Την Τετάρτη 27/1/2016 πραγματοποιήθηκε η 8η εκδήλωση απονομής των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE, υπό τις αιγίδες του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΕΒΕΑ) και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) με διοργανωτή το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS.

Στην εκδήλωση αυτή βραβεύθηκαν οι 22 καλύτερες αλυσίδες που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους και τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες τους το 2015.

Ανάμεσα στους φετινούς νικητές ήταν και η εταιρεία μας, η NOBACCO, η οποία τιμήθηκε με το βραβείο BEST USE OF TECHNOLOGY.

«H NOBACCO είναι η κορυφαία ελληνική εταιρεία προϊόντων ατμίσματος στην Ελλάδα. Κατέχει ηγετική θέση στο χώρο των συσκευών ατμίσματος στην Ελλάδα, καθώς κεντρικός άξονας στη φιλοσοφία της είναι η ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει στο κοινό της, τόσο στις συσκευές ηλεκτρονικού τσιγάρου, όσο και στα υγρά αναπλήρωσης που χρησιμοποιεί. Διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία συσκευών χρησιμοποιώντας την πιο προηγμένη τεχνολογία, συνδυάζοντας την εύκολη χρήση, την προσωπική ευχαρίστηση, την αισθητική και το design. Για την NOBACCO το θέμα ποιότητας και ασφάλειας των προϊόντων είναι αδιαπραγμάτευτος τομέας. Για το λόγο αυτό, η NOBACCO επενδύει συνεχώς στη διασφάλιση της παραγωγής και της διάθεσης προϊόντων υψηλών προδιαγραφών με επιστημονική πιστοποίηση στο πλαίσιο συνεργασιών με ερευνητικά κέντρα της Ελλάδας (Πανεπιστήμια Θεσσαλίας, Κρήτης & Πατρών) και του εξωτερικού».

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE διοργανώνονται από το 2008 κατ’ έτος από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS και αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του franchising στη χώρα μας. Υποστηρίζονται από το σύνολο των φορέων του ευρύτερου κλάδου και αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση για το franchising στη χώρα μας, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω διάδοσή του, όπως και την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο. Επιβραβεύοντας τις αλυσίδες, τους managers και τους επιχειρηματίες του franchising, αναδεικνύουν τις επιχειρήσεις που συνεχίζουν να επενδύουν, να δημιουργούν θέσεις εργασίας και να παραμένουν ανταγωνιστικές.

Δείτε το βίντεο της βράβευσης: