–  Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες εσωτερικού άνω των 40€  –

WISMEC REULEAUX GEN3

Designed in the USA

68,80 €
SKU
01.01.9837

Η Wismec παρουσιάζει το Reuleaux RX GEN3 300W, την τρίτη γενιά της σειράς Reuleaux mods που είναι εντυπωσιακά μικρότερο, ελαφρύτερο και πιο εργονομικό από τις προηγούμενες εκδόσεις.

Το Starter Kit περιλαμβάνει

1 x Συσκευή WISMEC Reuleaux RX GEN3

1 x Καλώδιο USB

Οδηγίες Χρήσης

Εξαντλημένο
  • Λεπτομέρειες
  • Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  • Εγγύηση

Λειτουργίες και Οθόνη

 

Η συσκευή Reuleaux RX GEN3 μπορεί να λειτουργεί μέχρι και 300W και διαθέτει πολλαπλές λειτουργίες ελέγχου θερμοκρασίας.

 

Μια οθόνη OLED 1.3 ιντσών εμφανίζει τις απαραίτητες πληροφορίες για τον χρήστη και τα τρία κουμπιά λειτουργίας που διαθέτει το καθιστούν εύκολο στη χρήση. 

Μπαταρία και Φόρτιση

 

Το Reuleaux RX GEN3 λειτουργεί με τρεις μπαταρίες 18650 υψηλής αποφόρτισης (πωλούνται ξεχωριστά) και διαθέτει ασφαλές πορτάκι μπαταριών.

 

Διαθέτει διπλό κύκλωμα προστασίας πλακέτας, έχει μέγιστη φόρτιση 2Α μέσω θύρας φόρτισης micro USB και σύστημα εξισορρόπησης φόρτισης.

 

Σημείωση: Οι 3 μπαταρίες που θα χρησιμοποιούνται την κάθε φορά θα πρέπει να είναι ίδιας εταιρεία, μοντέλου και χωρητικότητας. Η κάθε ομάδα τριών μπαταριών θα πρέπει να αποφορτίζονται και επαναφορτίζονται μαζί. Εάν δεν το κάνετε, μπορεί να προκληθεί τραυματισμός. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε κατεστραμμένες ή με φθαρμένο περίβλημα μπαταρίες με αυτή τη συσκευή. 

 

Περισσότερες Πληροφορίες
Διαστάσεις 113.7 x 48.8 x 39.3 mm
Λειτουργία ισχύος Η ισχύς (Watt) μπορεί να ρυθμιστεί από 1W - 300W
Εύρος Θερμοκρασίας 100-315°C / 210-600°F (Λειτουργία ΤC)
Αποσπώμενη Μπαταρία Η συσκευή λειτουργεί με τρεις αποσπώμενες μπαταρίες τύπου 18650
Σύστημα φόρτισης passthrough Το σύστημα φόρτισης passthrough σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τη συσκευή ενώ φορτίζει
Σύστημα κλειδώματος από ανεπιθύμητη χρήση Η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της συσκευής γίνεται εύκολα με το πάτημα του κουμπιού 5 συνεχόμενες φορές
Διακοπή συνεχόμενης λειτουργίας Εάν το κουμπί λειτουργίας κρατηθεί πατημένο για 10 δευτερόλεπτα και παραπάνω, η συσκευή θα σταματήσει να λειτουργεί μέχρι να ελευθερωθεί το κουμπί
Συμβατότητα Σπειρώματος Το Reuleaux RX διαθέτει σπείρωμα 510 από ατσάλι και είναι συμβατό με όλους τους ατμοποιητές τύπου 510  
Εύρος ωμικής αντίστασης 0.05Ω - 3.5Ω
Μετρητής αντίστασης (Ohm) ατμοποιητή Στην οθόνη εμφανίζονται πληροφορίες για την αντίσταση του ατμοποιητή που έχει τοποθετηθεί πάνω στη συσκευή
Διαθέσιμα Χρώματα Γκρι

Η συσκευή καλύπτεται με εγγύηση 3 μηνών. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ισχύ της εγγύησης αποτελεί η απόδειξη αγοράς του προϊόντος.

Η εγγύηση δεν ισχύει για φθορές ή βλάβες που προκύπτουν από λανθασμένη χρήση και αντίθετη ως προς τις οδηγίες του εγχειριδίου χρήσης του προϊόντος ή άλλες δημοσιευμένες οδηγίες για το προϊόν.

 

Σημειώσεις:

  • Παρακαλούμε για την σωστή λειτουργία του προϊόντος, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.
Φόρτωση...
Please wait...