. Συμπληρώνετε ατμιστική βάση ποσότητας 30ml  (νικοτινούχα ή μη) για να δημιουργηθεί ένα έτοιμο υγρό αναπλήρωσης.

Συνιστάται η χρήσης βάσης φυτικής γλυκερίνης (VG) για τελικό αποτέλεσμα υγρού αναπλήρωσης σύστασης  50/50 - PG/VG.

Προτεινόμενος χρόνος ωρίμανσης: 2-7 ημέρες. 

 

 

AQUARIUS PROJECT

 

Aquarius project, η πρωτοποριακή συνεργασία της NOBACCO με το τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

 

Η συνεργασία της NOBACCO με το Πανεπιστήμιο Πατρών κάνει πράξη τη διεθνή πρακτική που θέλει τον ιδιωτικό τομέα να συνεργάζεται με την ακαδημαϊκή και ερευνητική κοινότητα, για την σύνδεση της παραγωγής με την γνώση και την καινοτομία.

 

Η εταιρεία AQUARIUS PROJECT είναι το πρώτο σχήμα στην Ελλάδα που εξειδικεύεται στην παραγωγή υγρών αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου, σύμφωνα με τα πλέον απαιτητικά επιστημονικά δεδομένα.

 

Κινητήριος δύναμη της εταιρείας είναι η επένδυση στην ελληνική έρευνα και καινοτομία και η στρατηγική συνεργασία με το τμήμα φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Αποστολή της εταιρείας είναι η ανάπτυξη πρωτοποριακών προϊόντων, για εκατομμύρια ατμιστές σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με τις πλέον αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές. 

 

 

 

 

Φόρτωση...
Please wait...