– Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες εσωτερικού –

VAPORESSO SWAG II

42,00 €
SKU
0314

H δεύτερη γενιά του Vaporesso SWAG είναι εδώ, δίνοντάς σας περισσότερη δύναμη στην παλάμη του χεριού σας.

Με τη χρήση μιας ειδικά διαμορφωμένης επίστρωσης από καουτσούκ, είναι ακόμα πιο ελαφρύ και ανθεκτικό, ενώ το AXON Chip σας φέρνει την απίστευτη λειτουργία PULSE, δίνοντάς σας 5 φορές περισσότερη ισχύ σε κάθε εισπνοή.

Το Starter Kit περιλαμβάνει

1 x Vaporesso SWAG II

1 x Καλώδιο USB

Οδηγίες Χρήσης

  • Λεπτομέρειες
  • Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  • Εγγύηση

Διαστάσεις και Σχεδιασμός

 

Το Vaporesso SWAG II έρχεται να εντυπωσιάσει με τις μικρές διαστάσεις, τον αναβαθμισμένο εργονομικό σχεδιασμό, τη μεγάλη οθόνη 0.91’’ και τη δυνατότητα να δεχτεί ατμοποιητές διαμέτρου έως 25mm, επιτρέποντάς σας να το συνδυάσετε με σχεδόν όλους τους ατμοποιητές της αγοράς.

 

Το περίβλημα της συσκευής διαθέτει rubberized υφή και επίστρωση από καουτσούκ, δίνοντάς απαλή αίσθηση, ενώ ταυτόχρονα καθιστά της συσκευή ανθεκτική σε χτυπήματα και γρατζουνιές.

 

Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το εξαιρετικά χαμηλό του βάρος, λόγω της χρήσης ανθεκτικού πλαστικού για την κατασκευή του, καθιστούν το Vaporesso SWAG II ιδανικό στο κράτημα και τη μεταφορά.

 

Διαστάσεις: 75 x 50 x 25 mm

Λειτουργίες Vaporesso SWAG II

 

Το SWAG II είναι εξοπλισμένο με το αναβαθμισμένο chipset AXON που μπορεί να παρέχει μέγιστη ισχύ 80W και διαθέτει πολλές νέες λειτουργίες, όπως λειτουργία παλμώνέξυπνο έλεγχο θερμοκρασίαςλειτουργία ECO και πολλαπλές επιλογές διαμόρφωσης TC/VV/VW/TCR, για να απολαμβάνετε το άτμισμα στο μέγιστο βαθμό.

 

  • Λειτουργία Παλμών (Pulse Mode): Με τη λειτουργία παλμών, η πλακέτα AXON παρέχει συνεχώς ρεύμα (κάθε 0,02 δευτερόλεπτα) καθ’ όλη τη διάρκεια της εισπνοής - όχι μόνο κατά το αρχικό πάτημα - δίνοντάς σας πιο πλούσιο και γευστικό ατμό.

 

  • Έξυπνος έλεγχος θερμοκρασίας (Smart TC): Με τον έξυπνο έλεγχο θερμοκρασίας, η πλακέτα της συσκευής αναγνωρίζει αυτόματα αν έχετε συνδέσει μία αντίσταση συμβατή με έλεγχο θερμοκρασίας, δίνοντάς σας τις βέλτιστες ρυθμίσεις για την καλύτερη δυνατή απόδοση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία που επιθυμείτε.

 

  • Λειτουργία ECO (Power ECO): Η λειτουργία ECO βελτιστοποιεί τις ρυθμίσεις της συσκευής και εκμεταλλεύεται στο μέγιστο τις μπαταρίες για να σας δώσει τον έξτρα χρόνο ατμίσματος που ίσως χρειάζεστε!

  

Με μεγάλο φάσμα, λειτουργιών, ρυθμίσεων και πληθώρα συστημάτων ασφαλείας, το Vaporesso SWAG II παρέχει μια πλήρως παραμετροποιήσιμη και ασφαλή εμπειρία χρήσης.

Μπαταρία και Φόρτιση

 

Το Vaporesso SWAG II λειτουργεί με μια (1) αποσπώμενη μπαταρία υψηλής αποφόρτισης, τύπου 18650 (High drain - ρεύμα αποφόρτισης > 25 Α) για να επιτύχει απόδοση ισχύος έως 80 Watt (η μπαταρία δεν περιέχεται στη συσκευασία).

 

Προτεινόμενη μπαταρία: Nitecore 18650 3100 mAh

 

Η συσκευή παρέχει τη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης μέσω της θύρας USB (2.5Α) καθώς και σύστημα φόρτισης passthrough (ταυτόχρονη φόρτιση και άτμισμα).

Παρόλα αυτά, συνιστάται η φόρτιση των μπαταριών σε εξωτερικό φορτιστή, για την βέλτιστη μακροζωία τους.

 

 

 

Περισσότερες Πληροφορίες
Διαστάσεις 75 x 50 x 25 mm
Λειτουργία ισχύος Η ισχύς (Watt) μπορεί να ρυθμιστεί από 5 - 80W
Λειτουργία ελέγχου θερμοκρασίας Έξυπνος έλεγχος θερμοκρασίας (Smart TC)
Εύρος Θερμοκρασίας 100-315°C / 210-600°F (Λειτουργία ΤC)
Αποσπώμενη Μπαταρία Η συσκευή λειτουργεί με μία αποσπώμενη μπαταρία 18650 (δεν περιέχεται στην αρχική συσκευασία της συσκευής)
Σύστημα φόρτισης passthrough Το σύστημα φόρτισης passthrough σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τη συσκευή ενώ φορτίζεται
Σύστημα κλειδώματος από ανεπιθύμητη χρήση Η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της συσκευής γίνεται εύκολα με το πάτημα του κουμπιού λειτουργίας 5 συνεχόμενες φορές
Διακοπή συνεχόμενης λειτουργίας Εάν το κουμπί λειτουργίας κρατηθεί πατημένο για 10 δευτερόλεπτα και παραπάνω, η συσκευή θα σταματήσει να λειτουργεί μέχρι να ελευθερωθεί το κουμπί
Συμβατότητα Σπειρώματος Το Vaporesso SWAG II διαθέτει σπείρωμα 510 και είναι συμβατό με όλους τους ατμοποιητές τύπου 510 (με διάμετρο έως 25mm)
Εύρος ωμικής αντίστασης 0.03 - 5.0Ω
Μετρητής αντίστασης (Ohm) ατμοποιητή Στην οθόνη εμφανίζονται πληροφορίες για την αντίσταση του ατμοποιητή που έχει τοποθετηθεί στη συσκευή
Διαθέσιμα Χρώματα Μαύρο, Μπλε, Κόκκινο

H συσκευή καλύπτεται από εγγύηση καλής λειτουργίας 3 μηνών από την ημερομηνία αγοράςΑπαραίτητη προϋπόθεση για την ισχύ της εγγύησης αποτελεί η απόδειξη αγοράς.

Η εγγύηση δεν ισχύει για φθορές ή βλάβες που προκύπτουν από λανθασμένη χρήση και αντίθετη ως προς τις οδηγίες του εγχειριδίου χρήσης του προϊόντος ή άλλες δημοσιευμένες οδηγίες για το προϊόν.

 

Σημειώσεις:

  • Παρακαλούμε για την σωστή λειτουργία του προϊόντος, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.
Φόρτωση...
Please wait...