– Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες εσωτερικού –

VSTORM ECO PRO

SKU
0307

Ένα box mod ξεχωριστής αισθητικής, με αποσπώμενη μπαταρία τύπου 18650, ισχύς εξόδου έως 80W, εξαιρετικά ανθεκτική κατασκευή και χαμηλό βάρος. 

Το Starter Kit περιλαμβάνει

1 x Συσκευή Eco Pro

1 x Καλώδιο USB

Οδηγίες χρήσης

Διαθέσιμο για γρήγορη παράδοση, μέσα σε 2 ώρες!
Η υπηρεσία Nobacco Speedy είναι διαθέσιμη Δευτέρα με Παρασκευή, 09:30 - 16:00, για συγκεκριμένες περιοχές της Ελλάδας.
Μάθε περισσότερα εδώ.

  • Λεπτομέρειες
  • Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  • Εγγύηση

Πέρα από τα Συνηθισμένα  

 

To Eco Pro της VStorm πρόκειται για ένα box mod που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.

Κατασκευασμένο από σκληροποιημένο πλαστικό ABS καταφέρνει να προσφέρει ανθεκτική κατασκευή με εξαιρετικά χαμηλο βάρος, μόλις 50gr (χωρίς μπαταρία).

 

Με δυνατότητα να δεχτεί ατμοποιητές διαμέτρου έως 25mm και με ισχύ εξόδου που φτάνει τα 80W, το Eco Pro μπορεί να συνδιαστεί με τους περισσότερους ατμοποιητές της αγοράς για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό σύνολο, τόσο αισθητικά, όσο και σε απόδοση.

 

Η συσκευή διαθέτει μεγάλη ευανάγνωστη OLED οθόνη, λειτουργίες ισχύος και ελέγχου θερμοκρασίας (SS-Ti-Ni), καθώς και όλες τις απαραίτητες λειτουργίες ασφαλείας, όπως προστασία από βραχυκύκλωμα, υπερβολική αποφόρτιση και υπερθέρμανση.

Μπαταρία και Φόρτιση

 

Το Eco Pro λειτουργεί με 1 αποσπώμενη μπαταρία υψηλής αποφόρτισης τύπου 18650 (High drain - ρεύμα αποφόρτισης > 25 Α) για να επιτύχει απόδοση ισχύος έως 80 watt.

 

Προτεινόμενη μπαταρία: Nitecore 18650 2500 mAh

 

Η συσκευή παρέχει δυνατότητα φόρτισης μέσω της θύρας USB (1Α), καθώς και σύστημα φόρτισης passthrough (ταυτόχρονη φόρτιση και άτμισμα).

Παρόλα αυτά, συνιστάται η φόρτιση των μπαταριών σε εξωτερικό φορτιστή για την βέλτιστη μακροζωία τους.

 

 

Περισσότερες Πληροφορίες
Διαστάσεις 82 x 40 x 25 mm
Βάρος 50 gr (χωρίς μπαταρία)
Τύποι λειτουργίας Ni / Ti / SS (Λειτουργία ελέγχου θερμοκρασίας) P Mode (Λειτουργία μεταβλητής ισχύος)
Λειτουργία ισχύος Η ισχύς (Watt) μπορεί να ρυθμιστεί από 5 - 80W
Λειτουργία ελέγχου θερμοκρασίας Κατά τη λειτουργία ελέγχου θερμοκρασίας, η ρύθμιση της ισχύος γίνεται αυτόματα, ανάλογα με την ρύθμιση της θερμοκρασίας και την τιμή της αντίστασης του ατμοποιητή
Εύρος Θερμοκρασίας 100 - 315°C / 200 - 600°F (Λειτουργία ΤC)
Αποσπώμενη Μπαταρία Η συσκευή λειτουργεί με μία αποσπώμενη μπαταρία 18650 (δεν περιέχεται στην αρχική συσκευασία της συσκευής)
Σύστημα φόρτισης passthrough Το σύστημα φόρτισης passthrough σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τη συσκευή ενώ φορτίζεται
Ένδειξη χαμηλής στάθμης μπαταρίας Όταν η τάση της μπαταρίας πέσει κάτω από 3.3V, στην οθόνη θα αναγραφεί το μήνυμα «Battery Low»
Σύστημα κλειδώματος από ανεπιθύμητη χρήση Η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της συσκευής γίνεται εύκολα με το πάτημα του κουμπιού λειτουργίας 5 συνεχόμενες φορές
Διακοπή συνεχόμενης λειτουργίας Η συσκευή θα διακόψει την παροχή ισχύος για λόγους ασφαλείας εάν το κουμπί λειτουργίας πατηθεί συνεχόμενα για περισσότερο από 10 δευτερόλεπτα
Συμβατότητα Σπειρώματος Το VStorm Eco Pro διαθέτει σπείρωμα 510 και είναι συμβατό με όλους τους ατμοποιητές τύπου 510
Εύρος ωμικής αντίστασης 0.08 - 3.0Ω
Μετρητής αντίστασης (Ohm) ατμοποιητή Στην οθόνη εμφανίζονται πληροφορίες για την αντίσταση του ατμοποιητή που έχει τοποθετηθεί στη συσκευή
Διαθέσιμα Χρώματα Μαύρο, Graffiti

H συσκευή καλύπτεται από εγγύηση καλής λειτουργίας 3 μηνών από την ημερομηνία αγοράςΑπαραίτητη προϋπόθεση για την ισχύ της εγγύησης αποτελεί η απόδειξη αγοράς.

Η εγγύηση δεν ισχύει για φθορές ή βλάβες που προκύπτουν από λανθασμένη χρήση και αντίθετη ως προς τις οδηγίες του εγχειριδίου χρήσης του προϊόντος ή άλλες δημοσιευμένες οδηγίες για το προϊόν.

 

Σημειώσεις:

  • Παρακαλούμε για την σωστή λειτουργία του προϊόντος, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.
Φόρτωση...
Please wait...