– Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες εσωτερικού –

VAPORESSO GEN

SKU
0311

To Vaporesso GEN είναι ένα box mod με ισχύ που μπορεί να φτάσει τα 220W.

Τροφοδοτείται από 2 αποσπώμενες μπαταρίες τύπου 18650 και χρησιμοποιεί το αναβαθμισμένο chipset AXON με λειτουργία παλμών, έξυπνο έλεγχο θερμοκρασίας και πολλαπλές επιλογές διαμόρφωσης.

Διαθέτει μεγάλη, ευανάγνωστη οθόνη, ανθεκτική κατασκευή με απαλή αίσθηση στην αφή και το ελάχιστο δυνατό βάρος για ένα mod της κατηγορίας του.

Το Starter Kit περιλαμβάνει

1 x Vaporesso GEN

1 x Καλώδιο USB- micro USB

Οδηγίες Χρήσης

  • Λεπτομέρειες
  • Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  • Εγγύηση

Διαστάσεις και Σχεδιασμός

 

Το Vaporesso GEN έρχεται να εντυπωσιάσει με το minimal σχεδιασμό του, τη μεγάλη οθόνη 0.91’’ και τη δυνατότητα να δεχτεί ατμοποιητές διαμέτρου έως 25mm, επιτρέποντάς σας να το συνδυάσετε με σχεδόν όλους τους ατμοποιητές της αγοράς.

 

Το περίβλημα της συσκευής διαθέτει rubberized υφή και 4 επίπεδα επίστρωσης, δίνοντάς απαλή αίσθηση, ενώ ταυτόχρονα καθιστά της συσκευή ανθεκτική σε χτυπήματα και γρατζουνιές.

 

Η χρήση υψηλής ανθεκτικότητας πλαστικού προσφέρει εξαιρετικά χαμηλό βάρος (μόλις 107gr, χωρίς τις μπαταρίες), καθιστώντας το GEN ένα από τα ελαφρύτερα box mod της κατηγορίας του.

 

Διαστάσεις: 93.5 x 53 x 27mm

Λειτουργίες Vaporesso GEN

 

Το Vaporesso GEN είναι εξοπλισμένο με το αναβαθμισμένο chipset AXON που μπορεί να παρέχει μέγιστη ισχύ 220W και πολλές νέες λειτουργίες, όπως λειτουργία παλμών, έξυπνο έλεγχο θερμοκρασίας, λειτουργία ECO και πολλαπλές επιλογές διαμόρφωσης TC/VV/VW/TCR, για να απολαμβάνετε το άτμισμα στο μέγιστο βαθμό.

 

  • Λειτουργία Παλμών (Pulse Mode): Με τη λειτουργία παλμών, η πλακέτα AXON παρέχει συνεχώς ρεύμα (κάθε 0,02 δευτερόλεπτα) καθ’ όλη τη διάρκεια της εισπνοής - όχι μόνο κατά το αρχικό πάτημα - δίνοντάς σας πιο πλούσιο και γευστικό ατμό.

 

  • Έξυπνος έλεγχος θερμοκρασίας (Smart TC): Με τον έξυπνο έλεγχο θερμοκρασίας, η πλακέτα της συσκευής αναγνωρίζει αυτόματα αν έχετε συνδέσει μία αντίσταση συμβατή με έλεγχο θερμοκρασίας, δίνοντάς σας τις βέλτιστες ρυθμίσεις για την καλύτερη δυνατή απόδοση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία που επιθυμείτε.

 

  • Λειτουργία ECO (Power ECO): Η λειτουργία ECO βελτιστοποιεί τις ρυθμίσεις της συσκευής και εκμεταλλεύεται στο μέγιστο τις μπαταρίες για να σας δώσει τον έξτρα χρόνο ατμίσματος που ίσως χρειάζεστε!

 

Επιπλέον χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα αναβάθμισης του λογισμικού της συσκευής από τον χρήστη, μέσω υπολογιστή.

 

Με μεγάλο φάσμα, λειτουργιών, ρυθμίσεων και πληθώρα συστημάτων ασφαλείας, το Vaporesso GEN παρέχει μια πλήρως παραμετροποιήσιμη και ασφαλή εμπειρία χρήσης.

Μπαταρία και Φόρτιση

 

Το Vaporesso GEN λειτουργεί με δύο αποσπώμενες μπαταρίες υψηλής αποφόρτισης, τύπου 18650 (High drain - ρεύμα αποφόρτισης > 25Α), για να επιτύχει απόδοση ισχύος έως 220 Watt (οι μπαταρίες δεν περιέχονται στη συσκευασία).

 

Προτεινόμενες μπαταρίες: Nitecore 18650 3100 mAh.

 

Η συσκευή παρέχει τη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης μέσω της θύρας USB (έως 2.5Α), καθώς και σύστημα φόρτισης passthrough (ταυτόχρονη φόρτιση και άτμισμα), για να είστε σίγουροι πως δε θα ξεμείνετε ποτέ από μπαταρία.

 

Παρόλα αυτά, συνιστάται η φόρτιση των μπαταριών σε εξωτερικό φορτιστή, για την βέλτιστη μακροζωία τους.

 

 

 

Περισσότερες Πληροφορίες
Διαστάσεις 93.5 x 53 x 27 mm
Βάρος 107gr (without batteries)
Λειτουργία ισχύος Η ισχύς (Watt) μπορεί να ρυθμιστεί από 5W - 220W
Λειτουργία ελέγχου θερμοκρασίας Έξυπνος έλεγχος θερμοκρασίας (Smart TC)
Μηχανική Λειτουργία Σε αυτή τη λειτουργία εφαρμόζεται απευθείας έξοδος τάσης. Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο της μπαταρίας, τόσο μεγαλύτερη είναι η τάση εξόδου
Εύρος Θερμοκρασίας 100-315°C / 210-600°F (Λειτουργία ΤC)
Αποσπώμενη Μπαταρία Η συσκευή λειτουργεί με δύο αποσπώμενες μπαταρίες τύπου 18650
Σύστημα φόρτισης passthrough Το σύστημα φόρτισης passthrough σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τη συσκευή ενώ φορτίζει
Σύστημα κλειδώματος από ανεπιθύμητη χρήση Η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της συσκευής γίνεται εύκολα με το πάτημα του κουμπιού 5 συνεχόμενες φορές
Διακοπή συνεχόμενης λειτουργίας Εάν το κουμπί λειτουργίας κρατηθεί πατημένο για 10 δευτερόλεπτα και παραπάνω, η συσκευή θα σταματήσει να λειτουργεί μέχρι να ελευθερωθεί το κουμπί
Συμβατότητα Σπειρώματος Το Vaporesso GEN διαθέτει σπείρωμα 510 από ατσάλι και είναι συμβατό με όλους τους ατμοποιητές τύπου 510  
Εύρος ωμικής αντίστασης 0.03Ω - 5Ω
Μετρητής αντίστασης (Ohm) ατμοποιητή Στην οθόνη εμφανίζονται πληροφορίες για την αντίσταση του ατμοποιητή που έχει τοποθετηθεί πάνω στη συσκευή
Διαθέσιμα Χρώματα Μαύρο, Ασημί

H συσκευή καλύπτεται από εγγύηση καλής λειτουργίας 3 μηνών από την ημερομηνία αγοράςΑπαραίτητη προϋπόθεση για την ισχύ της εγγύησης αποτελεί η απόδειξη αγοράς.

Η εγγύηση δεν ισχύει για φθορές ή βλάβες που προκύπτουν από λανθασμένη χρήση και αντίθετη ως προς τις οδηγίες του εγχειριδίου χρήσης του προϊόντος ή άλλες δημοσιευμένες οδηγίες για το προϊόν.

 

Σημειώσεις:

  • Παρακαλούμε για την σωστή λειτουργία του προϊόντος, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.
Φόρτωση...
Please wait...